Zimno ,wieje , poszła m szukać wilka , ale zdezerterował :nie wstaje:
Mnie mija na liczeniu kropli deszczu na szybie . Zle to widzę , mozna w depresje wpaść .
Na kamieniu musisz usiąść, to znajdziesz :lol2:
Gotuję większe ilości i zamrażam. Gulasz, zupę pomidorową, ogórkową, barszcz, gulasz. Zamroziłam 3 rodzaje pierogów.Dziś robię kopytka- tez zamrożę. Zakupy będę robić online ,albo w miejscowym sklepiku. Noga moja w Biedronce nie postanie :-)
Chyba wilka :-) lepszy jednak od wirusa .
Wczora slychacz czy widz wypowiadal się, ze wojsko ma zelazne zapasy masek, kombinezonow, rekawic , gogli . Chyba w takiej sytyacji powinni udostepnic, przeciez ten czas gorszy niz wojna .
Ja scisle wg ustalen rzadu, nie robie zapasow :gotuje: :smiech3:.Nie jade do roboty to i gotuje na bierzaco .
Planowe manewy NATO z udziałem wojsk amerykańskich z Niemiec:-)
Bez związku z wirusem
Ja na razie przez co najmniej 2 tyg też nie. I tak się zaopatruję :-) Drugą zamrażarkę może włączę :lol2:
Ja scisle wg ustalen rzadu, nie robie zapasow :gotuje: :smiech3:.Nie jade do roboty to i gotuje na bierzaco .
Mleczko,może podasz sprawdzony przepis na pachnącą szarlotkę, proszę ?:-) Mamy dużo jabłek, syn tyle kupił, że zanim je zjemy czy wyciśniemy sok, to się zepsują :lol2:
Gotuję większe ilości i zamrażam. Gulasz, zupę pomidorową, ogórkową, barszcz, gulasz. Zamroziłam 3 rodzaje pierogów.Dziś robię kopytka- tez zamrożę. Zakupy będę robić online ,albo w miejscowym sklepiku. Noga moja w Biedronce nie postanie :-)
Gusiu czy z budyniem ? czy strudla czy klasyczna szarlotke a moze chcesz drozdzowe bez zbednego wysilku ? Tez mozna z jablkiem barrrrrrdzo smaczne !
Kto zdezerterował, wilk ?? Wystraszył sie ciebie czy cooo ??