Muzyka, która dodaje Ci sił 6

14 lipca 2017 13:41 / 3 osobom podoba się ten post
Paolo, jak mnie drażnisz tak muszę przyznać ci rację
14 lipca 2017 13:43 / 5 osobom podoba się ten post
Wiem o co Wam chodzi i po części przyznaje rację....Myślę, ze po przeczytaniu Waszych postów zreflektuje się chłopak i na jakiś czas przejdzie mu ochota na publiczne męki miłosne ale po jakimś czasie wróci z siłą tsunami....ten typ tak ma.
14 lipca 2017 13:48 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kto tu jest zgorszony ? ...Magda ...nie rób se aż takich jaj , bo mi żal Darka . A mając takich popleczników co go podpuszczają , żeby na tyłach mieć polewkę ....Proszę Cię ...nie pisze juz więcej .

Basia, ja tez więcej już nie piszę, bo szkoda sensu
Kto chciał zrozumieć o co nam chodzi, to zrozumiał. Kto nie - to i święty Boże nie pomoże.

Darku jeszcze tylko 2 słowa do Ciebie - wrzuć troszkę obiektywizmu, przeczytaj jeszcze raz, co tutaj Tobie napisaliśmy i ... nie rób tego Marcie, jeśli ją naprawdę kochasz.
Co złego, to nie my. Bywaj i bądź silny.
14 lipca 2017 13:59 / 6 osobom podoba się ten post
To jest syndrom odstawienia od cycka.
14 lipca 2017 14:03 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kto tu jest zgorszony ? ...Magda ...nie rób se aż takich jaj , bo mi żal Darka . A mając takich popleczników co go podpuszczają , żeby na tyłach mieć polewkę ....Proszę Cię ...nie pisze juz więcej .

Nie rozumiem jednego , dlaczego chcecie zeby tancczyl jak mu zagracie .Jest inny , chce to pisze , nie musicie czytac.Czesto odnosze wrazenie , ze jesli ktos jest juz nie taki jak reszta , zaczynacie sie czepiac o jakies duperele , chcecie koniecznie narzucic komus swoj tak myslenia.Niestety kazdy jest inny.Na forum kazdy moze pisac i tego nie mozecie zabronic nikomu., no chyba ze zostanie zablokowany.
14 lipca 2017 14:18 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Nie rozumiem jednego , dlaczego chcecie zeby tancczyl jak mu zagracie .Jest inny , chce to pisze , nie musicie czytac.Czesto odnosze wrazenie , ze jesli ktos jest juz nie taki jak reszta , zaczynacie sie czepiac o jakies duperele , chcecie koniecznie narzucic komus swoj tak myslenia.Niestety kazdy jest inny.Na forum kazdy moze pisac i tego nie mozecie zabronic nikomu., no chyba ze zostanie zablokowany.

Madzia ...przeczytaj ze zrozumieniem o co nam chodziło . Nie pisz bzdur o zabranianiu i takich tam ....Ostatni mój post w temacie " cy mie kocha , cy mie nie kocha " .....Proszę o niecytownie mnie , bo się nie odniosę ...To nie do Ciebie , tylko OGÓLNIE .
14 lipca 2017 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

To nie Święta,ale nie mogłem sobie darować :-) Jak ktoś chce do Brukselii to ......

Ja chcę !
14 lipca 2017 14:43 / 3 osobom podoba się ten post
ja na Forum, międy 7 a 18 mogę wejść 4-8 razy dziennie po 3 minuty
, a czasami przez dwa dni nie mogę,
nie mogę na wzsystko odpowiedzieć,
proszę administratora o przekazanie moich postów do odpowiedniego wątku
14 lipca 2017 15:48 / 8 osobom podoba się ten post
A ty się przejmujesz tym że komuś przeszkadza twoje pisanie? przecież to forum dla wszystkich! jak ktoś chce to pisze i nie muszą wszyscy czytać! Ja nie wiem o co ostatnio tu biega? chyba za glupia jestem.
14 lipca 2017 15:50 / 8 osobom podoba się ten post
magdzie

No wlaśnie ja nie rozumiem już nicMnie pewnie też dużo osób nie czyta, może nie lubi? ale to dla wszystkich Chyba forum i se pisze jak mam ochote nawet o duperelach.
14 lipca 2017 15:51 / 8 osobom podoba się ten post
A tak wogóle to super muzyczny wątek się tu dziś zrobil!
14 lipca 2017 17:37 / 3 osobom podoba się ten post
moni.r

A tak wogóle to super muzyczny wątek się tu dziś zrobil!:-)

tez tak myślę 
14 lipca 2017 17:45
14 lipca 2017 19:31 / 7 osobom podoba się ten post
magdzie

Wchodzę tu aby posłuchać muzy a tu co?no pytam się co tu się wyrabia,nie wiem jak wy ale ja bym chciała aby jakiś men napisał tu o swoich uczuciach do mnie,a czemu nie,gdyby był taki odważny już za to miałby u mnie plus.Piszesz że jest inny,a jaka jest norma normalności? Każda zawsze mówi że chciałaby mieć takiego maczo,bicepsy tricepsy itp,a w podswiadomości jednak lubimy miśków i przytulaczków,ja takch facetów nazywam Jaśkami,bo taki facet jest miękki jak jasiek,taki facet by cię zagłaskał jak dzieci kota,ale czy to jest złe? a czy to jest złe że facet kocha i pisze o tym,ma prawo nawet wyjść na rynek i wykrzyczeć, a czemu nie.Czy jest w tym coś nie tak?A jak jest inny to znaczy gorszy?
14 lipca 2017 19:34 / 4 osobom podoba się ten post