Oo proszę to ja nie na bieżąco .. jak jestem w domu to staram się odkleić od internetu .. była jeszcze kiedyś Basia chyba ta co napisała tą książkę coś o perłach w tytule ale chyba usunęła konto ..
Oo proszę to ja nie na bieżąco .. jak jestem w domu to staram się odkleić od internetu .. była jeszcze kiedyś Basia chyba ta co napisała tą książkę coś o perłach w tytule ale chyba usunęła konto ..
No to odliczamy !!! :kocha nie kocha:
Magdalenka 7+8 (15)
Dusia 7+44 (51)
Konwalia 7+ 46 (53)
Kogo jeszcze dopisać???:-)
Magdalenka 6+8(14)
Dusia 6+44(50)
Konwalia6+46(52)
Ewelina 6+55(61)
Cieszycie się, że jeszcze tyle????:oklaski2:
Wiesz, wiedziałam na co się pisze ,więc .......BYLE DO PRZODU.....:radosc:
Wiesz, wiedziałam na co się pisze ,więc .......BYLE DO PRZODU.....:radosc:
Konwalijko przejmij odliczanie. Opuszczam to forum bo jestem śledzona przez kogoś, kto podpisuje się jako "nadzieja". Życzę Wszystkim miłej i spokojnej pracy w opiece.
Ale pomyśl sobie ile kaski będzie i o długich wakacjach po takim maratonie. Ja mam zamiar odpoczywać ok 6 tygodni później szukam krótkiej pracy na 3-4 tygodnie w sierpniu bo we wrześniu muszę być w Polsce. Córka się wybiera doszkoly średniej z bursa wiele km od domu i muszę to wszystko we wrześniu ogarnąć wywiadówka i wyprowadzka jej z domu i takie tam.....Planuje też urlop z koleżankami na 4-5 do Zakopanego bo wszystkie we wrześniu jesteśmy w PL. Plany są oby zdrowia i kasy starczyło. :modlitwa:
Konwalijko , a byłaś w Rytrze , w Żegiestowie ? Tam dopiero jest fajnie. W Zakopcu byłem w życiu może 20 razy... ale podziwiam ludzi, którzy łażą po górach. Ale nie podziwiam osó, które jeżdżą do Zakopanego, po to tylko, żeby znajomemu posłać kartkę, że zdobyłam szczyt:-)
Witaj z polskiej ziemi:-)po górach ,dolinach polazić lubię ,ale na szczyty się nie wspinam .Kartek z Zakopanego nie wysyłam,pigwówki się napiję i oscypków se pojem Hej:-)
Szczęśliwej drogi i miłego wypoczynku:flaga Polski: a i pamiętaj o nas:najlepszego2:
Szczęśliwej podróży i miłego odpoczynku :tanczy::-)