Koronawirus 2

18 kwietnia 2020 19:58 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Moj syn zanim skonczył informatykę, zrobił fakultet z elektroniki i telekomunikacji. Zapytałam czy słyszał o rewelacjach jakie o 5G krążą. Smiać się zaczął.

To razem z moim synem mógłby się pośmiać . Też informatyk i dodatkowo w komunikacji jakiejś tam kształcony. 
Jak wspomniałam o 5G,kiedy o tym tutaj przeczytałam ,to też się śmiał i koniecznie chciał mi objaśnić o co się rozchodzi. Po kilku zdaniach tego wyjaśniania podziękowałam ,bo połowy  nie zrozumiałam i rozumieć nie mam takiej potrzeby  . Sa bardziej interesujące mnie i przyjemniejsze dane, ktore do swoich szarych komórek mogę wyprowadzać  
18 kwietnia 2020 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Stućna intenligencja:-)

Te cipy masz na myśli?
18 kwietnia 2020 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tina, nie wiesz nawet jak optymistyczną przyszłość przedstawiasz :lol1:
Mogliby nas na ten przykład na drzewa powsadzać, w ręce pędzelki wcisnąć i kazać drzewka owocowe zapylać :lol1:
I znów Chiny mogą zostać przodownikami w walce o przetrwanie :-)
(Maja Lunde-Historia pszczół,przy okazji polecam)

I będziemy do zbiorów siedziec na drzewach i szpaki straszyć 
Praca prawie na cały rok 
Dzieki za polecenie książki- zaraz poszukam, może znajdę w jakiej księgarni online. 
18 kwietnia 2020 21:08 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Te cipy masz na myśli?:lol1:

Ci py cipy 
Mój najmłodszy siostrzeniec jak nie mógł jeszcze wymówić słowa chipsy to wołał dajcie mi cipy 
18 kwietnia 2020 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ci py cipy:-) 
Mój najmłodszy siostrzeniec jak nie mógł jeszcze wymówić słowa chipsy to wołał dajcie mi cipy :-)

Mój  wnuk  mówi cipsy 
19 kwietnia 2020 18:39 / 5 osobom podoba się ten post
Gospodarka od jutra rusza z kopyta. Rząd nas wspaniałomyślnie otworzy nam lasy. Pierwsi przedsiębiorcy już mają pewny zarobek. 
19 kwietnia 2020 18:40 / 5 osobom podoba się ten post
A może ktoś ma ochotę na nowe pazurki. ???
19 kwietnia 2020 18:41 / 3 osobom podoba się ten post
Tak można określić to wszystko co się dzieje i go zrobili z nami. 
19 kwietnia 2020 19:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A może ktoś ma ochotę na nowe pazurki. ???:hihi:

ciekawe jakby u urologa w drzwiach taki otwór zrobić na pewno uniknęło by się zażenowania
19 kwietnia 2020 20:18 / 5 osobom podoba się ten post
Najświeższe wiadomości z Niemiec  w sprawie koronawirusa.W 2 szpitalach w Niemczech w mieście w którym pracuje moja koleżanka oddziały dla chorych na koronawirusa świeca pustkami 
W jednym 5 pacjentów w drugim 6 
Dlaczego u nas szpitale pękają w szwach?????? 
19 kwietnia 2020 20:28 / 6 osobom podoba się ten post
Kika67

Najświeższe wiadomości z Niemiec  w sprawie koronawirusa.W 2 szpitalach w Niemczech w mieście w którym pracuje moja koleżanka oddziały dla chorych na koronawirusa świeca pustkami :zaskoczenie1:
W jednym 5 pacjentów w drugim 6 :-)
Dlaczego u nas szpitale pękają w szwach?????? :-(

Ale gdzie Twoja koleżanka pracuje? W  Stuttgarcie liczba chorych rośnie dramatycznie . Szpitale w Niemczech Wsch przyjmują chorych z Francji . 
Bydgoski 2 szpital zakaźny też ma puste oddziały . Bogu dzięki .
19 kwietnia 2020 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ale gdzie Twoja koleżanka pracuje? W  Stuttgarcie liczba chorych rośnie dramatycznie . Szpitale w Niemczech Wsch przyjmują chorych z Francji . 

NPW  mieszka w Herten ale chyba pracuje w Recklingchausen. Wiesz nawet o to nie pytałam. Następnym razem zapytam jakie to miasto dokładnie ale w tym landzie też bardzo dużo zachorowań jest. 
19 kwietnia 2020 20:36 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

U mnie na Śląsku jest niestety o wiele gorzej. Dzisiaj w szpitalu u mnie potwierdzono ognisko koronawirusa. To szpital wojewódzki może być bardo źle 
19 kwietnia 2020 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Najświeższe wiadomości z Niemiec  w sprawie koronawirusa.W 2 szpitalach w Niemczech w mieście w którym pracuje moja koleżanka oddziały dla chorych na koronawirusa świeca pustkami :zaskoczenie1:
W jednym 5 pacjentów w drugim 6 :-)
Dlaczego u nas szpitale pękają w szwach?????? :-(

Bo podciągają wszystko pod koronawirus. Ludzie myślcie. Dlaczego.masecxki mamy zdjąć jak będzie szczepionka. Tak zapowiedział Szumowski. A to dlatego. Więcej na ten temat na YouTube. 
19 kwietnia 2020 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Z wiadomych względów tworzy się jedoimienne szpitale zakaźne , lub tworzy za wczasu zakażne oddziały . Tzw . brudne. Są specjalnie sale wydzielane dla chorych. Przeładowania ze względu własnie na zakażność się unika. Szpital szczecinski rowniez jest nieprzeładowany.Ci co lżej przechodzą chorobę są w domach.Miejsca są trzymane dla tych co mogą potrzebować hospitalizacji. Mało tego - tworzone są izolatoria. To u nas w Polsce- a wiadomo , że Niemiecka słuzba zdrowia jest chyba najlepiej w Europie przygotowana do epidemii i nigdy odkąd epidemia trwa- nie robila bokami.