Dzis mialam mielone , ziemniaki i salate)).
Zaproponowalam dziadkowi , ze moge mu usmazyc bez cebuli .Mam serca troche, ale dowiedzialam sie ze sa niedobre , bo w srodku nie sa spieczone jak skorka .Badz czlowieku madry . )))
Dzis mialam mielone , ziemniaki i salate)).
Zaproponowalam dziadkowi , ze moge mu usmazyc bez cebuli .Mam serca troche, ale dowiedzialam sie ze sa niedobre , bo w srodku nie sa spieczone jak skorka .Badz czlowieku madry . )))
U mnie też królowały mielone,ale z buraczkami...Pdp nie mówi,to nie wiem czy smakowały :-)
Zazdraszczam))))
Dzisiaj wołowinka, ziemniaczki i kapusta. :mniam:
Na śniadanie jadłam jajecznicę z jaj przepiórczych, ale przy rozbijaniu skorupek mało mnie szlag nie trafił.
Ma ktoś jakieś pomysły na te małe jajeczka?
Magdzie jest chyba specjalistką od jajek. Czytałam, że jakies tam profesjonalne sprzęty zakupiła :yo:
A ja sałatkę ryżową zrobiłam i tak ją próbowałam,że w końcu obiadu wcale nie gotowałam:)
Kasia mówisz o salatce z makaronu ryżowego?
Ja zostalam opiekunką za granicą dla kasy.W Polsce za mało płacą. Tak jak Orim pisał zadowala mnie fakt, ze mam dużo wolnego.
Co robić jak się ma czasu jak marasu?
Ja np. dzisiaj znowu walczyłam z jajeczkami z przepiórek ale udało mi się je rozbić :radosc:
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/2946/kacik-wysoce-kulinarny/co-dzisiaj-gotujesz-na-obiad--11/page/69
rozbiłas i co dalej ? Ja tez jestem szczesliwym posiadaczem takowych jajek wiec moze masz jakis przepis co da sie z nich zrobic ?