Śląskie

01 lutego 2015 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Elizabeth23

Nie wiem czy dobry pomysł zaproponuję,ale myślę,że można wstępnie ustalić orientacyjny termin np,sierpień.Wówczas osoby zainteresowane będą mogły sobie dopasować czas w pracy.Nie wiem co WY na to? Rozważyć można...

Na chwilę obecną sierpień mi pasuje.
Jednak to też pora wakacyjnych wyjazdów,więc z czasem dobrze byłoby określić chociaż,czy pierwsza czy druga połowa miesiąca.
07 lutego 2015 13:50 / 2 osobom podoba się ten post
Cześć:)
Ja jestem z Zabrza,więc również okolice Katowic:)
Pozdrawiam.
21 lutego 2015 09:13 / 3 osobom podoba się ten post
Dziołchy kaj łazicie? Czymu sam nie zaglondocie? Inne frele na inkszych topikach non stop urzendujom :)))
21 lutego 2015 09:53 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie ! Jestem opiekunką z woj . śląskiego , dokładniej z okolic Częstochowy. Pozdrawiam
21 lutego 2015 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Co prawda jestem ze Śląska ale ni w ząb nie rozumiem śląskiej gwary:)))
21 lutego 2015 11:56 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

To Witaj w klubie . Ja mieszkam obok tuż tuż w Gliwicach.

21 lutego 2015 12:07 / 2 osobom podoba się ten post
Jo już tyż pisałach,żech jest z Gliwic ;)
21 lutego 2015 12:36 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Dziołchy kaj łazicie? Czymu sam nie zaglondocie? Inne frele na inkszych topikach non stop urzendujom :)))

Jo jestem gryfno frelka z Katowic :) Melduja sie!
21 lutego 2015 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Kurde dziołchy ...jo tyż musza moje szare komorki na sztorc postawic, coby szkrobnoc sam cosik po ślonsku...No tako zy mnie ślonsko baba :))))))))))
21 lutego 2015 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Jo jestem gryfno frelka z Katowic :) Melduja sie!

Mery tyś to je richtich gryfno frelka i szwyndosz sie po fajnych kontach...mom na myśli to grafiti cos w Kochłowickim lasku foto zrobioła...jo sie tam szpaceruja i nawet na kole jeżdża...:))))))))))))
21 lutego 2015 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Mery tyś to je richtich gryfno frelka i szwyndosz sie po fajnych kontach...mom na myśli to grafiti cos w Kochłowickim lasku foto zrobioła...jo sie tam szpaceruja i nawet na kole jeżdża...:))))))))))))

A na avatarze jestem z kozą z twojej okolicy. Z Rybaczówki przy Gościnnej. Może cie to zainteresuje? :  http://ck.art.pl/page/view/id/30  Bardzo fajne są te szwendania :))))

Musiałam edytować bo starego linka wcisłam :)
21 lutego 2015 13:18 / 2 osobom podoba się ten post
IWA

To Witaj w klubie . Ja mieszkam obok tuż tuż w Gliwicach.

Kurcze to my musimy jaką imprezę zapodać:))

21 lutego 2015 13:24 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Kurcze to my musimy jaką imprezę zapodać:))

Ja może w drugiej połowie kwietnia będę w domu? Jeszcze dokładnie nie wiem ? Bo ja należe do tych elastycznych :)))
21 lutego 2015 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A na avatarze jestem z kozą z twojej okolicy. Z Rybaczówki przy Gościnnej. Może cie to zainteresuje? :  http://ck.art.pl/page/view/id/30  Bardzo fajne są te szwendania :))))

Musiałam edytować bo starego linka wcisłam :)

Znam te kózki, sa mega atrakcją w tym lasku.Dzieki za link, poczytam o co chodzi.A na spotkanko piszę się , bardzo chętnie.
Jakby co to macie dziewczyny do mnie namiary na profilu jest gg i e-mail :)
21 lutego 2015 13:44
MeryKy

Ja może w drugiej połowie kwietnia będę w domu? Jeszcze dokładnie nie wiem ? Bo ja należe do tych elastycznych :)))

Ja będę w Zabrzu 6-go marca,i zostaję(jak nic się nie zmieni u mojego PDP) do Świąt Wielkanocnych:)
Tzn. po Świętach wracam do pracy.