Dziękuję. Nie bądź na mnie zła ale myślę, że nie przylecicie. Myślę, że granice beda nawet do.konca czerwca zablokowane jak nie do końca grudnia. To jest moja wersja Pesymistyczna. .:-(
Oslo stolicą czy Oslo-Torp Ty latasz..moje :serce: Torp..

Dziękuję. Nie bądź na mnie zła ale myślę, że nie przylecicie. Myślę, że granice beda nawet do.konca czerwca zablokowane jak nie do końca grudnia. To jest moja wersja Pesymistyczna. .:-(
Oslo stolicą czy Oslo-Torp Ty latasz..moje :serce: Torp..
Nie strasz nawet :-(
Mam nadzieję, że polecę.
Jeśli nie, to mam jeszcze możliwość promem ze Szwecji do Świnoujścia , ale nie bardzo mi się uśmiecha taka długa podróż :-(. Zabrałabym się ze znajomym syna, który ma w Polsce jakąś firmę transportową i regularnie co dwa tygodnie jest w Norwegii. Właśnie we wtorek dostarczył mi Hitsy do mojego IQOSA :-)
Zobacz na norweskich liniach lotniczych- być może miałabys jakąs alternatywę.
Nie na żadnej alternatywy. Poprostu nic nie lata i niewiadomo kiedy i czy w ogóle coś będzie latać. Jedyne wyjście auto. I mój pewnie tak zrobi jak nie samolot to kupi auto lub zabierze się z kolegami i przyjedzie przez Szwecje do Szczecina lub Świnoujście. Chłopaki też już zmęczeni i chcieliby przynajmniej na krótko do domu zjechać. Nieźle nami pomiatają i za mordy nas trzymają.
Krajowe loty już działają w Polsce, a międzynarodowe są wstrzymane do 26 kwietnia. Można poszukać może lotu przez Niemcy, jeśli ktos koniecznie samolotem chce i stamtąd drogą lądową do Polski.
Krajowe loty już działają w Polsce, a międzynarodowe są wstrzymane do 26 kwietnia. Można poszukać może lotu przez Niemcy, jeśli ktos koniecznie samolotem chce i stamtąd drogą lądową do Polski.
No raczej będzie i po 26 kwietnia. Ma wszystkich lotniskach w Pl jest ogłoszenie , że narazie włącznie do 3 maja lotów międzynarodowy nie ma. I myślę, że to się nie skończy tylko na 3 maja. Niestety....
Jak przez Niemcy to niech od razu sobie zlecenia poszuka. Po co jechać do domu i siedzieć na kwarantannie.:hihi:
Zobacz na norweskich liniach lotniczych- być może miałabys jakąs alternatywę.
Norwegianem zawsze latałam,ale w maju brak lotów :-(.SAS też nie lata, tylko Wizzair pokazał loty od 1 maja
Dusia- jesteś dla swojego kochanego bez serca :lol2: Niech odpocznie chłopak.
Norwegianem zawsze latałam,ale w maju brak lotów :-(.SAS też nie lata, tylko Wizzair pokazał loty od 1 maja
Nie na żadnej alternatywy. Poprostu nic nie lata i niewiadomo kiedy i czy w ogóle coś będzie latać. Jedyne wyjście auto. I mój pewnie tak zrobi jak nie samolot to kupi auto lub zabierze się z kolegami i przyjedzie przez Szwecje do Szczecina lub Świnoujście. Chłopaki też już zmęczeni i chcieliby przynajmniej na krótko do domu zjechać. Nieźle nami pomiatają i za mordy nas trzymają.