Jak minął dzień 2

13 marca 2018 20:42 / 7 osobom podoba się ten post
Dzisiejszy dzień minął bardzo pracowicie. Rano zawiozłem Pdp na pobranie krwi.
Wczesnym popołudniem pojechaliśmy wybrać łóżko (Krankenbett).
Ja już z receptą w torbie. 
Ale przed wyjazdem, Pdp nagle zapragnęła swojego łóżka. Położyła się na niego, zaczęła go wychwalać na różne, możliwe sposoby. ))
- No ale jedziemy tylko obejrzeć, wypróbować. W żadnym wypadku nie jedziemy po to, aby je zamówić. Decyzja należy do Pdp. Jeśli stwierdzi, że nowe jest niedobre, to zostawiamy to stare. I nic nie będziemy zmieniać.
Ale okazało się, że to nowe, wygodne, na pilota, można wyżej, niżej itd.
Pdp położyła się i lekko przysnęła. ))
Dziękuję Kochani za życzliwe podpowiedzi,  jak i gdzie takie łóżko załatwić.
13 marca 2018 21:09 / 5 osobom podoba się ten post
Mojej pdp zakupiono takie łóżko jak doznała wylewu.
Obecnie po wylewie nie ma już prawie śladu,doszła do poprzedniej sprawności.
Ale łóżko zostało bo ona je kocha.
Nade wszystko.
Czyta w nim,ogląda tv,telefonuje,je.No,właściwie jej życie sie tam toczy.Mimo że absolutnie nie jest pdp leżącą .A raczej leżącą dobrowolnie a nie z przymusu.
Bardzo wygodne jest takie łózko,nie tylko do leżenia,do siedzenia też .
13 marca 2018 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Marta2

Mojej pdp zakupiono takie łóżko jak doznała wylewu.
Obecnie po wylewie nie ma już prawie śladu,doszła do poprzedniej sprawności.
Ale łóżko zostało bo ona je kocha.
Nade wszystko.
Czyta w nim,ogląda tv,telefonuje,je.No,właściwie jej życie sie tam toczy.Mimo że absolutnie nie jest pdp leżącą .A raczej leżącą dobrowolnie a nie z przymusu.
Bardzo wygodne jest takie łózko,nie tylko do leżenia,do siedzenia też .

Potwierdzam, bardzo wygodne. 
Miałam takie jak leżałam w szpitalu. 
Najpierw poprosiłam moją szefin o dodatkowe 2 jaśki z domu bo  miałam za nisko . 
A za chwile Sylvia zobaczyła z boku pilota .
Nie dziwię się Twojej Pdp Marta że nie chce z niego wychodzić. 
13 marca 2018 21:24 / 7 osobom podoba się ten post
Gwoli poinformowania osób pałających do mnie niechęcią ( tacy są również potrzebni ,bo w życiu , nawet tym wirtualnym ,równowaga musi być zachowana ,natura nie znosi próżni ) , będę na tym forum tak długo ,jak będę miała na to ochotę. .. ewentualnie póki mnie nie wyleją na zbitą twarz...i jak mawiała klasyk,ja nie dolar , nie wszystkim się muszę podobać.
13 marca 2018 21:29 / 6 osobom podoba się ten post
Niech mi ktoś mądry wytłumaczy co się dzieje ....Zalogowanych - aktywnych użytkowników np. 19 ....plus 16 obserwujących ...a było i 25 aktywnych dzisiaj ....a pisze tylko garstka użytkowników . Jak to się ma do aktywności , jeżeli użytkownik nawet palca do klawiatury nie przytknie ? ....Według mnie aktywny członek ...znaczy się użytkownik to taki , który coś tam skrobnie od czasu do czasu . Obserwujący ..rozumiem , że są ci , którzy zza krzaków podglądają a gęby nie otworzą .....No nie mogę tego rozgryźć
13 marca 2018 21:34 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niech mi ktoś mądry wytłumaczy co się dzieje ....Zalogowanych - aktywnych użytkowników np. 19 ....plus 16 obserwujących ...a było i 25 aktywnych dzisiaj ....a pisze tylko garstka użytkowników . Jak to się ma do aktywności , jeżeli użytkownik nawet palca do klawiatury nie przytknie ? ....Według mnie aktywny członek ...znaczy się użytkownik to taki , który coś tam skrobnie od czasu do czasu . Obserwujący ..rozumiem , że są ci , którzy zza krzaków podglądają a gęby nie otworzą .....No nie mogę tego rozgryźć

A dajże spokój ,n ni rozgryzaj ... zębów szkoda.
16 marca 2018 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A dla mnie nie ma roznicy , czy to wtorek , czy sobota, nawet nie czekam na niedziele , bo dni niczym sie nie roznia u mnie .
Co innego jak w domu jestem...

U mnie podobnie z tym wyjątkiem, że soboty i niedziele spędzamy z córką babci i jej wnukami. Nie wiem czy to dobrze, ponieważ lubię być sama z babcią. Mamy wtedy mniej sprzątania, mniej bieganiny, ale z drugiej strony rodzina babci ciągnie mnie za język. Nawet jak nie chcę mówić po niemiecku to jestem zmuszona, a jak wiadomo, przy okazji coś tam zapamiętam. Mam duże opory w mówieniu, wolę zaszyć się w pokoju nad dobrą książką. Teraz czytam Dana Browna.
21 marca 2018 21:50 / 2 osobom podoba się ten post
Musze napisac,ze tak zem sie rozleniwila w domu,ze teraz kosci nie czuje bo trza sie ruszac od rana do wieczora. Dzien minal dobrze,zrobilam zupe, wyjadlysmy z pdp resztki ze wczoraj. Sprzatania nie bylo bom wczoraj zasuwala. Teraz troche na internecie i trza bedzie odpoczac.
21 marca 2018 21:54 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Dzisiejszy dzień minął bardzo pracowicie. Rano zawiozłem Pdp na pobranie krwi.
Wczesnym popołudniem pojechaliśmy wybrać łóżko (Krankenbett).
Ja już z receptą w torbie. 
Ale przed wyjazdem, Pdp nagle zapragnęła swojego łóżka. Położyła się na niego, zaczęła go wychwalać na różne, możliwe sposoby. :-)))
- No ale jedziemy tylko obejrzeć, wypróbować. W żadnym wypadku nie jedziemy po to, aby je zamówić. Decyzja należy do Pdp. Jeśli stwierdzi, że nowe jest niedobre, to zostawiamy to stare. I nic nie będziemy zmieniać.
Ale okazało się, że to nowe, wygodne, na pilota, można wyżej, niżej itd.
Pdp położyła się i lekko przysnęła. :-)))
Dziękuję Kochani za życzliwe podpowiedzi,  jak i gdzie takie łóżko załatwić.

Witaj przyjacielu! Wsiego dobrego zycze.
22 marca 2018 09:03 / 7 osobom podoba się ten post
EwaR65

Witaj przyjacielu! :buziaki: Wsiego dobrego zycze.

Witaj Przyjaciółko miła.:sex::sex:
22 marca 2018 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Witaj Przyjaciółko miła.:dwa piwa::dwa piwa::sex::sex::placz3:

Mnie też tak przywitasz???
22 marca 2018 11:53 / 3 osobom podoba się ten post
Helena2311

Mnie też tak przywitasz???

:sex:
22 marca 2018 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

:aniolki::milosc1::sex::randka4::bije2: