Łukasz ,Łukasz czego szukasz???A wiśni w likierze....:smiech3:Zlituj się:smiech3:Tyś jest po stokroć gorszy niż ja :smiech2:
Łukasz ,Łukasz czego szukasz???A wiśni w likierze....:smiech3:Zlituj się:smiech3:Tyś jest po stokroć gorszy niż ja :smiech2:
Że też musisz śistko czytać:smiech3:
Powiem Wam że chyba coś że mną nie ten tego:hihi: jestem na zleceniu to chce natychmiast do domu:bezradny: jestem w domu chce na zlecenie i natychmiast szukam coś nowego:bezradny: oj nie mogę nigdzie zagrzać miejsca:stres:
Jutro ostatnia kawa że Cynamonowym Menem:smiech3: ufff nie ma go na tym forum:smiech2: i dobrze:-)
Miłego wieczoru Wam życzę:-)
Szkoda, że go nie ma :smiech3:
Szkoda, że go nie ma :smiech3:
E tam,szkoda. Bardzo dobrze, niech się Ania nim cieszy. Jeszcze okazałby się bardzo fajny i zajzdrość forumowa by powstała :-)
E tam,szkoda. Bardzo dobrze, niech się Ania nim cieszy. Jeszcze okazałby się bardzo fajny i zajzdrość forumowa by powstała :-)
Powiem Wam że chyba coś że mną nie ten tego:hihi: jestem na zleceniu to chce natychmiast do domu:bezradny: jestem w domu chce na zlecenie i natychmiast szukam coś nowego:bezradny: oj nie mogę nigdzie zagrzać miejsca:stres:
:ogladam tv: ... iść, albo nie iść.. parafrazując Szekspira... do tego Lidla :smiech3:
Chyba nie spotkam tam Konwalijki i nie oberwę. :bije2: za te wiśnie w likierze :-(
:smiech2:
Obserwuje Anfang Lidla :-)mam noktowizor nie prześlizgniesz się:smiech3:
Po wisniach w likierze to można się poslizgnac a nawet przejechac :smiech3:
W Edece też są w promocji po 1,88 euro :-)2 opakowania kupiłam czerwone i czarne i teraz mam dylemat, które pierwsze zjeść :zawstydzony:
Po wisniach w likierze to można się poslizgnac a nawet przejechac :smiech3:
W Edece też są w promocji po 1,88 euro :-)2 opakowania kupiłam czerwone i czarne i teraz mam dylemat, które pierwsze zjeść :zawstydzony: