:balony2:
Dusia-17
Konwalia-18
Dorotee-3
Gusia-9
Malgi-8
Luke-34
Werska-36
:skacze3:

Dusia-17
Konwalia-18
Dorotee-3
Gusia-9
Malgi-8
Luke-34
Werska-36
Konwalijko czy Ty aby nie skrocilas sobie odliczanek. ? :-)
Dusia-17
Konwalia-18
Dorotee-3
Gusia-9
Malgi-8
Luke-34
Werska-36
Myślę że od początku źle to sobie policzyłam zjeżdżam do domu 19-go:-)Ale dzięki za kontrolę :buziaki2:dobrze że czuwasz:-)
Ja tez wyjeżdżam stąd 17 czyli jeden dzień wcześniej więc zostało mi bez dzisiejszego dnia dokładnie 16 dni od jutra 15. Hurrraaa.!!!:radosc1:
Gusia i Konwalia stawiają :szampan:
A od jutra zaczynam falę ostatnich dni: jutro ostatnia niedziela, bo w następną po obiedzie busik po mnie przyjedzie :-)
No widzisz bo podobno dnia wyjazdu się nie liczy :-) jutro Ci wpisze 15:-)
ZmiennicZka ma być tutaj 16 w niedzielę to co ja będę tutaj tyle robiła ? Jadę i koniec w poniedziałek . I urlop!!!:moje_wakacje:
A ja 19 -go wieczorem Sindbadem i do południa w czwartek będę w domku.:gwizdanie:
To szybciutko. Ja też Sindbadem o 15.30 ale będę dopiero we wtorek około 14 . Lubelskie na końcu świata jest.:-( Niestety...
To szybciutko. Ja też Sindbadem o 15.30 ale będę dopiero we wtorek około 14 . Lubelskie na końcu świata jest.:-( Niestety...
Halo a czemu my stawiamy z Gusią ?:-)Bo....???Prosze mi tu zaraz wytłumaczyć :hihi:
Bo macie zmianę kodu! Ja mogę postawić, bo mi został właściwie tydzień. W sobotę w nocy przyjedzie zmienniczka :yeah: