Mam duzo książek w PDF napisz co czytasz to ci prześlę :) mam polskie czytadła Szwaja, Grochola... o wampirach i naturalnie kryminały
Mam duzo książek w PDF napisz co czytasz to ci prześlę :) mam polskie czytadła Szwaja, Grochola... o wampirach i naturalnie kryminały
Dziekuje, dostałam :)
Teraz jestem szczęsliwa, zadne doły mi nie grożą hahahaha
A masz Wichurko coś nowego? Bo ja chętnie ;))))) Zostaję dość długo to i czytadła bym chętnie przygarnęła. Poprzednie wszystki "poczytane" są :(((
Jeśli jest opcja to ja bardzo chętnie przyjmę w PDF bo mam problem ze zmianą (nie umiem) a czytam z tableta.
Ja to naj... naj.... fantasy. Wysyłalaś mi już kiedyś. Właśnie z serii kobiety, całą serię o kobietach w islamie.
Jeśli masz coś z tej tematyki - fantasy - to bardzo proszę ;))))))))))))))
Przygotuj się na więcej szczęścia, bo ciągle idą:)
A te, co Ci wysłałam z fantasy to zdołałaś otworzyć, czy przerobić Ci je na pdf?
Niepotrzebnie sie napracowalam:(
Wszystko w MOBI wyslalam, czekam na Gosie1234, bo nie bede znowu drogi przez katorge przechodzic.
Wysylam pojedynczo, bo skrzynka m-eilowa nie chce inaczej wysylac albo ja nie umiem:(
...co Gosienka1234 lubi czytac:))) ja mam wszystkie w MOBI odpowiada?
Tak Cię sciągam, żebyś przeczytała, jak baaardzo Ci dziękuję. Jesteś niesamowita. Tak długo o mnie pamiętasz. Dziękuję.
jak już tak dziewczyny wysyłacie, to ja chętnie przygarnę ciekawe fantasy mam kindle paperwhite to ma 4 GB miejsca więc mogę przygarniać :) najbardziej pliki mobi preferuję, ale może być też cała reszta, najmniej lubię pdf, bo to się nie zawsze chce skompresować :) mój mail na profilu, będę wdzięczna za coś "lekkiego do czytania" od razu Harry Potter i Kamień Filozoficzny mi się przypomina i scena z filmu jak Hermiona przyniosła dużą ciężką księgę i mówiła o lekkim do czytania, a Harry z Ronem patrzyli na nią jak na wariatkę :)
Mam ten sam kindelek, mam 340 e-bookow ile jeszcze moge w nim ksiazek pomiescic.