:zaskoczenie1: serioooo? :oklaski::radosc1:
:smiech2:
:zaskoczenie1: serioooo? :oklaski::radosc1:
:smiech2:
:ogladam tv::ogladam tv: i tak sobie myślę:smutny:... Zapłacą mi dziś za dniówkę, czy nie ? :-( Raptem dwie godziny pięćdziesiąt minut poświęciłem dziś podopiecznemu :bezradny:
:radosc1::lol2:
Zapłacą:plotki: czujka to tez praca:tak: no czasem taka robota:przyjaciele:
Żartowałem:smiech2:
:-)
Poleżakuje dziś sobie na pauzie, czekoladkę sobiie zjem .Mam taką szafkę zamykaną na kluczyk tam gromadzę słodycze:hihi: ale jest problem :rozmysla:gdzie ja ten kluczyk schowałam :nerwowa:
18.12- dzis moj dzien na porzadki, zaraz po sniadaniu:pranie::odkurzanie::suszenie: :gotuje:. My juz po obiadku. Immer punktisch 12.00.pausa start:super: Radyjko gra,:piosenki: i za niedługo, ze dzien cudny wezme tego kundla :spacer z psem: na spacer niech wie ze jestem fajna:lol2: :super:
Jeszcze nie minął a mnie już trzęsie.Podczas obiadu pdp powiedział,ze tak mni wincy kolo drugiej albo nawet po przyjdzie fachman-zakladal kamery w piwnicy,pralni,suszarni,spizarni i przed domem:zaskoczenie1:Nie wiem czy na górę wchodzil...Ja mu na to,ze chwilke moge poczekac,ale potem lecę do Aldi po zakupy.Sam mnie poprosił,zebym mu kupiła konfitury.Wku...odczekalam do 14.20 a potem wyszlam w p... Trudno,mam nerwa.Noo,jak wróciłam,to samochod fachmana juz stał.Jeszcze mialam swoją przerwę.O 15.30 zeszlam na dol,sparzylam tradycyjnie de lurą i zanioslam mu do biura.Ale sie wydarl-gdzie. bylam,mialam czekac zeby otworzyc drzwi,on musial sam dojechac do drzwi wejsciowych...No to ja na to mu spokojnie,ze wyszlam i tak pozniej,ze nie mam obowiazku siedziec w omu,gdy mam przerwę,a po drugie,ostatnio gdy byl kurier,on sam otworzyl drzwi.I co,mogl?!Mogl.Zamknelam spokojnie drzwi i wyszlam,a on az zamilkl.A mnie trzesie do teraz.