Jak wygląda wasz zwykły dzień w pracy?

23 listopada 2012 14:33
Dzieki,jak bede pila drinka,to wypije tez Wasze zdrowie,moje Kochane
23 listopada 2012 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
Tylko z Bobofiutem nie przeholuj,bo Cię będzie tydzień suszyło!:)
23 listopada 2012 14:56
Wykonczyly mi sie butelki nie mam zapasu,hehehe
23 listopada 2012 15:30
Hogata - to baw się dobrze!!!
23 listopada 2012 17:20
Hogata i Tina - wzięłyście się za pisanie powieści i patrzcie, jak Wam błyskawicznie "lubiane posty rosną". Co znaczy dobra literatura, kobiety!
24 listopada 2012 02:04

Skoro swoje zachowanie tłumaczysz "sorry moderator ale muszę" i piszesz wypowiedź przesiąkniętą nienawiścią do inego użytkownika, który nigdy Ci nic nie zrobił, to ja powiem tak: Ja też muszę. 

Twój staż na forum czy liczba napisanych postów nie ma nic do rzeczy, bo za to co napisałaś nie mam dla Ciebie żadnego wytłumaczenia. Jeśli jeszcze raz się zachowasz na tym forum w ten sposób, to się z nami pożegnasz. Moderator

24 listopada 2012 14:11
Usuwam to co było poniżej. Pozwolę sobie też zwrócić uwagę wszystkim, że moderator ma stały wgląd do postów usuniętych i tych które były edytowane. Jak komuś zależy na pisaniu swojego obrazu konfliktów, czy kłótni, oceniać itp. to proszę o wylewanie swoich żałów na forum onetu na przykład - nie tutaj. Alutka bana jak widzicie nie dostała, a ja mam nadzieję, że to był jej ostatni taki wyskok.
24 listopada 2012 14:25
Dziewczyny juz wrocilam,ale bylo wesolo,a drinka wypilam tez za Was i to nie jednego,hehe.
24 listopada 2012 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
Kto sie poczul obrazony postem Alutki?

Bo chyba nie opiekunki,ktore mialy juz rozne m-sca pracy,roznych podopiecznych i czasami nieciekawe doswiadczenia...

Za to niepodobaja mi sie wpisy,ktore sugeruja,ze jak cos w domu podopiecznego jest nie tak,to pewnie dlatego,ze opiekunka sobie nie radzi,gorzej! Moze nie nadaje sie do wykonywania tej pracy....

Alutka pisala o swoich doswiadczeniach,niekoniecznie zawsze dobrych.
24 listopada 2012 15:22
Hogatka piła za wszystkich zdrowie,mnie to nawet początkujący katar przeszedł.
24 listopada 2012 15:25
nie wracajmy do tego, Lorie. Sukces ma wielu ojców, klęska jest sierotą - mówi mądre powiedzenie. Czyli bez współodpowiedzialności wielu osób niedużo się osiągnie.Czemu nie piszesz "na wyjeździe"? Zapraszamy!
24 listopada 2012 15:57
A tak wypilam za Was wszystkie,bo Was Kocham dziewczyny
24 listopada 2012 16:14 / 1 osobie podoba się ten post
dziękuję, przyrzekam poprawę i trzymanie jęzora za zębami:)

Za karę wypucowałam dziś na błysk łazienkę:)
24 listopada 2012 16:22 / 1 osobie podoba się ten post
to chyba była łazienka wirtualna Moderatora, czy dobrze rozumiem, hi, hi...
24 listopada 2012 16:24
Ta w zamczysku,zapuszczona z wielkimi pajęczynami:)