to Ty jakiś gorol, czy gorolka :smiech2:
Nie śmiecham się więcej, też tak mam...Od 52 lat mieszkam na Śląsku , ale urodzony gdzie indziej
to Ty jakiś gorol, czy gorolka :smiech2:
Nie śmiecham się więcej, też tak mam...Od 52 lat mieszkam na Śląsku , ale urodzony gdzie indziej
Mnie się źle oglądało po śląsku wolę po polsku:-) a mieszkam właściwie w Zagłębiu i tam nie gadają po śląsku.Oczywiście co nieco kumam ale wolę po polsku oglądać i koniec:-)
Nie nooo Nincia. Taki wstyd :lol1: Tyle lat tu mieszkasz i nie wiesz, że Zagłębie to nie śląsk :lol3:
Mnie dzień minął nawet dośc przyjemnie w 9 dniu domowej kwarantanny.Sama zrobiłam sobie lody Straciatella,a ...dietę i tak już szl...k trafił,a potem obejrzałam erotyka na cda-Z pamiętnika Fanny Hill.no nie powiem,nie powiem...choć książka bardziej mi się podobała.Zaraz zajrze chwilke,ale to dosłownie chwilke na TV,bo przemawia p.Donald Tusk,choć po dzisiejszym oredziu Prezydenta obiecałam sobie...kwarantannę od polityki.Nie da sie jednak tak całkiem ominąc tych spraw.No,to spokojnej nocy Opiekunowo:hihihi::bzy_bzy:
Mnie dzień minął nawet dośc przyjemnie w 9 dniu domowej kwarantanny.Sama zrobiłam sobie lody Straciatella,a ...dietę i tak już szl...k trafił,a potem obejrzałam erotyka na cda-Z pamiętnika Fanny Hill.no nie powiem,nie powiem...choć książka bardziej mi się podobała.Zaraz zajrze chwilke,ale to dosłownie chwilke na TV,bo przemawia p.Donald Tusk,choć po dzisiejszym oredziu Prezydenta obiecałam sobie...kwarantannę od polityki.Nie da sie jednak tak całkiem ominąc tych spraw.No,to spokojnej nocy Opiekunowo:hihihi::bzy_bzy:
Z pamiętnika Fanny Hill -Zwierzenia kurtyzany :ogladam tv:
Jeszcze dzisiaj nic nie zrobiłam :zawstydzony:
Tłumaczę to sobie tym, że dzień jest długi więc jeszcze mam dużo czasu :slodki krolik:
Niestety chyba przemarzły mi tulipany ale co tam mam zamiar posadzić nowe ale to chyba na jesień. Teraz wykopie cebulki może coś z nich będzie na następny rok :-)
Wstać czy siedzieć dalej oto jest pytanie????? :smiech3: