Jak minął dzień 8

22 kwietnia 2020 20:41 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

To mu maskę Zorro wykombinuję to dopiero będzie czad:-)

Ja dzisiaj zamówiłam u naszej domowej krawcowej  różową maseczke . Pasuje mi do szala . Do okularów najbardziej pasuje biała bandamka . Czarne okulary . Kwiat pustyni  jeszcze mam w gwiazdki , ale przy tej to mi chyba uszy odpadną . 
Panterka też się prezentuje . Nie przepadam za tym wzorem wprawdzie 
  .  
22 kwietnia 2020 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Czyli ja też?:-)Dziadkowi nie przegadam chyba że na kleju przed drzwiami wyjsciowymi :smiech3:

22 kwietnia 2020 21:04 / 5 osobom podoba się ten post
A mi dziś dostarczono maseczki z gminy, wykonane przez więźniów, w ramach pracy w przywięziennym zakładzie krawieckim. Każdy mieszkaniec miasta dostał po jednej maseczce bawełnianej. Na podstawie deklaracji "śmieciowej". 
22 kwietnia 2020 21:08 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

A mi dziś dostarczono maseczki z gminy, wykonane przez więźniów, w ramach pracy w przywięziennym zakładzie krawieckim. Każdy mieszkaniec miasta dostał po jednej maseczce bawełnianej. Na podstawie deklaracji "śmieciowej". 

Nie no supcio noo git ale coprawda wolałabym maseczke dla mnie  z logo:Nike albo Lacoste albo Puma lub Adidas   
22 kwietnia 2020 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Nie no supcio noo git ale coprawda wolałabym maseczke dla mnie  z logo:Nike albo Lacoste albo Puma lub Adidas :gwizdanie::lol2:  

Wymagania masz, że ho ho
22 kwietnia 2020 21:46 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Wymagania masz, że ho ho:gwizdanie::smiech2:

Hmm szkoda ze nie mam maszyny do szycia (miałam..kto wie chyba kupię) uszylabym sobie w  różnych wzorkach.. maseczki.. Do sweterka, do kurteczki... Z moim talentem.. Hm.. Uszycie +wykrojenie jakieś hmm 4 min i 1 maska gotowa   
22 kwietnia 2020 21:47 / 7 osobom podoba się ten post
Witam się z przyjaznego miejsca- w końcu. Wróciłam do "chłopaków". Ten od szkoły może czasem latać do pracy- to jakieś 150 km w jedną stronę. Zdalnie też pracuje. To jestem potrzebna tutaj. I ok.
22 kwietnia 2020 21:55 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Witam się z przyjaznego miejsca- w końcu. Wróciłam do "chłopaków". Ten od szkoły może czasem latać do pracy- to jakieś 150 km w jedną stronę. Zdalnie też pracuje. To jestem potrzebna tutaj. I ok.

22 kwietnia 2020 22:02 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja dzisiaj zamówiłam u naszej domowej krawcowej  różową maseczke . Pasuje mi do szala . Do okularów najbardziej pasuje biała bandamka . Czarne okulary . Kwiat pustyni :-) jeszcze mam w gwiazdki , ale przy tej to mi chyba uszy odpadną . 
Panterka też się prezentuje . Nie przepadam za tym wzorem wprawdzie 
  .  

No to ja jestem altmodisch ale dziadek ma naklejki jedną to mi na srajtka przywalił z tyłu i co ja mam z nim zrobić ? No jak dziecko 
22 kwietnia 2020 22:08 / 5 osobom podoba się ten post
Clio

Hmm szkoda ze nie mam maszyny do szycia (miałam..kto wie chyba kupię) uszylabym sobie w  różnych wzorkach.. maseczki.. Do sweterka, do kurteczki... Z moim talentem.. Hm.. Uszycie +wykrojenie jakieś hmm 4 min i 1 maska gotowa:eureka:  :super: 

Ja się przy nowych bokserkach upieram bo głowę zakrywają też 
22 kwietnia 2020 22:11 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja się przy nowych bokserkach upieram bo głowę zakrywają też :oklaski:

Tia widziałam te filmiki : maska +nakrycie głowy z gaci  
22 kwietnia 2020 22:13 / 5 osobom podoba się ten post
Clio

Tia widziałam te filmiki : maska +nakrycie głowy z gaci :hihi: 

Co Ty chcesz sama próbowałam dobrze leży i pełna konspiracja, jak słoneczne brele dodasz to mucha nie siada 
22 kwietnia 2020 22:15 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Co Ty chcesz sama próbowałam dobrze leży i pełna konspiracja, jak słoneczne brele dodasz to mucha nie siada :oklaski:

hmm a może to miało skłonić kobiety by zaczęły nosic: Czador Nikab lub Burke ( tylko łoczęta wystają) 
22 kwietnia 2020 22:18 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

Fajnie, że już jesteś tak jakby trochę  "u siebie "
22 kwietnia 2020 22:19 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

:eureka: hmm a może to miało skłonić kobiety by zaczęły nosic: Czador Nikab lub Burke ( tylko łoczęta wystają) :oczko:

A jak lato to one tylko w bieliźnie pod tym strojem są wiem z wiarygodnego źródła