Znasz , tylko moze nie wiesz ło tem ))

Znasz , tylko moze nie wiesz ło tem ))
, ło tem' nie wiem ,,,:lol2:
Ja bardzo prosze zachowac powage w tym miejscu , przecie branzowo ma btc a nie komicznie)).
Czy kolezanka spakowala juz na wyjazd reformy damskie??, zimno idzie , niech nie zapomni!!, bo pozniej mala kaszlec bedzie )))
Tak się spędziło dzień ......a qwa ...co !
Fajne masz wnuki Basiu. A co to za pomnik tej mieszczki z otwartą buzią jakby coś śpiewała.....A moze już w operze byłaś ?
Oj Ewcia,toż Ona ,ta mieszczka ,coś w dłoni dzierży i właśnie chłopu , bardzo" zdrożonemu " nad ranem drzwi otworzyła.Widzisz ten wzrok i dziób rozdarty...:smiech2:
Fajne masz wnuki Basiu. A co to za pomnik tej mieszczki z otwartą buzią jakby coś śpiewała.....A moze już w operze byłaś ?
:smiech3:.... To nie mieszczka ...to królowa Kier .... Dla Lewisa Carrolla to miasteczko i okolice były inspiracją kiedy pisał Alicję w Krainie Czarów . Stąd tak dużo postaci z tej książki ....Ogrody Alicji są na górze Orme ...mamy się tam wybrać ...o ...jeżuńkuuu ...jak ja tam wlezę ....
O qźwa ale faux-pas królową Kier z mieszczką pomylic.....no ale ciemnota tak ma.....:lol3:
Jak sie wdrapiesz na tą górę do ogrodów Alicji to pstryknij parę fotek.....:-)
Oj Ewcia,toż Ona ,ta mieszczka ,coś w dłoni dzierży i właśnie chłopu , bardzo" zdrożonemu " nad ranem drzwi otworzyła.Widzisz ten wzrok i dziób rozdarty...:smiech2:
No i co mnie podpuszcza Alaska ? To nie patelnia tylko qźwa berło w dłoni dzierży.....ta ona......:lol3:
A. co Ty myślisz,że ja mam sokoli wzrok!!!???? Ja swoje lata mam..... Ewentualnie Baśka nam ciemnotę wciska,że królowa ,a to normalna wkr...ona baba czekającą na miłość swojego życia.:smiech2:
Ewcia ma rację ...musi też ( jak ja ) nie zapomniała że królowa lubi se berło w dłoni potrzymać .