U nas zimno , chociaz slonce daje rowno . W pokoju musialam okno zaslonic bo kwiaty by mi padły . Zakwitla moja kliwia a srednica donicy 50 cm . Stoi jak lampa pomaranczowa .
U nas zimno , chociaz slonce daje rowno . W pokoju musialam okno zaslonic bo kwiaty by mi padły . Zakwitla moja kliwia a srednica donicy 50 cm . Stoi jak lampa pomaranczowa .
Kurde blaszka :przeklina: z lekka podłamana jestem, we wtorek do domu mam jechać, a nawet nie wiem czy bede miała czym jechac. :placze1::boi sie:
A dokąd w kraju?
Do Szczecin nad samo morze :-)
Tutaj też , ale czasami dobrze robi mojej duszy pogrzebać w ziemi .:trawnik:
Dorotee. Zaczynam się Ciebie bać :-)
Ja dzisiaj też jajeczka sadzone , ale powiedzmy taka wersja de lux. Najpierw podsmażyłam cebylinke z szyneczką i pomidorkami i drobno pokrojoną papryką. To poddusiłam (nadmiar soków z warzyw się ewaporował w magiczny sposób) i na to wrzuciłam jaja. Posypałam potem szczypiorkiem. Do tego szpinak z dodatkiem fety i cebulinki i wszyscy byli zadowoleni
Dorotee. Zaczynam się Ciebie bać :-)
Czyżbyś była Koleżanko mleczem czy innym perzem:-)? W końcu ktos:szampan:
Dobry PR to jest to :chaplin:
Kościoły też u Was zamykają ? Bądź ograniczają liczbę wiernych . W Dr to nie grozi , nigdy nas nie było więcej niż 50 osób .

Chyba nie :-) tylko tak sobie pomyślałam, że jak twojej duszy dobrze robi grzebanie w ziemi, to się do niej przyzwyczajasz :-)
I się zlękłam trochę :-)