Powitajki przy kawie 60

11 maja 2020 09:03 / 16 osobom podoba się ten post
Doczołgałem się i ja
Witajcie i uważajcie na siebie
Ten wiatr... głowę może urwać. Może uspokoi się.
Życzę Wam spokojnego dnia 
11 maja 2020 09:06 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Masz Pflege?dali Ci pewnie 1400- 1500 e, chociaż pewnie chciałbyś z 1700-1800. 

Pflege 3x dziennie ale co to za pomoc, ze leki poda, insuline i Stome zmieni. To nie moje obowiazki
11 maja 2020 09:07 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zimno jak pieron:-)Skarpety trza odziać, z nosa mi leci, dziadkowi też,  ale w wodzie jeszcze nie stoimy:-) :buziaki2: Spokojnosci życzę ...się rozsypała 

To jestes dzis zimna ale zarazem pociagajaca

pozdrawiam

Romanticpsycho
11 maja 2020 09:11 / 8 osobom podoba się ten post
Luke

Doczołgałem się i ja:skacze:
Witajcie i uważajcie na siebie:chaplin:
Ten wiatr... głowę może urwać. Może uspokoi się.
Życzę Wam spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie::kwiatek dla ciebie2:

A tam głowę odzienie zrywa ,gacie fruwają ,BH trza trzymać, na parapecie dziś rano czyjeś bokserki znalazłam, może somsiadowi wywialo  a na trawniku obok skarpetkę tam Pastor mieszka 
11 maja 2020 09:13 / 4 osobom podoba się ten post
Oskar

To jestes dzis zimna ale zarazem pociagajaca:-)

pozdrawiam

Romanticpsycho

Królowa śniegu z gilami
11 maja 2020 09:18 / 6 osobom podoba się ten post
Oskar

Pflege 3x dziennie ale co to za pomoc, ze leki poda, insuline i Stome zmieni. To nie moje obowiazki

Co do kasy na podobnym zleceniu po bojach wywalczylyśmy 1500 ale i tak pojechałam w inne miejsce miałam więcej.Przynajmniej koleżanka skorzystała .
11 maja 2020 09:20 / 14 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Jak mam tak siedzieć  to może zorganizuję  sobie wycieczkę. Trochę mnie  przeraża, że  dość  daleko jest do tego centrum  i biletów nie można kupić  chyba u kierowcy autobusu przez wirusa. I ogólnie  włóczenie  się  samej  po obcym  gruncie  to też  nie jest  moje najulubieńsze  zajęcie.  Czeski film. Trzeba będzie  może  jednak ruszyć  pupę  i ruszyć  głową 
11 maja 2020 09:22 / 5 osobom podoba się ten post
Marilyn

Dzień dobry.  Jak mam tak siedzieć  to może zorganizuję  sobie wycieczkę. Trochę mnie  przeraża, że  dość  daleko jest do tego centrum  i biletów nie można kupić  chyba u kierowcy autobusu przez wirusa. I ogólnie  włóczenie  się  samej  po obcym  gruncie  to też  nie jest  moje najulubieńsze  zajęcie.  Czeski film. Trzeba będzie  może  jednak ruszyć  pupę  i ruszyć  głową 

I ruszyć kasą
11 maja 2020 09:32 / 15 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w ten wietrzny  poranek, pizga  jak na Uralu, leje jakby ktoś sito  przedziurawił  normalnie Armagedon a tu do sklepu trza iść 
Kawkę   wypilam  i Wapoczytałam  a teraz Pdp  z wyrka  trza wyciągnąć bo cosik  jej się dziś nic nie chce..chyba tak jak mnie 
Miłego dnia życzę i całego tygodnia  
11 maja 2020 09:33 / 8 osobom podoba się ten post
Oskar

Dzien dobry,
jak co niektorzy wiedza jestem na nowym zleceniu w przepieknym Dreznie. Chcialbym przeprowadzic ankiete w zwiazku z moim zleceniem.
Pytanie brzmi "Jaka stawke wedlug Was powinienem miec na takim zleceniu?"
1. Jezyk dobry/bdb
2. Seniorka lezaca po dwoch udarach, niedowlad lewej strony, cukrzyca, Stomia, bez cewnika, alergie pokarmowe, nietolerancja laktozy, choroby serca.
2. Jest lift chodzacy do przenoszenia na wozek.
3. Ale no nadzwigac sie trzeba przy myciu, ubieraniu, zmianie wkladek/pieluchomajtek, przy ukladaniu do jedzenia itd itp. 

Ogolnie wszystko jest nowe dla mnie i gdyby nie to miasto i wspaniala rodzina to pewnie bylbym juz w naszej pieknej ojczyznie.

milego

Jak przez firmę to stawka powinna wynosić 1700 euro minimum. Ja takiego zlecenia bym się nie podjęła. Powodzenia Ci życzę 

11 maja 2020 10:42 / 13 osobom podoba się ten post
Najbardziej niebezpieczna istota na świecie? 
Uśmiechnięta i milcząca kobieta . 

Też się dzisiaj wystroiłam jak Don Wasyl a tu jednak zjawisko meteorologiczne.  No to cyk z powrotem w dres. Ja to jednak dresiara jestem, nawet dżinsy mi przeszkadzają bo cisną. 
A ludzie mówią, ubierz się w sukienkę raz , wymaluj , zadbaj o siebie .....     aaa dobra tam , kiedy indziej     najpierw poleżę, wypocznę a kiedyś się ogarnę.

No to będziemy dzisiaj mulić. Albo odpoczywać po prostu.    

To w końcu te wybory chyba się nie odbyły, nie mogę doczytać. 
11 maja 2020 11:34 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zimno jak pieron:-)Skarpety trza odziać, z nosa mi leci, dziadkowi też,  ale w wodzie jeszcze nie stoimy:-) :buziaki2: Spokojnosci życzę ...się rozsypała 

Ale pazurki masz ładne. 
11 maja 2020 11:34 / 7 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Najbardziej niebezpieczna istota na świecie? 
Uśmiechnięta i milcząca kobieta . 

Też się dzisiaj wystroiłam jak Don Wasyl a tu jednak zjawisko meteorologiczne.  No to cyk z powrotem w dres. Ja to jednak dresiara jestem, nawet dżinsy mi przeszkadzają bo cisną. 
A ludzie mówią, ubierz się w sukienkę raz , wymaluj , zadbaj o siebie .....     aaa dobra tam , kiedy indziej :terefere:    najpierw poleżę, wypocznę a kiedyś się ogarnę.

No to będziemy dzisiaj mulić. Albo odpoczywać po prostu. :uśmiech ona2:   

To w końcu te wybory chyba się nie odbyły, nie mogę doczytać. 

Taaaak, po pauzie idę do Lidla i do, sexshopa, kupić prowiant i sprzęta... na orgie

11 maja 2020 12:12 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobryzawiewa chłodem.Miał być popołudniu spacer do Lidla,ale chyba odpuszczepozostanie książka i tv.Miłego dnia wszystkim
11 maja 2020 12:28 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo. Ja nie wiem komu i gdzie tak pizga i zawiewa  U mnie na ŚLąsku jest ciepło, bez pizgów  Ale ale .... już niektórzy dmuchają w moją stronę - żłośliwcy jedni tacy  - i jutro będzie zimno. Cały tydzień będzie chłodny, tak pracowicie "nadmuchali". 
Miłego i ciepłego dnia wam życzę.