Powitajki przy kawie 60

10 maja 2020 22:12 / 5 osobom podoba się ten post
Iwonia

Dzięki Malgi za podpowiedź i zaproszenie. W wolnej chwili popróbuję. Obecnie kwota zarobku netto najbardziej mnie interesuje. Chętnie zapoznam się z solidnymi firmy, które nie zawiodły Ciebie, bądź Twoich znajomych. Myślę, że wiele osób będzie zainteresowanych. Wiem, że jest oddzielny tamat o pracodawcach, ale nieraz były wątpliwości, czy nie same firmy robią sobie reklamę. Zawsze wiarygodniejsze jest, jak informacja pochodzi o osoby istniejącej na forum i aktywnej.

Jak masz mój numer to możesz SMS lub Whatsapp napisać. A jak wolisz @ to daj znać (zacytuj), bo nie siedzę nonstop na poczcie. Czasami raz na tydzień zaglądam wyczyścić reklmy.
11 maja 2020 05:15 / 13 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo - zaczynamy nowy tydzień.
Dziś chyba trzeba zrobić małe
W sobotę trochę czasu mi w kuchni zeszło, a okruszków w salonie jeszcze po niedzieli przybyło...
Miłego dnia
11 maja 2020 05:44 / 13 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie  już jako wolny człowiek  po 14 dniowym więzieniu.  Zaczynam nowy tydzień i to będzie " expresowy" czas bo w sobotę lub niedzielę już wyjazd. Dziś załatwiam większe zakupy , sama  w końcu i czas odwiedzić aptekę i uzupełnić zapasy przed wyjazdem. W planie dziś mam też umycie auta na myjce i pranie . Tak więc jak narazie plan ambitny. Wszystko w ,zasięgu 5 - 10 km więc dalekiej wyprawy dziś nie planuje. Zresztą córka ma zdalne lekcje i nigdzie że że  pojechać nie może. Narazie za oknem pochmurno i na dziś zapowiadali u mnie tutaj deszcz.  Zycze Wam spokojnego dnia i teraz zapraszam na kawkę. 
11 maja 2020 05:47 / 13 osobom podoba się ten post
   Miłego poniedziałku Opiekunowo,smacznej kawy z rana i słoneczka w sercu i na niebie.
11 maja 2020 07:09 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Spokojnego i pogodnego rozpoczęcia nowego tygodnia życzę.

Maluda, my czekamy na odpowiedź z naszych firmy.

11 maja 2020 07:29 / 16 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie i życzę pięknego  dnia oraz udanego kolejnego, majowego tygodnia 
Maluda i Iwonia życzę wam   szybkiej reakcji że strony firm    i pozytywnego dla was rozstrzygnięcia 
Przy do 8 posiedzę a potem zmykam do codziennych obowiązków.
, Dołączcie do nas "
11 maja 2020 07:30 / 14 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Za oknem szaro,ale wycieczka  rowerowa  zaplanowana...Życzę  spokojnego dnia!
11 maja 2020 07:37 / 15 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Piękne słońce, błękitne niebo, ale jak wyjść z domu, to najlepiej w zimowej kurtce. Tylko 2 st na plusie. Przyjemnego dnia i zaczynamy nowy tydzień. 
Maluda, Iwonia-trzymam kciuki żeby Wasze agencje stanęły na wysokości zadania 
11 maja 2020 07:40 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ruch tu dziś od rana ,dołączam i ja spokojnego dnia życzę i tylko pozytywnych wieści 
11 maja 2020 07:42 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  pada i wieje u mnie brrr  miłego dzionka kochani 
11 maja 2020 07:44 / 14 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Przyłączam się do życzeń, aby informacje z firm dobre były!
Noc przespana, choć wiało tak, że wokół domu, a właściwe głównie mego pokoju stukało, waliło. Krzaki, drzewa wokół, ale chyba się przejdę i zobaczę, co to mogło być. Ciekawe, jaki dzień będzie. Z koleżanką na rowery chciałyśmy się wybarć, ale zmiotłoby nas z drogi
11 maja 2020 08:02 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Zurych przywitał wszystkich pochmurną, choć ciepłą aurą. Jako, że do meteoropatek nie należę to i w moim usposobieniu nie należało nigdy narzekanie na to, że słońce świeci , czy deszcz pada.
Naszło mnie jednak na jakieś intelektualne  rozważania, a raczej może antropologiczne , związane z obecną sytuacją polityczną   u nas w kraju i na swiecie.
Polityczne srodowiska ewoluują na pewno. Jednak już nie można do tego znaleźć jak niegdyś odniesień w literaturze Camusa , czy Nałkowskiej, ale ujać krótko sparafrazowaną fraszką.

"Zużyła z głowy oleju krzynę
By go przetworzyć na wazelinę "
Taka sytuacja 

Miłego,owocnego dnia tym co w pracy i w domu.
11 maja 2020 08:54 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien dobry,
jak co niektorzy wiedza jestem na nowym zleceniu w przepieknym Dreznie. Chcialbym przeprowadzic ankiete w zwiazku z moim zleceniem.
Pytanie brzmi "Jaka stawke wedlug Was powinienem miec na takim zleceniu?"
1. Jezyk dobry/bdb
2. Seniorka lezaca po dwoch udarach, niedowlad lewej strony, cukrzyca, Stomia, bez cewnika, alergie pokarmowe, nietolerancja laktozy, choroby serca.
2. Jest lift chodzacy do przenoszenia na wozek.
3. Ale no nadzwigac sie trzeba przy myciu, ubieraniu, zmianie wkladek/pieluchomajtek, przy ukladaniu do jedzenia itd itp. 

Ogolnie wszystko jest nowe dla mnie i gdyby nie to miasto i wspaniala rodzina to pewnie bylbym juz w naszej pieknej ojczyznie.

milego
11 maja 2020 08:55 / 12 osobom podoba się ten post
Zimno jak pieronSkarpety trza odziać, z nosa mi leci, dziadkowi też,  ale w wodzie jeszcze nie stoimy Spokojnosci życzę ...się rozsypała 
11 maja 2020 09:00 / 3 osobom podoba się ten post
Oskar

Dzien dobry,
jak co niektorzy wiedza jestem na nowym zleceniu w przepieknym Dreznie. Chcialbym przeprowadzic ankiete w zwiazku z moim zleceniem.
Pytanie brzmi "Jaka stawke wedlug Was powinienem miec na takim zleceniu?"
1. Jezyk dobry/bdb
2. Seniorka lezaca po dwoch udarach, niedowlad lewej strony, cukrzyca, Stomia, bez cewnika, alergie pokarmowe, nietolerancja laktozy, choroby serca.
2. Jest lift chodzacy do przenoszenia na wozek.
3. Ale no nadzwigac sie trzeba przy myciu, ubieraniu, zmianie wkladek/pieluchomajtek, przy ukladaniu do jedzenia itd itp. 

Ogolnie wszystko jest nowe dla mnie i gdyby nie to miasto i wspaniala rodzina to pewnie bylbym juz w naszej pieknej ojczyznie.

milego

Masz Pflege?dali Ci pewnie 1400- 1500 e, chociaż pewnie chciałbyś z 1700-1800.