Piętno na rodzinie też odciśnięte :lol1:
Wczesniej były tu rumunki i Bułgarki teraz już tylko polki chcą :lol3:
Wiadomo, polskie dziewczyny

O mamo 22.40 a ja jeszcze niewyduszowana zmykam ekipo nocna:buziaki2: Dobranoc, ale było fajnie dobrze, że pęcherz miałam pusty:smiech3:
Jasne Oki ja tyz lecę bo do 9 tylko 10 h 15 min zostało a to niewiele:hihi: se pospać chce miło... Do jutraaa:papa:
:przytula:
Ciężko się wyrwać z takiego towarzystwa :buziaki2:
No chciałabym, podobno miłe towarzystwo kosztuje, a ja przecież miła jezdem :-). Jakby tego sznurka poluzował trochę, to tak od czasu do czasu i podreptałabym może przy nodze, coby wierność okazać. Ale żeby tak zawsze na krótkiej smyczy ?
Niedoczekanie. To ja se do niemieckiej babci pojade, może Ciebie zmienie, bo u Ciebie wesołe życie staruszka z Tobą ma,a i jeszcze płaci :lol1:
Łojruf zarobie i na wywczasy siem wybiorem .Za swoje, a co!
Gusia- nie dawaj tak wiary tym opiniom o zodiakalnych bykach, bo ten co go skądś Clio wytrzasnęła , to jakis przeterminowany ,zgryźliwy i ciężki hamulec. Wyjątkowy musi :lol3:
Bo te zwykłe byczki to są skromne, choć kasę mają i to sporo. Zapędy, aby swoją jedyną na sznurku prowadzać? W życiu. Dbają o nią jak o źrenicę oka i zapewniaja stablilizację, bez jakiejś tam bufonady.
A wiem to, bo mój starszy syn to zodiakalny byczek właśnie. Owszem, dobrze zarabia, jest pracowity i oszczędny. Daje i autem narzeczonej pojeździć :-)
A z takim dzikim kutfą, to faktycznie nie ma się co cackać-bo i po co? Zwłaszcza jak kobieta jest samodzielna i lubi kasę mieć :-)Swoją .
Do prowadzania na sznurku, to niech sobie znajdzie jaką Karynę z tipsami lub jakiegoś glonojada w sadzawce zwanym zyciem złowi :-) Pewnie będą sobie robić duzo fotek z Dupaju :lol1:
Gusia- nie dawaj tak wiary tym opiniom o zodiakalnych bykach, bo ten co go skądś Clio wytrzasnęła , to jakis przeterminowany ,zgryźliwy i ciężki hamulec. Wyjątkowy musi :lol3:
Bo te zwykłe byczki to są skromne, choć kasę mają i to sporo. Zapędy, aby swoją jedyną na sznurku prowadzać? W życiu. Dbają o nią jak o źrenicę oka i zapewniaja stablilizację, bez jakiejś tam bufonady.
A wiem to, bo mój starszy syn to zodiakalny byczek właśnie. Owszem, dobrze zarabia, jest pracowity i oszczędny. Daje i autem narzeczonej pojeździć :-)
A z takim dzikim kutfą, to faktycznie nie ma się co cackać-bo i po co? Zwłaszcza jak kobieta jest samodzielna i lubi kasę mieć :-)Swoją .
Do prowadzania na sznurku, to niech sobie znajdzie jaką Karynę z tipsami lub jakiegoś glonojada w sadzawce zwanym zyciem złowi :-) Pewnie będą sobie robić duzo fotek z Dupaju :lol1:
Rany boskie,zachciało mi sie horrora,to mam.Obejrzałam Taśmy Watykanu,to nie na moje skołatane nerwy,wieczorem puszcze sobie Flipa i Flapa,ale jedno ,co powiem-film był dobry,mocny...
Niestety ludzie o wielu rzeczach nie wiedzą i nie mogą bo by bajzel był.
Duuzo rzeczy się ukrywa lub długo jeszcze będzie w ukryciu... A co chcą to nam powiedza, pokażą i w tv ogłoszą reszta ta prawdziwa prawda zakazana.
Wkoncu tak mały % mózgu wykorzystuje człowiek jeszcze obecnie.
Jak się na umie więcej to i więcej zobaczy, skapuje co tu tak naprawdę sie dzieje. Ale to nie dla każdego. To już dla wtajemniczonych z "Matrixa" bo Matrix to tylko przykrywka (3d)
:gwizdanie: :modlmy sie: by odróżnić co prawda a co fałsz.
Ogolnie to bym tak książkę napisała ale pisać długo nudno.. Szybciej 100 x razy mówię...:-)