Ja tu mam kakao z 2006 roku, płatki z 2005 i przyprawy to chyba pamietają moje dzieciństwo.Nie ruszam,potrzeba mi to kupuje

Ja tu mam kakao z 2006 roku, płatki z 2005 i przyprawy to chyba pamietają moje dzieciństwo.Nie ruszam,potrzeba mi to kupuje
Tu też są stosy starych przypraw. Nawet nie zagladam na daty. Zmienniczka mnie poinformowała,których używamy. A z resztą szefowa nie chce się rozstać :oczko:
Michasiu, a mole z jakiego rocznika ;)?
Spijam wode i obym nie pekla jak smok wawelski. Zdeptalam Alterstadt w Norymberdze i musialam cos skonsumowac, bo inaczej sie nie da.Skusila mnie pizza , na moje nieszczescie przesolona, a teraz na kolacje poprawilam slona pieczenia. Oj, moj brzuszek:kropla potu:
Poczytałam, wnioski wyciągnęłam. Akurat tu podopieczna umysłowo sprawna i można z nią o tym porozmawiać.
Nie pekniesz moim zdaniem. Chyba,ze ta pieczen to byla z owieczki faszerowanej siarka;)))
W ARD jest właśnie film "Tatort", który dotyczy opieki domowej (kryminał).
Strasza tych staruszkow w gazetach i tv. Moja obecna pdp ma na szczescie zakaz ogladania krimi a wiadomosci to ja mam ogladac u siebie sama:lol2:
I popieram wytyczne.
Strasza tych staruszkow w gazetach i tv. Moja obecna pdp ma na szczescie zakaz ogladania krimi a wiadomosci to ja mam ogladac u siebie sama:lol2:
I popieram wytyczne.
Nie napisałam przecież tego, żebyście pdp ciągnęły do tv, litości.
Wszędzie są psychopaci. W De też. Kilka dni temu ZDF podawał info o lekarzu z Berlina, ktory usmiercał swoich pacjentów. Prawdziwy Niemiec to był.
Nie napisałam przecież tego, żebyście pdp ciągnęły do tv, litości.
Wlasnie.
Ale walka ze stereotypami nie jest latwa i wyksztalceni ludzie tez wierza, ze Cyganie to zlodzieje a Zydzi to lichwiarze.