Literatura piękna i mniej piękna

06 lutego 2015 00:31
Kindelek jest sprzed roku, ma juz dodatkowe doswietlanie:)
06 lutego 2015 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Cześć!
Czy ja też mogę liczyć na "wiecej szczęścia" ?
Przyjmę i odpowiednio się zaopiekuję wszystko!
Najchętniej w mobi.

Mówisz-masz:)
06 lutego 2015 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

no to mój drugi, pierwszy to bez podświetlenia, ale to go w spadku moja siostra dostanie, bo dwa kindle to nadmiar :) nie wiem czy masz, ale zainwestować warto we wtyczkę do kontaktu, to się ładnie i szybko ładuje :) a ja mam bunt na pokładzie i od niedzieli nie przeczytałam ani jednej książki!

Chciałam kupić już tą wtyczkę, ale na szczęście odkryłam, że ładowarka od telefonu pasuje.
Jak ktoś nie ma archaicznego telefonu, to każda ładowarka będzie pasowała, bo teraz już chyba jeden typ robią. 

A e-booki wysyłam. 
06 lutego 2015 10:58 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Chciałam kupić już tą wtyczkę, ale na szczęście odkryłam, że ładowarka od telefonu pasuje.
Jak ktoś nie ma archaicznego telefonu, to każda ładowarka będzie pasowała, bo teraz już chyba jeden typ robią. 

A e-booki wysyłam. 

za ebooki dziękuję :), teraz będę miała co czytać :), no ja sobie wtyczkę kupiłam, jeszcze do starego kindla, bo mi jak coś się wyładowuje to jednocześnie xD, ale fakt, z komórek które mają ładowarkę z wejściem na usb można do ładowania wykożystać, tego kto wymyślił wtyczki usb i ich zastosowanie w codziennym użytku to powinien nobla dostać ;)
06 lutego 2015 14:03 / 3 osobom podoba się ten post
„W Longyaerbyen mieszkam od 2010 roku. Pracuję w archiwum tutejszego muzeum i zazwyczaj jest mi zimno. Na Spitsbergenie przez cztery miesiące nie ma słońca, a przez kolejne pięć nie zachodzi. Łatwo tu zapomnieć, że świat jest gdzie indziej”. 

Polecam "Białe. Zimną wyspę Spitsbergen" Ilony Wiśniewskiej - już dawno żadna książka reporterska nie spodobała mi się tak bardzo.
13 lutego 2015 09:50
Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie może podzielić się e bookiem w Pdf z gatunku biografia :(
13 lutego 2015 10:06
nesca_nebesca

Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie może podzielić się e bookiem w Pdf z gatunku biografia :(

Nie wiem czy znajdziesz to w pdf -dostałam od synowej książke -biografie Krzysztofa Kowalewskiego "Taka zabawna historia".Książkę ,która bardzo mnie zaskoczyła.....pozytywnie.Dotychczas tego aktora postrzegałam poprzez pryzmat medialnych plotek i opinii a tymczasem....Polecam:)
13 lutego 2015 10:11 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Może i coś mam ale muszę przejrzeć (2000 pozycji) ale w mobi
13 lutego 2015 10:15
kasia63

Nie wiem czy znajdziesz to w pdf -dostałam od synowej książke -biografie Krzysztofa Kowalewskiego "Taka zabawna historia".Książkę ,która bardzo mnie zaskoczyła.....pozytywnie.Dotychczas tego aktora postrzegałam poprzez pryzmat medialnych plotek i opinii a tymczasem....Polecam:)

Kasiu, miałam nadzieję , że któras z dziewczyn podzieli się ze mną tutaj na wyjeżdzie , wiesz przez e- meila :) Mimo wszystko dziękuję za polecenie i króciutką recenzję :|)
13 lutego 2015 10:16
teresadd

Może i coś mam ale muszę przejrzeć (2000 pozycji) ale w mobi

Dziękuje za odzew ale ja mogę tylko w Pdf :(
13 lutego 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Kasiu, miałam nadzieję , że któras z dziewczyn podzieli się ze mną tutaj na wyjeżdzie , wiesz przez e- meila :) Mimo wszystko dziękuję za polecenie i króciutką recenzję :|)

Tak,tak wiem,ale pomyslałam ,że może jak poszperasz to znajdziesz te pozycję w pdf:)
13 lutego 2015 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Mam tylko w mobi kilka pozycji, ale przerobię na pdf. 
Potrzebuję jednak Twojego maila, więc proszę, abyś na mojego maila napisała, a ja Ci wyślę książki:)
13 lutego 2015 11:03
wichurra

Mam tylko w mobi kilka pozycji, ale przerobię na pdf. 
Potrzebuję jednak Twojego maila, więc proszę, abyś na mojego maila napisała, a ja Ci wyślę książki:)

O super :) Już biegnę z meilem do Ciebie :) I z góry bardzo Ci dziękuję :)
24 lutego 2015 21:46
Ostatnio czytam bardzo fajną książka o polskiej mafii :) http://xiegarnia.pl/ksiazka/masa-o-pieniadzach-polskiej-mafii/
24 lutego 2015 22:15
KrystynaL

Ostatnio czytam bardzo fajną książka o polskiej mafii :) http://xiegarnia.pl/ksiazka/masa-o-pieniadzach-polskiej-mafii/

Dzięki za info. Kończę już czytać " Cesarzową nocy" o carycy Katarzynie- też gorąco polecam .Zastanawiałam sie co dalej i mam juz odpowiedż. Lubię opowiadania hisoryczn lub na podstawie autentycznych wydarzeń, biografie, felietony.