Dobra przesadzacie...
. Jest 1 maja hallooo....:fajnie:. Świętować trzeba
:szampan: :szampan3: :szampan2: dla wszystkich..
(tylko nie wyjezdzac że ktoś nie pije nie ma, albo wszyscy albo nikt a ja już zaczęłam więc muszą wszyscy ) :gathering:

Dobra przesadzacie...
. Jest 1 maja hallooo....:fajnie:. Świętować trzeba
:szampan: :szampan3: :szampan2: dla wszystkich..
(tylko nie wyjezdzac że ktoś nie pije nie ma, albo wszyscy albo nikt a ja już zaczęłam więc muszą wszyscy ) :gathering:
Dokładnie a dlaczego i o co kaman.... Bo ja wiem ze byk jest ok i cool... Bo sama jestem byk. Bez wad. Normalnie nie dość pilkna to bez wad. :lol3: porządna, uczesana,zaradna, i :super:
A facet byk też ok bo... Bo byk. Samo za siebie mówi. :gwizdanie:
A sznurek to się do gry wplatał jakos:lol3:
Lepiej nie pchac nosa za kotarę. Mam koleżankę, która interesowała się wróżbiarstwem. Popadła w jakieś stany obsesyjno- depresyjne. Psychiatra nie mogąc jej pomóc , polecił jej egzorcystę. Nie doszło jednak do egzorcyzmów jako takich. Rozmowa z tym księdzem pomogła. Jest zajmujacy się egzorcyzmami w diecezji szczecinsko -kamieńskiej.
Mój brat też opowiadał o nieciekawym końcu takich paranormalnych zainteresowan wśród paru jego kolegów ze studiów.
Ludzie z Matrixa są szkoleni do tego i oni powinni się tym zajmowac.
A jutro będzie kac i dietka...:-)
2 butelki i tam zaraz kac:gwizdanie::lol3:
To są ciężkie tematy. To nie dla każdego i ma zabawy z tym. Ano można popaść w ciężkie Stany.
To samo gadał mój pierworodny kilka dni temu. Obchodził z kolegami urodziny na Skype. Potem kacyk :-) i się dziwił skąd on się wziął qrna? Kac ten :lol2:
Aaa to on do tych urodzin tak realnie podszedł i :szampan2:
mogli ze mu tam po 2 stronie polewac tylko :lol3:
Werska, wiesz co dla Ciebie jest najważniejsze. A pośpiech może być złym doradcą:-)
Przejechałem 11 km autem, bez celu, poznać miasto. Qcze, co 300-400 metrów światła, ledwo wrzucisz trójkę, już trzeba zwalniać i najczęściej zatrzymać się. Teraz dziadek kończy kawę pić i pączka wcina. Jedynie kawę piję sam bez mojej obecności. Za dwie godziny kolacja i po 20ej skończy się mój dzień pracy:radosc1: