Muzyka, która dodaje Ci sił 6

14 lipca 2017 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

14 lipca 2017 19:57
ORIM

Fajne
14 lipca 2017 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Wchodzę tu aby posłuchać muzy a tu co?no pytam się co tu się wyrabia,nie wiem jak wy ale ja bym chciała aby jakiś men napisał tu o swoich uczuciach do mnie,a czemu nie,gdyby był taki odważny już za to miałby u mnie plus.Piszesz że jest inny,a jaka jest norma normalności? Każda zawsze mówi że chciałaby mieć takiego maczo,bicepsy tricepsy itp,a w podswiadomości jednak lubimy miśków i przytulaczków,ja takch facetów nazywam Jaśkami,bo taki facet jest miękki jak jasiek,taki facet by cię zagłaskał jak dzieci kota,ale czy to jest złe? a czy to jest złe że facet kocha i pisze o tym,ma prawo nawet wyjść na rynek i wykrzyczeć, a czemu nie.Czy jest w tym coś nie tak?A jak jest inny to znaczy gorszy?:-)

Była propozycja - i to chyba nie raz, aby założyć odpowiedni wątek i tam osoby zainteresowane i cierpiące z powodu miłości mogłyby się wzajemnie wspierać.  Niech każdy pisze, nikt nikomu nie zabrania kochać. Nawet na Op24. Chce wykrzyczeć na rynku swoją miłość do ukochanej ? Ok. Opisać tu ? Ok. Żaden wstyd. Ale popieram tezę, że to stało się nudne. I z całym szacunkiem dla pań, które pragną maczo i bicepsów - nie wszystkie akurat tego pragną. I nie wszystkie chcą być zagłaskane. I nie wszystkie "Jaśki" tak zagłaskują..(!) I całe szczęście...
14 lipca 2017 20:31 / 7 osobom podoba się ten post
Kobietka

Była propozycja - i to chyba nie raz, aby założyć odpowiedni wątek i tam osoby zainteresowane i cierpiące z powodu miłości mogłyby się wzajemnie wspierać.  Niech każdy pisze, nikt nikomu nie zabrania kochać. Nawet na Op24. Chce wykrzyczeć na rynku swoją miłość do ukochanej ? Ok. Opisać tu ? Ok. Żaden wstyd. Ale popieram tezę, że to stało się nudne. I z całym szacunkiem dla pań, które pragną maczo i bicepsów - nie wszystkie akurat tego pragną. I nie wszystkie chcą być zagłaskane. I nie wszystkie "Jaśki" tak zagłaskują..(!) I całe szczęście...

Zależy co kto uważa za nudne i co kto lubi,a każdy lubi co innego,widzisz ja lubię być głaskana,a ty nie i dobrze że każda jest inna.Ale dla mnie słuchanie jak ktoś kogoś obraża jest żenujące,a słuchanie o miłości i uczuciach nudne? Może ja jestem inna,całe szczęscie nie
14 lipca 2017 21:42 / 7 osobom podoba się ten post
Malina

Zależy co kto uważa za nudne i co kto lubi,a każdy lubi co innego,widzisz ja lubię być głaskana,a ty nie i dobrze że każda jest inna.Ale dla mnie słuchanie jak ktoś kogoś obraża jest żenujące,a słuchanie o miłości i uczuciach nudne? Może ja jestem inna,całe szczęscie nie:-)

Jasne, na tym polega piękno tego świata - każdy jest inny. A ta i wszelkie inne rożnorodności nadają życiu przeróżne barwy. I to jest cudowne. Ja nie wiem, czy słuchanie/czytanie  o miłości mnie nudzi, bo zdarza mi się obejrzeć jakieś romansidło, ale nie sądzę, aby tak wspaniałe uczucie, jakim jest prawdziwa miłość (tak mi się wydaje) między dwojgiem znajomych nam - bądź co bądź  ludzi -powinna być  powodem do forumowej debaty. To zajebiście intymne doznanie, przeżywanie czegoś tak wzniosłego i dlatego uważam, że czym innym jest publiczne wyznanie uczucia, a czym innym cyt. /Ewal8/: cykliczne rozwieszanie bilbordów z zapewnieniem o "big love". I nie  rozumiem, dlaczego nie można tego kontynuować w wątku do tego celu stworzonym ?
Kto chce poczyta, a kto nie chce  nie. Ale nie mam ochoty na rozkminianie tego zgadnienia. Wyraziłam swoje zdanie.
P.S.
Nie chciałabym być "zagłaskana", a nie "głaskana". Ani bi- ani tricepsem. Ani żadnym innym mięśniem.... mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003
14 lipca 2017 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
15 lipca 2017 08:35 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Jasne, na tym polega piękno tego świata - każdy jest inny. A ta i wszelkie inne rożnorodności nadają życiu przeróżne barwy. I to jest cudowne. Ja nie wiem, czy słuchanie/czytanie  o miłości mnie nudzi, bo zdarza mi się obejrzeć jakieś romansidło, ale nie sądzę, aby tak wspaniałe uczucie, jakim jest prawdziwa miłość (tak mi się wydaje) między dwojgiem znajomych nam - bądź co bądź  ludzi -powinna być  powodem do forumowej debaty. To zajebiście intymne doznanie, przeżywanie czegoś tak wzniosłego i dlatego uważam, że czym innym jest publiczne wyznanie uczucia, a czym innym cyt. /Ewal8/: cykliczne rozwieszanie bilbordów z zapewnieniem o "big love". I nie  rozumiem, dlaczego nie można tego kontynuować w wątku do tego celu stworzonym ?
Kto chce poczyta, a kto nie chce  nie. Ale nie mam ochoty na rozkminianie tego zgadnienia. Wyraziłam swoje zdanie.
P.S.
Nie chciałabym być "zagłaskana", a nie "głaskana". Ani bi- ani tricepsem. Ani żadnym innym mięśniem.... mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003

Racja jest jak du....a każdy ma swoją.I nie będę tu polemizowała co to jest uczucie a co doznania intymne,i jakim mięśniem chciałabym być głaskana.Bo często taka rozmowa jest jak bym zapytała czemu koń jest koniem.
15 lipca 2017 09:05 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Racja jest jak du....a każdy ma swoją.I nie będę tu polemizowała co to jest uczucie a co doznania intymne,i jakim mięśniem chciałabym być głaskana.Bo często taka rozmowa jest jak bym zapytała czemu koń jest koniem.:-)

Chyba nie do końca zrozumiałaś mój post.  To nie polemika,  napisałam, że  to tylko moje, prywatne zdanie na ten temat. Każdy ma prawo do swojego, prawda ? No to Kobietka też takowe prawo posiada mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003
15 lipca 2017 09:11 / 6 osobom podoba się ten post
Kobietka

Chyba nie do końca zrozumiałaś mój post.  To nie polemika,  napisałam, że  to tylko moje, prywatne zdanie na ten temat. Każdy ma prawo do swojego, prawda ? No to Kobietka też takowe prawo posiada mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003

Jak najbardziej zrozumiałam ,więc napisalam że każdy ma swoją rację,i każdy ma prawo myśleć jak sobie chce.i Kobietka jak najbardziej ma takie prawo.Przecież nie będziemy ubijać piany.
15 lipca 2017 10:37 / 5 osobom podoba się ten post
Malina

Jak najbardziej zrozumiałam ,więc napisalam że każdy ma swoją rację,i każdy ma prawo myśleć jak sobie chce.i Kobietka jak najbardziej ma takie prawo.:-)Przecież nie będziemy ubijać piany.:-)

Pewnie, że nie. No, chyba, że pójdziemy razem na lody. Z bitą śmietaną..:wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008
15 lipca 2017 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
Kobietka

Pewnie, że nie. No, chyba, że pójdziemy razem na lody. Z bitą śmietaną..:wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0008

Jasne a czemu nie jestem za,a lody uwielbiam z bitą śmietaną,a tu gdzie jestem mam koleżankę która ma lodziarnię, więc wszystkie desery lodowe już degustowałam
15 lipca 2017 11:33 / 4 osobom podoba się ten post
15 lipca 2017 11:35 / 6 osobom podoba się ten post
15 lipca 2017 13:39 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Jasne a czemu nie jestem za,a lody uwielbiam z bitą śmietaną,a tu gdzie jestem mam koleżankę która ma lodziarnię, więc wszystkie desery lodowe już degustowałam:-)

Fajnie masz...A z bitą śmietaną w ciągu ostatnich paru lat tylko raz jadłam...ale pyszne były
Edit: Aby pozostać w temacie muzyki i lodów mrugajacy-emotikon-ruchomy-obrazek-0003
15 lipca 2017 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
O swiecie panskie wreszcie temat zaczal zyc!!!