Dzień dobry .Moja seniorka odeszła. Niech spoczywa w pokoju.

Dzień dobry w niedzielne południe :-)
Wczoraj piękne słońce, ciepło i przyjemnie, a dzisiaj +4,deszcz ze śniegiem i wiatr..brrr,nieprzyjemnie.
Pogodnej niedzieli Wam życzę
:angel3:
Wczoraj piękne słońce, ciepło i przyjemnie, a dzisiaj +4,deszcz ze śniegiem i wiatr..brrr,nieprzyjemnie.
Marilyn....... w końcu. I co ter ? Będziesz uczestniczyć w tych przygotowaniach czy jak ? Zjezdzaj do domu i resetuj się i nie bierz takich końcowych zleceń, bo to szkoda Ciebie .
Byłaś dzielna i odważna ,dałaś radę. :brawo1: A teraz pomyśl o sobie . I odpoczywaj.
Ściskam i czekam na dalsze info co tam porabiasz :przytula:
Czekam. Na transport. Dziś mi nie załatwią, powiedział zaspany pracownik dyżurujący. Już jestem sama i przede mną noc tu w pustym domu. Mam nadzieję, że tylko jedna.
Dostałam podziękowania od Pani doktor, wzięła mój nr tel. Bardzo spodobalam się jej , że spokojna jestem i empatyczna. Napisała mi też , podziękowania na what'sapie . Od przyjaciela i brata zmarłej dostałam też odprawę . W sumie wyjdę na tym troszkę z górką.
Generalnie to nie wiem co mam teraz robić. Może otworzę butelkę wina.
Rozumiem że firma przysłała Ci potrzebne dokumenty przed powrotem do kraju,bo ja nie mam takich oświadczeń
Najnowsze potrzebne miał. Ze sobą kierowca dla wszystkich. :super:
Milego dnia :kwiatek dla ciebie2:
Wczoraj sprzatalam w domku a dziś pracę na ogródku :super: zeby było perfect