Nie wiem czy dobry pomysł zaproponuję,ale myślę,że można wstępnie ustalić orientacyjny termin np,sierpień.Wówczas osoby zainteresowane będą mogły sobie dopasować czas w pracy.Nie wiem co WY na to? Rozważyć można...
Nie wiem czy dobry pomysł zaproponuję,ale myślę,że można wstępnie ustalić orientacyjny termin np,sierpień.Wówczas osoby zainteresowane będą mogły sobie dopasować czas w pracy.Nie wiem co WY na to? Rozważyć można...
Co prawda jestem ze Śląska ale ni w ząb nie rozumiem śląskiej gwary:)))
Dziołchy kaj łazicie? Czymu sam nie zaglondocie? Inne frele na inkszych topikach non stop urzendujom :)))
Co prawda jestem ze Śląska ale ni w ząb nie rozumiem śląskiej gwary:)))
Jo jestem gryfno frelka z Katowic :) Melduja sie!
Mery tyś to je richtich gryfno frelka i szwyndosz sie po fajnych kontach...mom na myśli to grafiti cos w Kochłowickim lasku foto zrobioła...jo sie tam szpaceruja i nawet na kole jeżdża...:))))))))))))
To Witaj w klubie . Ja mieszkam obok tuż tuż w Gliwicach.
Kurcze to my musimy jaką imprezę zapodać:))
A na avatarze jestem z kozą z twojej okolicy. Z Rybaczówki przy Gościnnej. Może cie to zainteresuje? : http://ck.art.pl/page/view/id/30 Bardzo fajne są te szwendania :))))
Musiałam edytować bo starego linka wcisłam :)
Ja może w drugiej połowie kwietnia będę w domu? Jeszcze dokładnie nie wiem ? Bo ja należe do tych elastycznych :)))