Masz Pflege?dali Ci pewnie 1400- 1500 e, chociaż pewnie chciałbyś z 1700-1800.

Witajcie i uważajcie na siebie

Ten wiatr... głowę może urwać. Może uspokoi się.
Życzę Wam spokojnego dnia

Masz Pflege?dali Ci pewnie 1400- 1500 e, chociaż pewnie chciałbyś z 1700-1800.
Zimno jak pieron:-)Skarpety trza odziać, z nosa mi leci, dziadkowi też, ale w wodzie jeszcze nie stoimy:-) :buziaki2: Spokojnosci życzę ...się rozsypała
Doczołgałem się i ja:skacze:
Witajcie i uważajcie na siebie:chaplin:
Ten wiatr... głowę może urwać. Może uspokoi się.
Życzę Wam spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie::kwiatek dla ciebie2:
To jestes dzis zimna ale zarazem pociagajaca:-)
pozdrawiam
Romanticpsycho
Pflege 3x dziennie ale co to za pomoc, ze leki poda, insuline i Stome zmieni. To nie moje obowiazki
Dzień dobry. Jak mam tak siedzieć to może zorganizuję sobie wycieczkę. Trochę mnie przeraża, że dość daleko jest do tego centrum i biletów nie można kupić chyba u kierowcy autobusu przez wirusa. I ogólnie włóczenie się samej po obcym gruncie to też nie jest moje najulubieńsze zajęcie. Czeski film. Trzeba będzie może jednak ruszyć pupę i ruszyć głową
Dzien dobry,
jak co niektorzy wiedza jestem na nowym zleceniu w przepieknym Dreznie. Chcialbym przeprowadzic ankiete w zwiazku z moim zleceniem.
Pytanie brzmi "Jaka stawke wedlug Was powinienem miec na takim zleceniu?"
1. Jezyk dobry/bdb
2. Seniorka lezaca po dwoch udarach, niedowlad lewej strony, cukrzyca, Stomia, bez cewnika, alergie pokarmowe, nietolerancja laktozy, choroby serca.
2. Jest lift chodzacy do przenoszenia na wozek.
3. Ale no nadzwigac sie trzeba przy myciu, ubieraniu, zmianie wkladek/pieluchomajtek, przy ukladaniu do jedzenia itd itp.
Ogolnie wszystko jest nowe dla mnie i gdyby nie to miasto i wspaniala rodzina to pewnie bylbym juz w naszej pieknej ojczyznie.
milego
Zimno jak pieron:-)Skarpety trza odziać, z nosa mi leci, dziadkowi też, ale w wodzie jeszcze nie stoimy:-) :buziaki2: Spokojnosci życzę ...się rozsypała
Najbardziej niebezpieczna istota na świecie?
Uśmiechnięta i milcząca kobieta .
Też się dzisiaj wystroiłam jak Don Wasyl a tu jednak zjawisko meteorologiczne. No to cyk z powrotem w dres. Ja to jednak dresiara jestem, nawet dżinsy mi przeszkadzają bo cisną.
A ludzie mówią, ubierz się w sukienkę raz , wymaluj , zadbaj o siebie ..... aaa dobra tam , kiedy indziej :terefere: najpierw poleżę, wypocznę a kiedyś się ogarnę.
No to będziemy dzisiaj mulić. Albo odpoczywać po prostu. :uśmiech ona2:
To w końcu te wybory chyba się nie odbyły, nie mogę doczytać.