Śląskie

11 października 2014 21:00
izanami

między Tarnowskimi Górami, Zabrzem, Chorzowem, Świętochłowicami, Siemianowicami, Pierarami Śląskimi, Radzionkowem, Rudą Śląśka?, takie piękne, zapadłe miasto :D

Toć ja wiem kay jest Bytom jestem z Gliwic ( normalnie odemnie rzut kamieniem)

11 października 2014 21:02
no domyśliłam się ;), ale to tak dla tych niewiedzących, a ja w Gliwicach przez 4 lata się uczyłam w ZSŁ :D
11 października 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

między Tarnowskimi Górami, Zabrzem, Chorzowem, Świętochłowicami, Siemianowicami, Pierarami Śląskimi, Radzionkowem, Rudą Śląśka?, takie piękne, zapadłe miasto :D

Ale pominełaś moje piękne, cudowne, fantastyczne, niesamowite, wyjątkowe miasto GLIWICE !!!!!
11 października 2014 22:22
bo Gliwice się z Bytomiem nie stykają ;)
11 października 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

bo Gliwice się z Bytomiem nie stykają ;)

No nie stykają!!   Masz rację. Chyba za dużo wypiłam dzisiaj. Zwracam honor. Ale Gliwice Śliczne - nie!!
12 października 2014 00:11
Jaworzna brak?;(
12 października 2014 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
serce

Witam!jestem teraz w domu-odpoczywam,jam z okolic byłego częstochowskego-Pozdrawiam!

O krajanka moja ja tez pochodzę z byłego częstochowskiego :) bliżej Jury i skałek :)
13 października 2014 19:39
takaja

O krajanka moja ja tez pochodzę z byłego częstochowskiego :) bliżej Jury i skałek :)

No,ja z drugiej strony,,byłego,,woj.

19 października 2014 14:56
IWA

No nie stykają!! :-)  Masz rację. Chyba za dużo wypiłam dzisiaj. Zwracam honor. Ale Gliwice Śliczne - nie!!

Gliwice? Prześliczne :))))) 
19 października 2014 14:56
marshall.area

a ja jestem z okolic Cieszyna

Tydzień temu byłam na małym wypadzie w Cieszynie :) 
19 października 2014 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
a podepne sie do WAS slazaki z sentymentu,poniewaz najpiekniejszy i najbardziej beztroski moj czas to wlasnie 18lat w wodzisalawiu slaskim;-
30 grudnia 2014 07:32
Jako,ze mnie zazdrosc zzera, bo takie fajne spotkania się odbywaja w innych regionach rzucam propozycję spotkania na naszym terenie.

Co Wy na to?
Czy w ogóle są chętne/chętni?

Ja będę w domu od 8 stycznia.
30 grudnia 2014 11:02
Ja wracam dopiero w marcu ;-/// tak więc nici ze spotkania. Przynajmniej teraz. Ale jak trafie w termin to bardzo chętnie.
30 grudnia 2014 11:16
basiaim...moje wojewodztwo styka sie ze slaskim..wiec na spotkano moge sie wybrac..byłoby bardzo miło..w domu zostaje 2miesiace...czasu duzo...tylko dopasowac termin..
30 grudnia 2014 11:21
basiaim

Jako,ze mnie zazdrosc zzera, bo takie fajne spotkania się odbywaja w innych regionach rzucam propozycję spotkania na naszym terenie.

Co Wy na to?
Czy w ogóle są chętne/chętni?

Ja będę w domu od 8 stycznia.

gdzie to spotkanie?