Jak minął dzień 2

20 października 2017 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Figi i kiwi już mi się przejadły, ale kaki - owszem, mniamuśne, ale liczi tak jakoś mnie intryguje....i smakuje  :mniam:

dzisiaj, do mojego Kauflandu nawieżli różnych cudaków. Był nawet różowy smok 
20 października 2017 21:51 / 9 osobom podoba się ten post
margaritka59

dzisiaj, do mojego Kauflandu nawieżli różnych cudaków. Był nawet różowy smok :hihi:

A bo to wszędzie teraz rozwożą, na forum też była dostawa.
20 października 2017 21:55 / 4 osobom podoba się ten post
margaritka59

dzisiaj, do mojego Kauflandu nawieżli różnych cudaków. Był nawet różowy smok :hihi:

Czasem lubię spróbować takiego cudaka A ! I awokado uwielbiam. To nie taki cudak, ale coś w sobie ma. Oprócz pestki
20 października 2017 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Czasem lubię spróbować takiego cudaka :uśmiech ona: A ! I awokado uwielbiam. To nie taki cudak, ale coś w sobie ma. Oprócz pestki :smiech3:

Kocham awokado też , a guacamole , uwielbiam...to samo zdrowie.
20 października 2017 22:01 / 7 osobom podoba się ten post
Kobietka

Czasem lubię spróbować takiego cudaka :uśmiech ona: A ! I awokado uwielbiam. To nie taki cudak, ale coś w sobie ma. Oprócz pestki :smiech3:

Awokado, to jeden z moich ulubionych cudaków . Robiłam z niego różne pasty, ale najbardziej, to smakuje mi pokrojony w plasterki , skropiony maggi, sosem balsamicznym lub sokiem z cytryny( limonki) i posypany grubym pieprzem 
20 października 2017 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Awokado, to jeden z moich ulubionych cudaków :mniam:. Robiłam z niego różne pasty, ale najbardziej, to smakuje mi pokrojony w plasterki , skropiony maggi, sosem balsamicznym lub sokiem z cytryny( limonki) i posypany grubym pieprzem :mniam:

,,,, i zasmażka.
20 października 2017 22:08 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Awokado, to jeden z moich ulubionych cudaków :mniam:. Robiłam z niego różne pasty, ale najbardziej, to smakuje mi pokrojony w plasterki , skropiony maggi, sosem balsamicznym lub sokiem z cytryny( limonki) i posypany grubym pieprzem :mniam:

Ja jestem już tak uzależniona, że nic nie robię, obieram ze skóry i wcinam ! Ile razy kupuję z zamiarem przygotowania pasty, a potem wychodzi jak zwykle   Tak mi smakuje, że....łoj 
20 października 2017 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Z odrobiną wyciśniętego czosnku też jest dobry...
20 października 2017 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

,,,, i zasmażka. :-)

ups ..zapomniałam  
20 października 2017 22:09 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

Kocham awokado też , a guacamole , uwielbiam...to samo zdrowie.

Wiem. Dlatego nie przejmuję się swoim nowym zboczeniem A poza tym to nie jadam codziennie...
20 października 2017 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Tak, teraz sześć. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. :-)

Sory Knor... mam gorszy czas...może się poprawię...
21 października 2017 15:16 / 2 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Sory Knor... mam gorszy czas...może się poprawię...:-)

Najlepiej zjeść sześć fig i od razu pięknieje Świat.
21 października 2017 15:22 / 4 osobom podoba się ten post
margaritka59

Tak. Robię sałatkę z avokado (pasuje tu v), cebuli czerwonej lub szalotki, pomidora i tuńczyka lub makreli. Do tego sok z cytryny i oliwa. 
Pdp bardzo to lubi. Ja też.
21 października 2017 15:26 / 9 osobom podoba się ten post
Ja już po pauzie zakupy w dm na początek,balsamy żele itp,pojeżdziłam na rowerku aura super,potem kawka z koleżankami.Mam 3 godz pauzy jakoś ogarnęłam
05 listopada 2017 19:10 / 7 osobom podoba się ten post
Niedziela minęła mi na lenistwie.....