Cienszkie jedzenie na noc sporzywasz. Wontroba Ci siondzie,wspomnisz moje slowa:-)
Cienszkie jedzenie na noc sporzywasz. Wontroba Ci siondzie,wspomnisz moje slowa:-)
rze o rzołndku nie wspomnimy !...A tszóstka ???!!!!
Bo przczułki w ólach pracóją ...Ciekawe , czy dószone na patelni by smakowały ?...Morze kiedyś bendziemy miały z gurki ...
Kurde ...to trudne :smiech3:
Kurka co wy z tymi skrzydłami. Wszystkie pragną kilania w brzuszku? Weźcie przykład z Nowejdanusi ona pomielone zjadła a wy w miodzie smarowane albo duszone chcecie pałaszować :terefere:
Kurka co wy z tymi skrzydłami. Wszystkie pragną kilania w brzuszku? Weźcie przykład z Nowejdanusi ona pomielone zjadła a wy w miodzie smarowane albo duszone chcecie pałaszować :terefere:
Bo skrzydla powoduja,ze zamiast krwi ma sie redbulla. Jaka Ty jestes niezorientowana! :wystawia jezyk2:
Bo Fioletowa taką cicho ciemna .Nie pochwali się że terminowała w kuchni u Hiltona.
No poprostu poezja nie gotowanie.:mniam:
Skrzydełkami to motylki w brzuszku kilają, a nie redbull w żyłach pulsuje....:glupi:
Brzuszek to ja mialam lata temu. Teraz mam normalny brzuch. Bez insektow w srodku:-)
Dziś popełniłam apogeum oszczędności,czyli przgotowałam bele co,znalazłam w lodówce kilka plasterków szynki,posiekałam i udusiłam z cebulą,dodałam cukinię,trójkolor papryk,małe pomidorki,dodałam łyżeczkę koncentratu pomidorowego,do tego ryż na sypko i finito.
Czekam na fanfary..
Dziś popełniłam apogeum oszczędności,czyli przgotowałam bele co,znalazłam w lodówce kilka plasterków szynki,posiekałam i udusiłam z cebulą,dodałam cukinię,trójkolor papryk,małe pomidorki,dodałam łyżeczkę koncentratu pomidorowego,do tego ryż na sypko i finito.
Czekam na fanfary..
Czekam na fanfary..
Insekty ! To motylki ! Chwilami przysypiają, bo ile można tymi skrzydełkami kilać...a jak kilają, to wtedy jest brzuszek.....jak kiedyś...:flirt:
E tam. Moze kilal jak jeszcze jako robak z kapusty wypelznal i skrzydelek nie mial. A potem dopiero bylo imago:-)