tak,mam nowy adres email,w profilu jest
tak,mam nowy adres email,w profilu jest
Wyslalam Ci 5 paczek, kazda w osobnym mailu. Sprawdz, czy doszlo, mam nadzieje ...
To trzeba chomikować na zapas:)
No właśnie trzeba na zapas chomikować :):):). Zapytam jeszcze Ciebie przy okazji,czy pisałaś może coś nowego ze swojego dziennika z wyprawy do Marokko? Jakoś nie mogę znależć.....:)
Nie pisałam, bo mnie książki pochłonęły:)
Ale mam solenne postanowienie poprawy.
Zadbam, żebyś już w Szwajcarii miała co poczytać:)
Tak ryczę podczas czytania książki "Ein ganzes halbes Jahr", że musiałam przerwać, bo a niech ktoś do dziadka przyjdzie, a ja zapuchnięta, uryczana otworzę.
Po polsku ma tytuł "Zanim się pojawiłeś". Trochę ma wspólnego z naszą pracą, bo opowiada o uczuciu, które rodzi się między sparaliżowanym facetem a jego opiekunką. Tylko że facet jest przystojny, inteligentny, bogaty i ma 36 lat. Nie to co nasze dziadki:) W każdym razie polecam - nie można się od niej oderwać, chociaż ja romansideł raczej nie lubię.
Tak ryczę podczas czytania książki "Ein ganzes halbes Jahr", że musiałam przerwać, bo a niech ktoś do dziadka przyjdzie, a ja zapuchnięta, uryczana otworzę.
Po polsku ma tytuł "Zanim się pojawiłeś". Trochę ma wspólnego z naszą pracą, bo opowiada o uczuciu, które rodzi się między sparaliżowanym facetem a jego opiekunką. Tylko że facet jest przystojny, inteligentny, bogaty i ma 36 lat. Nie to co nasze dziadki:) W każdym razie polecam - nie można się od niej oderwać, chociaż ja romansideł raczej nie lubię.
Czytasz po niemiecku? Książka papierowa, pdf czy mobi?
Dziś szukam i czytam - mimo, że romansideł nie lubię, ale tak zarekomednowałaś, że och !
Ja dziś poszalałam na Chomikuj.pl. ściągnełam 12 bajek po niemiecku,do tego słownik polsko-niemiecki,kilka powieści Brzezińskiej,Kinga,Picoult,Salvatore Anthony.
Czy słyszałyście,że niedługo Chomik będzie zlikwidowany?