Takie odmienne charaktery i dobrze bo by nudno było na świecie :-)A kto temu winny Luke bo to On temat zaczął niby nieświadomie :terefere::hihi:
Takie odmienne charaktery i dobrze bo by nudno było na świecie :-)A kto temu winny Luke bo to On temat zaczął niby nieświadomie :terefere::hihi:
Tak Was czy:gazeta1:tam i powiem tak po Lucku, że bojam się Was, dziewczyny :strach przed noca:
:smiech2:
Jako że przyjechałam tu właściwie tylko na marzec, to nieprzygotowana na wiosnę. Brakowało mi krótkich portek. To znalazłam Lidla i dziś kupiłam szorty. Może nie jakieś rewelacyjne, ale już przygotowana na cieplejsze dni.
Podopieczna zdecydowała się na spacer- ma ambitny plan chociaż po domu bez rolatora chodzić, to chce ćwiczyć. Ale nie wiem, na ile jej się to uda. I po drodze spotkałyśmy panią z ogromny psem- jak cielak normalnie! Spokojny, obwąchał nas. Gdyby stanął na łapach, to by sporo większy był ode mnie... Kiedyś przyjaciółka miała doga arlekina podobnych rozmiarów. Fred był łagodny, bał się pająków. Ale jak mnie wieczorem do domu odprowadzała, to każdy grzecznie schodził z drogi- pieseczek robił wrazenie!
W Aldim poszukaj jak masz gdzieś ja dziś 3 koszulki kupiłam gacie też muszę znaleźć ....gdzieś ... Od dziadka za duże w pasie zleciały mi:lol3:
Byłam w Aldim, ale nic nie znalazłam. Nie chodzę po zakupy, córka pdp. prosiła- ona przywozi. To tylko po te spodenki się wybrałam, bo reszta rzeczy może być. Dobrze, że letnią kurtkę na wszelki wypadek wzięłam, choć myślałam, że nie będzie potrzebna. Ale podobno tu małe sklepy mają otwierać, to jeśli coś jeszcze będzie potrzebne to się dokupi. To nie jest źle:-)
Od 20 kwietnia otwierają sklepy które nie przekraczają 800 mkw.no to jest szansa dziadek już zapowiedział, że zawiezie mnie do Kika :-)ja żadnych krótszych nie wzięłam w ogóle źle się tym razem spakowałam bo tylko o tych maskach, rękawiczkach i dezynfekcji myślałam.
Od 20 kwietnia otwierają sklepy które nie przekraczają 800 mkw.no to jest szansa dziadek już zapowiedział, że zawiezie mnie do Kika :-)ja żadnych krótszych nie wzięłam w ogóle źle się tym razem spakowałam bo tylko o tych maskach, rękawiczkach i dezynfekcji myślałam.
Konwalia, KiK jak KiK ,w Polsce też jest :-) Niech dziadek da Ci na autobus, wsiądziesz prawie pod domem, na Rhenussallee i do centrum ,wysiądziesz przy Hbf. A tam zaraz przy dworcu masz sklepy i sklepiki różniste. I Primark, i TKMaxx (bardzo fajny,duży wybór i ceny dobre ,można wylukać fajne rzeczy),I Colloseum, Karstadt i Kaufhof, a wszystko wokół Beethovena stłoczone :-)
Pół dnia wolnego może wystarczy :lol2:
Bidulka, to chyba wyglądasz tak, jak Cię Bozia stworzyła:-(:ucieka:
:smiech2:
On mnie z chęcią zawiezie :-)ok powiem mu :-)