Zrób coś z tym drugim, koniecznie, bo będziesz miała trudności z czytaniem :hihi:

Zrób coś z tym drugim, koniecznie, bo będziesz miała trudności z czytaniem :hihi:
Nie chce mi się czytać wszystkiego, to tak tylko zapytam, jak to we związkach ze Lwami u Ciebie ? Tak tylko pytam, nie zeby tam zaraz cóś :smiech3:
Nie chce mi się czytać wszystkiego, to tak tylko zapytam, jak to we związkach ze Lwami u Ciebie ? Tak tylko pytam, nie zeby tam zaraz cóś :smiech3:
Ty też ???
Expert odpowiada:gwizdanie:
Pan Byk i Pani Lew w relacji
Mężczyzna Byk i kobieta Lew to trudna i skomplikowana para. Istnieje wprawdzie niewielka szansa na porozumienie tej dwójki, lecz wymaga dużego zaangażowania i pracy ze strony obojga partnerów. On Byk i ona Lew mają tendencję do dyrygowania innymi oraz typowo przywódcze skłonności. Ich codzienne relacje nie będą proste, gdyż każde będzie chciało wyszarpnąć dla siebie trochę władzy.
Pan Byk nie będzie rozumiał rozrzutności oraz lekkiego stosunku do finansów, jakie przejawia pani Lew. Ona z kolei będzie posądzać go o skąpstwo, co stanie się kolejnym powodem do burzliwych konfrontacji.
Ich wspólne życie zdominowane będzie przez nieustanne sprzeczki o pieniądze i walkę o władzę. W takich warunkach nie da się budować trwałego związku. Jeżeli obojgu będzie zależało na trwałych więzach, to będą musieli zweryfikować swoje postępowanie. Do tego potrzeba jednak dużo samozaparcia, chęci pójścia na kompromis i konkretnych działań.
A to Ty byk a Luke bliźniak świętowaliśmy rok temu strasznie... co tu się działo kobieto...:batuta:
Clio, dzienki wielkie, że to napisałaś, uff łodetchnełam z łulgom ,że mnie z nim,z Bykiem znaczy sie ,nie pi drodze :-)
No bo jak czytam, że ten Byk, to lubi jak coś lub ktoś do niego należy, to od razu nerw mnie szarpnoł-no właściciel jeden się znalazł :smiech3:
Już sobie wyobrażam ale niestety nie ma takiej emotki co by to oddala:lol1: i pokazala. Taaa ja to ta byk.... I stałe związki z:DHL, dpd, pdp, ifg,in Post, poczta polska.... :lol3:
Już sobie wyobrażam ale niestety nie ma takiej emotki co by to oddala:lol1: i pokazala. Taaa ja to ta byk.... I stałe związki z:DHL, dpd, pdp, ifg,in Post, poczta polska.... :lol3:
Clio, dzienki wielkie, że to napisałaś, uff łodetchnełam z łulgom ,że mnie z nim,z Bykiem znaczy sie ,nie pi drodze :-)
No bo jak czytam, że ten Byk, to lubi jak coś lub ktoś do niego należy, to od razu nerw mnie szarpnoł-no właściciel jeden się znalazł :smiech3:
A jak jeszcze chop sknera, dusigrosz to już kaplica :boks1:
A jak jeszcze chop sknera, dusigrosz to już kaplica :boks1:
I to na Amen! A ja piniondz lubiem mieć i wydawać :-)
I to na Amen! A ja piniondz lubiem mieć i wydawać :-)