Literatura piękna i mniej piękna

24 lutego 2015 22:47
margaritka59

Dzięki za info. Kończę już czytać " Cesarzową nocy" o carycy Katarzynie- też gorąco polecam .Zastanawiałam sie co dalej i mam juz odpowiedż. Lubię opowiadania hisoryczn lub na podstawie autentycznych wydarzeń, biografie, felietony.

Margeritka,ja tez uwielbiam takie opowiadania,masz moze w mobi tę ksiązke?
24 lutego 2015 22:56
ivanilia40

Margeritka,ja tez uwielbiam takie opowiadania,masz moze w mobi tę ksiązke?

Niestety nie mam.Książkę tą i jeszcze " W poszukiwaniu sensu" z pięknymi dedykacjami dostałam  tutaj,  kurierem od swoich kochanych dzieci na urodziny.
24 lutego 2015 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Niestety nie mam.Książkę tą i jeszcze " W poszukiwaniu sensu" z pięknymi dedykacjami dostałam  tutaj,  kurierem od swoich kochanych dzieci na urodziny.

Ok,poszukam w Empiku na Kindla.:)
25 lutego 2015 00:08
Ze swojej strony gorąco polecam "Najdroższą" Wandy Żółcińskiej. Dostałam ją ostatnio do recenzji i miło się zaskoczyłam. Książka podejmuje m.in problem opieki nad starszymi rodzicami.
25 lutego 2015 07:56 / 2 osobom podoba się ten post
"Przewodnik kursanta kat.B":)Pasjonująca lektura:)Zwłaszcza jak ktoś ma problem z zasypianiem:):)Lepsza od "Nad Niemnem":):):)hi hi hi
25 lutego 2015 08:05
kasia63

"Przewodnik kursanta kat.B":)Pasjonująca lektura:)Zwłaszcza jak ktoś ma problem z zasypianiem:):)Lepsza od "Nad Niemnem":):):)hi hi hi

hej kasia63
no właśnie jak Ci idzie nauka? :)
25 lutego 2015 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

hej kasia63
no właśnie jak Ci idzie nauka? :)

Idzie jakoś,skrzyżowania i kolejność pierwszeństwa to moja pięta Achillesowa jak narazie:)Ale sie nie poddaję i ćwiczę:)
25 lutego 2015 08:48 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Dla mnie najlepszym usypiaczem jest "Stara baśń". Lepsza od wszystkich instrukcji i regulaminów i przepisów, które przez lata wkuwałam na pamięć.
25 lutego 2015 08:51 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Dla mnie najlepszym usypiaczem jest "Stara baśń". Lepsza od wszystkich instrukcji i regulaminów i przepisów, które przez lata wkuwałam na pamięć.

Ty lepiej za odliczanie byś się wzięła , bo dziś przez Ciebie klopot miałam - na palcach musiałam obliczać a i w kalendarzu sprawdzać , czy aby się nie pomyliłam !.....cosik się koleżanko zaniedbałyście ! )))
25 lutego 2015 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ok,poszukam w Empiku na Kindla.:)

Mam w Mobi "Mase" jesli Chcesz to przesle, nie mam Twojego e-meila:(
Niestety nie czytalam, musi odczekac na swoja kolejnosc;)
25 lutego 2015 18:35
kika1

Mam w Mobi "Mase" jesli Chcesz to przesle, nie mam Twojego e-meila:(
Niestety nie czytalam, musi odczekac na swoja kolejnosc;)

Kiedyś wysyłałam Ci ksiązki,więc masz ale pewnie nie kojarzysz,już wysłałam zaproszenie :)

02 marca 2015 14:30
mam może ktoś fajne audioboki lub e-boki ale w mobi,już wszystko przeczytałam....plissss
02 marca 2015 14:58
iwunia

mam może ktoś fajne audioboki lub e-boki ale w mobi,już wszystko przeczytałam....plissss

Nie mam Twojego meila;(
chetnie wysle pare wg mnie fajnych pozycji:)))

02 marca 2015 15:28
kika1

Nie mam Twojego meila;(
chetnie wysle pare wg mnie fajnych pozycji:)))

wysłałam zaproszenie do przyjaciół......ale powinnas chyba miec mój email bo chyba przysyłałas mi juz książki,,,ale chetnie przyjme ,
02 marca 2015 15:32
iwunia

wysłałam zaproszenie do przyjaciół......ale powinnas chyba miec mój email bo chyba przysyłałas mi juz książki,,,ale chetnie przyjme ,

Byc moze, ze i mialam, ale gdy sie podwojnie zakluczylas, stracilam mozliwosc wgladu na Twoj profil;(
Zaraz zabieram sie za wysylanie e-bookow w Mobi:)))