Dobrze,od dzisiaj delikatnie babci sugeruję że późne wstawanie to jest to co tygryski ( czytaj : opiekunki) lubią najbardziej:-)
A stała opiekunka jak sie powygrzewa na południowym słoneczku to przyjedzie baaardzo rozleniwiona.

Dobrze,od dzisiaj delikatnie babci sugeruję że późne wstawanie to jest to co tygryski ( czytaj : opiekunki) lubią najbardziej:-)
A stała opiekunka jak sie powygrzewa na południowym słoneczku to przyjedzie baaardzo rozleniwiona.
Daj Boże, żeby Twoja PDP sugestie przyjęła i w zycie wcieliła, a stała opiekunka będzie z pewnoscią wdzięczna :-) Moja PDP to potrafi wstawać o 5 rano, na szczęscie nie oczekuje tego samego ode mnie :-)
Daj Boże, żeby Twoja PDP sugestie przyjęła i w zycie wcieliła, a stała opiekunka będzie z pewnoscią wdzięczna :-) Moja PDP to potrafi wstawać o 5 rano, na szczęscie nie oczekuje tego samego ode mnie :-)
Pada, ciągle pada:strach na wroble:
Dziś pierwszy raz Pdp mi ciśnienie podniosła. O 14.40 zakomunikowała, że przychodzą koleżanki na kawę i ciasto. A tu nic....Stół nie nakryty, ciasto nie odmrozone....Dostałam takiego speedu, że o 15.00 wszystko było gotowe....!!
Tak się zestresowalam, że jadę teraz kupić sobie orzeszki i chipsy....I czekoladę z rumem.....:-) :-)
Przyjemnego odstresowywania się :-) czyli smacznego.
No co ty,wcale nie pada i nawet słońce przebija przez chmury,ale nogi mnie tak bolą,że muszę się na chwile połozyć..