To mu maskę Zorro wykombinuję to dopiero będzie czad:-)

Panterka też się prezentuje . Nie przepadam za tym wzorem wprawdzie
.
To mu maskę Zorro wykombinuję to dopiero będzie czad:-)
Czyli ja też?:-)Dziadkowi nie przegadam chyba że na kleju przed drzwiami wyjsciowymi :smiech3:
A mi dziś dostarczono maseczki z gminy, wykonane przez więźniów, w ramach pracy w przywięziennym zakładzie krawieckim. Każdy mieszkaniec miasta dostał po jednej maseczce bawełnianej. Na podstawie deklaracji "śmieciowej".
Nie no supcio noo git ale coprawda wolałabym maseczke dla mnie z logo:Nike albo Lacoste albo Puma lub Adidas :gwizdanie::lol2:
Wymagania masz, że ho ho:gwizdanie::smiech2:
Witam się z przyjaznego miejsca- w końcu. Wróciłam do "chłopaków". Ten od szkoły może czasem latać do pracy- to jakieś 150 km w jedną stronę. Zdalnie też pracuje. To jestem potrzebna tutaj. I ok.
Ja dzisiaj zamówiłam u naszej domowej krawcowej różową maseczke . Pasuje mi do szala . Do okularów najbardziej pasuje biała bandamka . Czarne okulary . Kwiat pustyni :-) jeszcze mam w gwiazdki , ale przy tej to mi chyba uszy odpadną .
Panterka też się prezentuje . Nie przepadam za tym wzorem wprawdzie
.
Hmm szkoda ze nie mam maszyny do szycia (miałam..kto wie chyba kupię) uszylabym sobie w różnych wzorkach.. maseczki.. Do sweterka, do kurteczki... Z moim talentem.. Hm.. Uszycie +wykrojenie jakieś hmm 4 min i 1 maska gotowa:eureka: :super:
Ja się przy nowych bokserkach upieram bo głowę zakrywają też :oklaski:
Tia widziałam te filmiki : maska +nakrycie głowy z gaci :hihi:
Co Ty chcesz sama próbowałam dobrze leży i pełna konspiracja, jak słoneczne brele dodasz to mucha nie siada :oklaski:
Witam się z przyjaznego miejsca- w końcu. Wróciłam do "chłopaków". Ten od szkoły może czasem latać do pracy- to jakieś 150 km w jedną stronę. Zdalnie też pracuje. To jestem potrzebna tutaj. I ok.
:eureka: hmm a może to miało skłonić kobiety by zaczęły nosic: Czador Nikab lub Burke ( tylko łoczęta wystają) :oczko: