Jak minął dzień 8

30 kwietnia 2020 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Piętno na rodzinie też odciśnięte :lol1:
Wczesniej były tu rumunki i Bułgarki teraz już tylko polki chcą :lol3:

Babcia witamin potrzebuje, a kto ma najwięcej witaminy? No kto?
Wiadomo, polskie dziewczyny 
30 kwietnia 2020 22:41 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Piętno na rodzinie też odciśnięte :lol1:
Wczesniej były tu rumunki i Bułgarki teraz już tylko polki chcą :lol3:

Wcale się nie dziwię 
30 kwietnia 2020 22:42 / 4 osobom podoba się ten post
O mamo 22.40 a ja jeszcze  niewyduszowana zmykam ekipo nocna Dobranoc, ale było fajnie dobrze, że pęcherz miałam pusty
30 kwietnia 2020 22:44 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

O mamo 22.40 a ja jeszcze  niewyduszowana zmykam ekipo nocna:buziaki2: Dobranoc, ale było fajnie dobrze, że pęcherz miałam pusty:smiech3:

Jasne Oki ja tyz lecę bo do 9 tylko 10 h 15 min zostało a to niewiele se pospać chce miło... Do jutraaa
30 kwietnia 2020 22:45 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Jasne Oki ja tyz lecę bo do 9 tylko 10 h 15 min zostało a to niewiele:hihi: se pospać chce miło... Do jutraaa:papa:

30 kwietnia 2020 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
Ciężko się wyrwać z takiego towarzystwa 

30 kwietnia 2020 22:46 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:przytula:

Łabędzice
30 kwietnia 2020 22:47 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Ciężko się wyrwać z takiego towarzystwa :buziaki2:

spij łabedziu 
30 kwietnia 2020 23:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No chciałabym, podobno miłe towarzystwo kosztuje, a ja przecież miła jezdem :-). Jakby tego sznurka poluzował trochę, to tak od czasu do czasu i podreptałabym może przy nodze, coby wierność okazać. Ale żeby  tak zawsze na krótkiej smyczy  ?
Niedoczekanie. To ja se do niemieckiej babci pojade, może Ciebie zmienie, bo u Ciebie wesołe życie staruszka z Tobą ma,a i jeszcze płaci :lol1:
Łojruf zarobie i na wywczasy siem wybiorem .Za swoje, a co!

Gusia- nie dawaj tak wiary tym opiniom o zodiakalnych bykach, bo ten co go skądś Clio wytrzasnęła , to jakis przeterminowany ,zgryźliwy i ciężki hamulec. Wyjątkowy musi 
Bo te zwykłe byczki to są skromne, choć kasę mają i to sporo. Zapędy, aby swoją jedyną na sznurku prowadzać? W życiu. Dbają o nią jak o źrenicę oka i zapewniaja stablilizację, bez jakiejś tam bufonady.
A wiem to, bo mój starszy syn to zodiakalny byczek właśnie. Owszem, dobrze zarabia, jest pracowity i oszczędny. Daje i autem narzeczonej pojeździć 
A z takim dzikim kutfą, to faktycznie nie ma się co cackać-bo i po co? Zwłaszcza jak kobieta jest samodzielna i lubi kasę mieć Swoją .
Do prowadzania na sznurku, to niech sobie znajdzie jaką Karynę z tipsami lub jakiegoś glonojada w sadzawce zwanym zyciem złowi  Pewnie będą sobie robić duzo fotek z Dupaju 
01 maja 2020 07:18 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Gusia- nie dawaj tak wiary tym opiniom o zodiakalnych bykach, bo ten co go skądś Clio wytrzasnęła , to jakis przeterminowany ,zgryźliwy i ciężki hamulec. Wyjątkowy musi :lol3:
Bo te zwykłe byczki to są skromne, choć kasę mają i to sporo. Zapędy, aby swoją jedyną na sznurku prowadzać? W życiu. Dbają o nią jak o źrenicę oka i zapewniaja stablilizację, bez jakiejś tam bufonady.
A wiem to, bo mój starszy syn to zodiakalny byczek właśnie. Owszem, dobrze zarabia, jest pracowity i oszczędny. Daje i autem narzeczonej pojeździć :-)
A z takim dzikim kutfą, to faktycznie nie ma się co cackać-bo i po co? Zwłaszcza jak kobieta jest samodzielna i lubi kasę mieć :-)Swoją .
Do prowadzania na sznurku, to niech sobie znajdzie jaką Karynę z tipsami lub jakiegoś glonojada w sadzawce zwanym zyciem złowi :-) Pewnie będą sobie robić duzo fotek z Dupaju :lol1:

01 maja 2020 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Gusia- nie dawaj tak wiary tym opiniom o zodiakalnych bykach, bo ten co go skądś Clio wytrzasnęła , to jakis przeterminowany ,zgryźliwy i ciężki hamulec. Wyjątkowy musi :lol3:
A wiem to, bo mój starszy syn to zodiakalny byczek właśnie. Owszem, dobrze zarabia, jest pracowity i oszczędny. Daje i autem narzeczonej pojeździć :-)
A z takim dzikim kutfą, to faktycznie nie ma się co cackać-bo i po co? Zwłaszcza jak kobieta jest samodzielna i lubi kasę mieć :-)Swoją .
Do prowadzania na sznurku, to niech sobie znajdzie jaką Karynę z tipsami lub jakiegoś glonojada w sadzawce zwanym zyciem złowi :-) Pewnie będą sobie robić duzo fotek z Dupaju :lol1:

Dokładnie a dlaczego i o co kaman.... Bo ja wiem ze byk jest ok i cool... Bo sama jestem byk. Bez wad. Normalnie nie dość pilkna to bez wad.   porządna, uczesana,zaradna,  i 
A facet byk też ok bo... Bo byk. Samo za siebie mówi. 
A sznurek to się do gry wplatał jakos  
01 maja 2020 17:14 / 6 osobom podoba się ten post
Rany boskie,zachciało mi sie horrora,to mam.Obejrzałam Taśmy Watykanu,to nie na moje skołatane nerwy,wieczorem puszcze sobie Flipa i Flapa,ale jedno ,co powiem-film był dobry,mocny...
01 maja 2020 17:32 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Rany boskie,zachciało mi sie horrora,to mam.Obejrzałam Taśmy Watykanu,to nie na moje skołatane nerwy,wieczorem puszcze sobie Flipa i Flapa,ale jedno ,co powiem-film był dobry,mocny...

Niestety ludzie o wielu rzeczach nie wiedzą i nie mogą bo by bajzel był. 
Duuzo rzeczy się ukrywa lub długo jeszcze będzie w ukryciu... A co chcą to nam powiedza, pokażą i w tv ogłoszą reszta ta prawdziwa prawda zakazana.
Wkoncu tak mały % mózgu wykorzystuje człowiek jeszcze obecnie. 
Jak się na umie więcej to i więcej zobaczy, skapuje co tu tak naprawdę sie dzieje. Ale to nie dla każdego. To już  dla wtajemniczonych z "Matrixa" bo Matrix to tylko przykrywka (3d)
   by odróżnić co prawda a co fałsz.
 Ogolnie to bym tak książkę napisała ale pisać długo nudno.. Szybciej 100 x razy mówię... 
01 maja 2020 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dobra przesadzacie...
. Jest 1 maja hallooo..... Świętować trzeba
    dla wszystkich..
(tylko nie wyjezdzac że ktoś nie pije nie ma, albo wszyscy albo nikt a ja już zaczęłam więc muszą wszyscy )  
01 maja 2020 18:00 / 5 osobom podoba się ten post
Clio

Niestety ludzie o wielu rzeczach nie wiedzą i nie mogą bo by bajzel był. 
Duuzo rzeczy się ukrywa lub długo jeszcze będzie w ukryciu... A co chcą to nam powiedza, pokażą i w tv ogłoszą reszta ta prawdziwa prawda zakazana.
Wkoncu tak mały % mózgu wykorzystuje człowiek jeszcze obecnie. 
Jak się na umie więcej to i więcej zobaczy, skapuje co tu tak naprawdę sie dzieje. Ale to nie dla każdego. To już  dla wtajemniczonych z "Matrixa" bo Matrix to tylko przykrywka (3d)
:gwizdanie: :modlmy sie:  by odróżnić co prawda a co fałsz.
 Ogolnie to bym tak książkę napisała ale pisać długo nudno.. Szybciej 100 x razy mówię...:-) 

Lepiej nie pchac nosa za kotarę. Mam koleżankę, która interesowała się wróżbiarstwem. Popadła w jakieś stany obsesyjno- depresyjne. Psychiatra nie mogąc jej pomóc , polecił jej egzorcystę. Nie doszło jednak do egzorcyzmów jako takich. Rozmowa z tym księdzem pomogła. Jest zajmujacy się egzorcyzmami w diecezji szczecinsko -kamieńskiej.
Mój brat też opowiadał o nieciekawym końcu takich paranormalnych zainteresowan wśród paru jego kolegów ze studiów.
Ludzie z Matrixa są szkoleni do tego i oni powinni się tym zajmowac.