Cześć!
Czy ja też mogę liczyć na "wiecej szczęścia" ?
Przyjmę i odpowiednio się zaopiekuję wszystko!
Najchętniej w mobi.
Cześć!
Czy ja też mogę liczyć na "wiecej szczęścia" ?
Przyjmę i odpowiednio się zaopiekuję wszystko!
Najchętniej w mobi.
no to mój drugi, pierwszy to bez podświetlenia, ale to go w spadku moja siostra dostanie, bo dwa kindle to nadmiar :) nie wiem czy masz, ale zainwestować warto we wtyczkę do kontaktu, to się ładnie i szybko ładuje :) a ja mam bunt na pokładzie i od niedzieli nie przeczytałam ani jednej książki!
Chciałam kupić już tą wtyczkę, ale na szczęście odkryłam, że ładowarka od telefonu pasuje.
Jak ktoś nie ma archaicznego telefonu, to każda ładowarka będzie pasowała, bo teraz już chyba jeden typ robią.
A e-booki wysyłam.
Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie może podzielić się e bookiem w Pdf z gatunku biografia :(
Dziewczyny naprawdę żadna z Was nie może podzielić się e bookiem w Pdf z gatunku biografia :(
Nie wiem czy znajdziesz to w pdf -dostałam od synowej książke -biografie Krzysztofa Kowalewskiego "Taka zabawna historia".Książkę ,która bardzo mnie zaskoczyła.....pozytywnie.Dotychczas tego aktora postrzegałam poprzez pryzmat medialnych plotek i opinii a tymczasem....Polecam:)
Może i coś mam ale muszę przejrzeć (2000 pozycji) ale w mobi
Kasiu, miałam nadzieję , że któras z dziewczyn podzieli się ze mną tutaj na wyjeżdzie , wiesz przez e- meila :) Mimo wszystko dziękuję za polecenie i króciutką recenzję :|)
Mam tylko w mobi kilka pozycji, ale przerobię na pdf.
Potrzebuję jednak Twojego maila, więc proszę, abyś na mojego maila napisała, a ja Ci wyślę książki:)
Ostatnio czytam bardzo fajną książka o polskiej mafii :) http://xiegarnia.pl/ksiazka/masa-o-pieniadzach-polskiej-mafii/