Dobrze się dotleniles to teraz możesz pofajkowac :hihi:Też miłego wieczoru życzę.

Dobrze się dotleniles to teraz możesz pofajkowac :hihi:Też miłego wieczoru życzę.
No baa.... :pije i pali::smiech3:
Kiedy wyruszasz na roboty?I na ile ? Można spytac?:-)
Kochani, powiedzcie mi proszę dlaczego przesiedliście się z busów i Sindbadów na pociąg. Bo ja chyba nie kumam tego...
Kochani, powiedzcie mi proszę dlaczego przesiedliście się z busów i Sindbadów na pociąg. Bo ja chyba nie kumam tego...
Małgosiu,
bo czasami to jest wygodniej... Ale... zależy, skąd i dokąd jedziesz, czy nie masz za dużo bagażu, pod kątem przesiadki czy przesiadek, bo tylko się w trakcie przesiadek, przenosząc kilka pakunków... męczysz.
No i cena, jak odpowiednio wcześniej zarezerwujesz i trafisz w tanią ofertę, to masz cenę niższą, niż w busie... Obecnie, w Twoim przypadku pociąg odpada, bo mówię o ofercie DB, czyli kolei niemieckich... Słowem, o komunikacji na trasie DE-PL lub odwrotnie:-)
Dziękuje pięknie za wyjaśnienie :-) tak w moim przypadku to obecnie odpada bo podróż to ponad 12h a i cenowo tez nie fajnie wychodzi. Ale dobrze wiedzieć że tak podróżujecie :-)
Wyszukałam pi razy oko z Luksemburga na Berlin . Ustawiłam datę wczesniej na 23 listopada. Tak aby zobrazować tylko.
W nic nie kilkac bo to zrzut ekranu :-)
Zgadza się, ale w DB nie ma chyba oferty z Luksemburgu do Szczecina:-)
W sobotę rano... :na wozku1::-) na miesiąc albo 6 tygodni