Dzięki za info. Kończę już czytać " Cesarzową nocy" o carycy Katarzynie- też gorąco polecam .Zastanawiałam sie co dalej i mam juz odpowiedż. Lubię opowiadania hisoryczn lub na podstawie autentycznych wydarzeń, biografie, felietony.
Dzięki za info. Kończę już czytać " Cesarzową nocy" o carycy Katarzynie- też gorąco polecam .Zastanawiałam sie co dalej i mam juz odpowiedż. Lubię opowiadania hisoryczn lub na podstawie autentycznych wydarzeń, biografie, felietony.
Margeritka,ja tez uwielbiam takie opowiadania,masz moze w mobi tę ksiązke?
Niestety nie mam.Książkę tą i jeszcze " W poszukiwaniu sensu" z pięknymi dedykacjami dostałam tutaj, kurierem od swoich kochanych dzieci na urodziny.
"Przewodnik kursanta kat.B":)Pasjonująca lektura:)Zwłaszcza jak ktoś ma problem z zasypianiem:):)Lepsza od "Nad Niemnem":):):)hi hi hi
hej kasia63
no właśnie jak Ci idzie nauka? :)
"Przewodnik kursanta kat.B":)Pasjonująca lektura:)Zwłaszcza jak ktoś ma problem z zasypianiem:):)Lepsza od "Nad Niemnem":):):)hi hi hi
Dla mnie najlepszym usypiaczem jest "Stara baśń". Lepsza od wszystkich instrukcji i regulaminów i przepisów, które przez lata wkuwałam na pamięć.
Ok,poszukam w Empiku na Kindla.:)
Mam w Mobi "Mase" jesli Chcesz to przesle, nie mam Twojego e-meila:(
Niestety nie czytalam, musi odczekac na swoja kolejnosc;)
mam może ktoś fajne audioboki lub e-boki ale w mobi,już wszystko przeczytałam....plissss
Nie mam Twojego meila;(
chetnie wysle pare wg mnie fajnych pozycji:)))
wysłałam zaproszenie do przyjaciół......ale powinnas chyba miec mój email bo chyba przysyłałas mi juz książki,,,ale chetnie przyjme ,