Na wyjeździe 39

13 listopada 2017 19:07 / 8 osobom podoba się ten post
Tatko kochany! Jestem wyluzowana jak gumka w starych majtolach. Nie wiem jednak czy przeniesienie dlubaniny na inny dzien zmieni wiele. W koncu tu ciagle padaczka,jak nie urok to sraczka ;)))
13 listopada 2017 19:10 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

U mnie znowu inaczej dzien wygladal. Ale 13-ty zadzialal jak nie wiem co. Pojechalam do babci do szpitala i wsiadlam w zly tramwaj. Musialam wysiadac,przesiadac sie i w ogole juz sie wkurzylam. No jakos dotarlam. Babcia ma sie lepiej,dzisiaj miala pierwsze proby chodzenia i nawet zadowolona. Ale ja juz mniej bo chyba koniec z moim blogim lenistwem,buuu...Nie wiem nic oficjalnie ale jak tylko zwolni sie miejsce na rehabilitacji to pdp tam zostanie przeniesiona na jakies trzy tygodnie. No i tak sobie mniemam,ze chyba nikt nie bedzie chcial mi placic za nic nie robienie,co?:-)

Ja kiedyś miałam farta i do pdp  do szpitala  przez 6 tyg jeździłam...:) Nie dałam się skrzywdzić potem zresztą nikt nie chciał tego zrobić.
Ale słyszałam o takich pierepałkach z kasą w podobnych sytuacjach.
13 listopada 2017 19:16 / 8 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja kiedyś miałam farta i do pdp  do szpitala  przez 6 tyg jeździłam...:) Nie dałam się skrzywdzić potem zresztą nikt nie chciał tego zrobić.
Ale słyszałam o takich pierepałkach z kasą w podobnych sytuacjach.

No zobaczymy co z tego wyniknie. Jutro bedzie tygodnica wynoszenia mojej pdp oknem, moze z tej okazji jaka swieczke jej zawioze? Babcia poczucie humoru ma wiec sie na pewno usmieje;)))
13 listopada 2017 19:19 / 9 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No zobaczymy co z tego wyniknie. Jutro bedzie tygodnica wynoszenia mojej pdp oknem, moze z tej okazji jaka swieczke jej zawioze? Babcia poczucie humoru ma wiec sie na pewno usmieje;)))

Jak jest w szpitalu i tęskni za domem to weż drabinę ze sobą i do okna jej przystaw :)
13 listopada 2017 19:21 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

:-) Jak jest w szpitalu i tęskni za domem to weż drabinę ze sobą i do okna jej przystaw :)

Ale ona tak bardzo tych strazakow wspomina,ze chyba drabina nie pomoze
13 listopada 2017 19:23 / 6 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Tatko kochany! Jestem wyluzowana jak gumka w starych majtolach. Nie wiem jednak czy przeniesienie dlubaniny na inny dzien zmieni wiele. W koncu tu ciagle padaczka,jak nie urok to sraczka ;)))

13 listopada 2017 19:25 / 8 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A sraczka jest branżowa, zauważam nieśmiało
13 listopada 2017 19:28 / 9 osobom podoba się ten post
aniao

A sraczka jest branżowa, zauważam nieśmiało :smiech3:

A umyć tyłek w locie uciekającej demencji to taki majstersztyk jak wywrócić hełm na lewą stronę...
13 listopada 2017 19:28 / 6 osobom podoba się ten post
aniao

A sraczka jest branżowa, zauważam nieśmiało :smiech3:

Padaczka w sumie tez
13 listopada 2017 19:34 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Padaczka w sumie tez:hihi:

Ja niby w domu jestem, ale że odreagowuję branżowe problemy przy pomocy kulturalnych sposobów to może być i padaczka
13 listopada 2017 19:47 / 7 osobom podoba się ten post
aniao

Ja niby w domu jestem, ale że odreagowuję branżowe problemy :smiech3: przy pomocy kulturalnych sposobów :smiech3: to może być i padaczka

Bądź zawsze w zgodzie ze sobą :) W domu chociaz w szafie paczkę pampersow postaw...
13 listopada 2017 19:49 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Bądź zawsze w zgodzie ze sobą :) W domu chociaz w szafie paczkę pampersow postaw...:hihi:

, jest ok, nawet bez pampersów
13 listopada 2017 19:51 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

:-), jest ok, nawet bez pampersów

To już nie jest ok. Wyłamujesz się...
13 listopada 2017 19:53 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

To już nie jest ok. Wyłamujesz się...:-)

A skąd ja pampersy w Polsce wezmę??????
13 listopada 2017 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
aniao

A skąd ja pampersy w Polsce wezmę??????

Niemcy też tak myślą, że w Polsce nic nie ma