Jak minął dzień 2

05 listopada 2017 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Znasz , tylko moze nie wiesz ło tem ))

, ło tem' nie wiem ,,,
05 listopada 2017 20:21 / 11 osobom podoba się ten post
05 listopada 2017 20:23 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak się spędziło dzień ......a qwa ...co !
05 listopada 2017 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

, ło tem' nie wiem ,,,:lol2:

Ja bardzo prosze zachowac powage w tym miejscu , przecie branzowo ma btc a nie komicznie)).
Czy kolezanka spakowala juz na wyjazd reformy damskie??, zimno idzie , niech nie zapomni!!, bo pozniej mala kaszlec bedzie )))
05 listopada 2017 20:25 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja bardzo prosze zachowac powage w tym miejscu , przecie branzowo ma btc a nie komicznie)).
Czy kolezanka spakowala juz na wyjazd reformy damskie??, zimno idzie , niech nie zapomni!!, bo pozniej mala kaszlec bedzie )))

Reformy spakowane, kalesonki również 
 i bambosze hi, hii
05 listopada 2017 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak się spędziło dzień ......a qwa ...co !

Fajne masz wnuki Basiu. A co to za pomnik tej mieszczki z otwartą buzią jakby coś śpiewała.....A moze już w operze byłaś ?
05 listopada 2017 20:38 / 6 osobom podoba się ten post
ewa59

Fajne masz wnuki Basiu. A co to za pomnik tej mieszczki z otwartą buzią jakby coś śpiewała.....A moze już w operze byłaś ?

Oj Ewcia,toż Ona ,ta mieszczka ,coś w dłoni dzierży i właśnie chłopu , bardzo" zdrożonemu " nad ranem drzwi otworzyła.Widzisz ten wzrok i dziób rozdarty...
05 listopada 2017 20:46 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

Oj Ewcia,toż Ona ,ta mieszczka ,coś w dłoni dzierży i właśnie chłopu , bardzo" zdrożonemu " nad ranem drzwi otworzyła.Widzisz ten wzrok i dziób rozdarty...:smiech2:

Jak sie przyjrzalam to faktycznie.....cóś jakby patelnia w kształcie serca.......
05 listopada 2017 20:54 / 8 osobom podoba się ten post
ewa59

.... To nie mieszczka ...to królowa Kier .... Dla Lewisa Carrolla to miasteczko i okolice były inspiracją kiedy pisał Alicję w Krainie Czarów . Stąd tak dużo postaci z tej książki ....Ogrody Alicji są na górze Orme ...mamy się tam wybrać ...o ...jeżuńkuuu ...jak ja tam wlezę ....
05 listopada 2017 21:02 / 9 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

:smiech3:.... To nie mieszczka ...to królowa Kier .... Dla Lewisa Carrolla to miasteczko i okolice były inspiracją kiedy pisał Alicję w Krainie Czarów . Stąd tak dużo postaci z tej książki ....Ogrody Alicji są na górze Orme ...mamy się tam wybrać ...o ...jeżuńkuuu ...jak ja tam wlezę ....

O qźwa ale faux-pas królową Kier z mieszczką pomylic.....no ale ciemnota tak ma.....
Jak sie wdrapiesz na tą górę do ogrodów Alicji to pstryknij parę fotek.....
05 listopada 2017 21:14 / 8 osobom podoba się ten post
ewa59

O qźwa ale faux-pas królową Kier z mieszczką pomylic.....no ale ciemnota tak ma.....:lol3:
Jak sie wdrapiesz na tą górę do ogrodów Alicji to pstryknij parę fotek.....:-)

Obowiązkowo na kocie . Wierzchem ...na kocie .
05 listopada 2017 21:22 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

Oj Ewcia,toż Ona ,ta mieszczka ,coś w dłoni dzierży i właśnie chłopu , bardzo" zdrożonemu " nad ranem drzwi otworzyła.Widzisz ten wzrok i dziób rozdarty...:smiech2:

No i co mnie podpuszcza Alaska ? To nie patelnia tylko qźwa berło w dłoni dzierży.....ta ona......
05 listopada 2017 21:48 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

No i co mnie podpuszcza Alaska ? To nie patelnia tylko qźwa berło w dłoni dzierży.....ta ona......:lol3:

A. co Ty myślisz,że ja mam sokoli wzrok!!!???? Ja swoje lata mam..... Ewentualnie Baśka nam ciemnotę wciska,że królowa ,a to normalna wkr...ona baba czekającą na miłość swojego życia.
05 listopada 2017 22:06 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

A. co Ty myślisz,że ja mam sokoli wzrok!!!???? Ja swoje lata mam..... Ewentualnie Baśka nam ciemnotę wciska,że królowa ,a to normalna wkr...ona baba czekającą na miłość swojego życia.:smiech2:

Ewcia ma rację ...musi też ( jak ja ) nie zapomniała  że królowa lubi se berło w dłoni potrzymać .
05 listopada 2017 22:25 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ewcia ma rację ...musi też ( jak ja ) nie zapomniała  że królowa lubi se berło w dłoni potrzymać .

Oj tam, oj tam tez mi coś wielkiego berło. A nie lepiej na faceta popatrzeć? Ja poszłam np. do kościoła św. Mikolaja w Berlinie Spandau i tam już było na czym oko zawiesić