Jakoś ten dzień przetrwałam. Jeszcze trochę posiedzę z PDP i ewakuuję się w swoje salony. Czuję się prawie dobrze, tylko mnie głowa boli z niewyspania. Gorączka jeszcze mnie trzyma, ale idzie przeżyć.

Jakoś ten dzień przetrwałam. Jeszcze trochę posiedzę z PDP i ewakuuję się w swoje salony. Czuję się prawie dobrze, tylko mnie głowa boli z niewyspania. Gorączka jeszcze mnie trzyma, ale idzie przeżyć.
Przeważnie mężczyźni są konkretni i nie owijaja w bawełnę. Wala prosto z mostu o co im chodzi :smiech3:
Kawał mi się przypomniał
Pytanie brzmiało kto jest bardziej dyskretny mężczyzna czy kobieta? I podobno
Kobieta jak o czymś opowiada to często zapomina powiedzieć najważniejszego z kim.
Mężczyzna mówi tylko z kim :smiech3:
Mnie się boją trochę :lol2:
Kto mężczyźni czy kobiety?:zaskoczenie1:
Mnie się boją mężczyźni i to bardzo :smiech3:
Więc tak ,kumpela już o 17-ej była ,bus na 8 rano ,wszystko spakowane ,kolacja b.obfita ,tylko prysznic i w bety :buziaki2::radosc1:
Przecież mężczyzn obmawiamy. Nie skręcaj gdzies w zaułek :lol3:
Może grzybka zjadłas Gosiu :mniam:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25574569,andrzej-duda-zdecydowal-ze-nie-poleci-na-swiatowe-forum-holocaustu.html#s=BoxOpMT
Kawał mi sie przypomniał, coś akurat w tym temacie .
Przychodzi facet do lekarza :
Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują .
Następny proszę - mówi lekarz .
Kawał dobry :-)
Więc tak ,kumpela już o 17-ej była ,bus na 8 rano ,wszystko spakowane ,kolacja b.obfita ,tylko prysznic i w bety :buziaki2::radosc1:
Adekwatny do sytuacji :-(