Mam nadzieję .. Naprawdę niesamowite szczęście , że został ministrem zdrowia .
Dzisiaj o 2 w nocy debatowalam z moją psiapsiolka , też w areszcie domowym , nad wizja świata wg owych teorii spiskowych .
Tak jak Tina pisze komunizm , wręcz socjalizm utopijny. Brutalny kapitalizm . Skończyłysmy Seksmisją . Też kontrola totalna .
Szumowski to nie ten typ. Będzie walczył do końca.
Poproszę więcej o tej "seksmisji" wspólnie z koleżanką :lol1: :zaskoczenie1: Dorotee no zaskakujesz mnie :hihi:
To zasługa kwarantany:chaplin: ale ogólnie jest dobrze . Nie jestem sama na kwarantanie . Tzn jestem ale jakbym nie byla:-) aż się boje wyjść do cywilizacji wirusa
. No policja już nie będzie się mną opiekować :-)
No popatrz a to faceci, którzy sie tobą regularnie !! interesowali :lol2: Smutno ci będzie bez nich :lol1:
Trochę ich było :-) jacy przystojni , no lekko nieletni jednak :chaplin:
Z ciekawostek związanych z Coronowirusem i obostrzeniami w Polsce z tym związanymi : Przekopiowałam z innego forum / czytać z lekkim przymrużeniem oka ;) /
" zgodnie z przepisami wszyscy , który mają urządzenia mobilne i musza odbyć kwarantanne obowiązkowo pobierają specjalną aplikację i muszą po otrzymanym sms-ie zrobić selfie do 30 min i przesłać . OK jak inwigilacja to inwigilacja ale .......... bądźcie ostrożni - bo nie wiadomo do jakich celów te zdjątka sie przydadza . np : nie płacisz abonamentu a w tle zdjątka piekna plazma stoi i ...... zonk - za jakiś czas przychodzi wezwanie do zapłaty abonamentu 5 lat wstecz , jesteś podopiecznym MOPS-u a tutaj w tle wypasione mebelki ty w ciuchach nie z sieciówki ale od Prady i znów Zonk - przestajesz byc klientem MOPS-u , jesteś samotna matką a tutaj w tle np na fotelu męskie niewymowne :) , jakaś zmięta koszula męska i ... Zonk - przestajesz być samotną matką :) Można przykładów mnożyć ale uważajcie na jakim tle robicie to kontrolne zdjątko . Najbezpieczniejszym miejsce jest jednak kibel i ty na nim . Wiadomo że jesteś w domu i nie srasz po krzakach . " :-)
Z ciekawostek związanych z Coronowirusem i obostrzeniami w Polsce z tym związanymi : Przekopiowałam z innego forum / czytać z lekkim przymrużeniem oka ;) /
" zgodnie z przepisami wszyscy , który mają urządzenia mobilne i musza odbyć kwarantanne obowiązkowo pobierają specjalną aplikację i muszą po otrzymanym sms-ie zrobić selfie do 30 min i przesłać . OK jak inwigilacja to inwigilacja ale .......... bądźcie ostrożni - bo nie wiadomo do jakich celów te zdjątka sie przydadza . np : nie płacisz abonamentu a w tle zdjątka piekna plazma stoi i ...... zonk - za jakiś czas przychodzi wezwanie do zapłaty abonamentu 5 lat wstecz , jesteś podopiecznym MOPS-u a tutaj w tle wypasione mebelki ty w ciuchach nie z sieciówki ale od Prady i znów Zonk - przestajesz byc klientem MOPS-u , jesteś samotna matką a tutaj w tle np na fotelu męskie niewymowne :) , jakaś zmięta koszula męska i ... Zonk - przestajesz być samotną matką :) Można przykładów mnożyć ale uważajcie na jakim tle robicie to kontrolne zdjątko . Najbezpieczniejszym miejsce jest jednak kibel i ty na nim . Wiadomo że jesteś w domu i nie srasz po krzakach . " :-)
Mądre głowy mówią ,że będzie trzeba się nauczyć żyć z wirusem . Natura się chroni przed ingerencja ludzkości?
A te czipy to poważnie ?
Eee,z tymi "cipami " to chyba podpucha-kto ma ten ma, a inni to chyba na własną prośbę sobie przeszczepią :smiech3:
Może kiedyś jakiś pisarz S-F napisze zbiór opowiadań na tej podstawie. Tak, zaczipują nas, potem będą nami sterowac za pomocą 5g z satelity i to w ścisłym porozumieniu z kosmitami. Będzie jak za komuny. O 4 nad ranem będą nas zrywac na wykopki i sadzenie drzewek. Dla bardziej wykwalifikowanych sprzątanie na 3 zmiany orbity okołoziemskiej :-)
Tina, nie wiesz nawet jak optymistyczną przyszłość przedstawiasz :lol1:
Mogliby nas na ten przykład na drzewa powsadzać, w ręce pędzelki wcisnąć i kazać drzewka owocowe zapylać :lol1:
I znów Chiny mogą zostać przodownikami w walce o przetrwanie :-)
(Maja Lunde-Historia pszczół,przy okazji polecam)