Powitajki przy kawie 60

11 maja 2020 12:49 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzień dobry Opiekunkowo. Ja nie wiem komu i gdzie tak pizga i zawiewa :lol2: U mnie na ŚLąsku jest ciepło, bez pizgów :-) Ale ale .... już niektórzy dmuchają w moją stronę - żłośliwcy jedni tacy :lol3: - i jutro będzie zimno. Cały tydzień będzie chłodny, tak pracowicie "nadmuchali". 
Miłego i ciepłego dnia wam życzę. 

U mnie też cichutko, mimo , że zapowiadało się  fest 
Podmuszki  0-3 m/h , tafla jeziora  widocznego z okna gładka .
11 maja 2020 12:50 / 5 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Najbardziej niebezpieczna istota na świecie? 
Uśmiechnięta i milcząca kobieta . 

Też się dzisiaj wystroiłam jak Don Wasyl a tu jednak zjawisko meteorologiczne.  No to cyk z powrotem w dres. Ja to jednak dresiara jestem, nawet dżinsy mi przeszkadzają bo cisną. 
A ludzie mówią, ubierz się w sukienkę raz , wymaluj , zadbaj o siebie .....     aaa dobra tam , kiedy indziej :terefere:    najpierw poleżę, wypocznę a kiedyś się ogarnę.

No to będziemy dzisiaj mulić. Albo odpoczywać po prostu. :uśmiech ona2:   

To w końcu te wybory chyba się nie odbyły, nie mogę doczytać. 

I ja się legnę po obiedzie jak wąż Kaa 
11 maja 2020 12:50 / 11 osobom podoba się ten post
Witam Was w nowym tygodniu i z nowymi siłami. Desczyk sobie mży, ale z tego trzeba się cieszyć, bo widmo kolejnej katastrofy, czyli suszy, troszke się przytępia. Pa.
11 maja 2020 12:53 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Taaaak, po pauzie idę do Lidla i do, sexshopa, kupić prowiant i sprzęta... na orgie:czerwieni sie:
:radosc1:
:lol2:

To wskakuj 

11 maja 2020 12:57 / 6 osobom podoba się ten post
Oskar

Dzien dobry,
jak co niektorzy wiedza jestem na nowym zleceniu w przepieknym Dreznie. Chcialbym przeprowadzic ankiete w zwiazku z moim zleceniem.
Pytanie brzmi "Jaka stawke wedlug Was powinienem miec na takim zleceniu?"
1. Jezyk dobry/bdb
2. Seniorka lezaca po dwoch udarach, niedowlad lewej strony, cukrzyca, Stomia, bez cewnika, alergie pokarmowe, nietolerancja laktozy, choroby serca.
2. Jest lift chodzacy do przenoszenia na wozek.
3. Ale no nadzwigac sie trzeba przy myciu, ubieraniu, zmianie wkladek/pieluchomajtek, przy ukladaniu do jedzenia itd itp. 

Ogolnie wszystko jest nowe dla mnie i gdyby nie to miasto i wspaniala rodzina to pewnie bylbym juz w naszej pieknej ojczyznie.

milego

Cześć Oskar, czyli zawitałeś w  moje rejony. Ja jestem na poddrezdeńskiej wsi, 20 km od centrum, ale często jeżdżę do Drezna. Pozdrawiam.
11 maja 2020 13:23 / 7 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Najbardziej niebezpieczna istota na świecie? 
Uśmiechnięta i milcząca kobieta . 

Też się dzisiaj wystroiłam jak Don Wasyl a tu jednak zjawisko meteorologiczne.  No to cyk z powrotem w dres. Ja to jednak dresiara jestem, nawet dżinsy mi przeszkadzają bo cisną. 
A ludzie mówią, ubierz się w sukienkę raz , wymaluj , zadbaj o siebie .....     aaa dobra tam , kiedy indziej :terefere:    najpierw poleżę, wypocznę a kiedyś się ogarnę.

No to będziemy dzisiaj mulić. Albo odpoczywać po prostu. :uśmiech ona2:   

To w końcu te wybory chyba się nie odbyły, nie mogę doczytać. 

Ja nic nie chce gadać ale Dusia ranczo ma może by tam do niej na jakie pieczyste dotrzeć ,gryla machnąć z tańcami i skokami przez ognisko ewen. na rozżarzonych węglach w rytmie etno. A potem to się zobaczy co Luke przytarga  z instrukcją obsługi po chińsku na strom,na baterie  czy na korbę 
11 maja 2020 13:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ale pazurki masz ładne. :-):-):-)

No też mi się podobają 
11 maja 2020 13:30 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Taaaak, po pauzie idę do Lidla i do, sexshopa, kupić prowiant i sprzęta... na orgie:czerwieni sie:
:radosc1:
:lol2:

Uzbrojony po zęby na impre wpadniesz obyś tylko odresów mnie pomylił 
11 maja 2020 13:33 / 8 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Uzbrojony po zęby na impre wpadniesz obyś tylko odresów mnie pomylił :hihi:

Właśnie wyjeżdżam , bo na rower za wietrznie. Kiedy wrucem, nie fiem
11 maja 2020 13:37 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Właśnie wyjeżdżam :ferrari:, bo na rower za wietrznie. Kiedy wrucem, nie fiem:smiech3:

Wiatr na lewo ściąga uważaj zwłaszcza Ferrari
11 maja 2020 13:58 / 8 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja nic nie chce gadać ale Dusia ranczo ma może by tam do niej na jakie pieczyste dotrzeć ,gryla machnąć z tańcami i skokami przez ognisko ewen. na rozżarzonych węglach w rytmie etno. A potem to się zobaczy co Luke przytarga  z instrukcją obsługi po chińsku na strom,na baterie  czy na korbę :smiech3:

Będę za. No to hyc i wpraszamy się na to ranczo Wilkowyje. Meldujcie kiedy a przybędę . Mogę zabrać kogoś na przyczepę jakby co . I dans biszyn.  I luz blues a w niebie same beemwice.   

Tymczasem ja już zalegam.   z inspiracji Tiny .
11 maja 2020 14:11 / 6 osobom podoba się ten post
Zofija

Cześć Oskar, czyli zawitałeś w  moje rejony. Ja jestem na poddrezdeńskiej wsi, 20 km od centrum, ale często jeżdżę do Drezna. Pozdrawiam.

No widzisz, to pieknie. Dawaj znac jak bedziesz, mieszkam zaraz przy starowce
11 maja 2020 15:37 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

U mnie też cichutko, mimo , że zapowiadało się  fest :oklaski:
Podmuszki :-) 0-3 m/h , tafla jeziora  widocznego z okna gładka .

No pacz Tinóś, że oni tak tylko w moją stronę dmuchają a do ciebie to nic a nic. Źle mi życzą ale nie wiedzą że ja lubię chłodek. To wredniuchy  
12 maja 2020 05:06 / 12 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo.
Dziś dzień gospodarczy - ciąg dalszy. jak się odkurzacz jakiś znajdzie, bo "kaśką" to sobie mogę pozamiatać...
Miłego dnia wszystkim
12 maja 2020 05:53 / 12 osobom podoba się ten post
   Dzień dobry wtorkowo-wyspana.Teraz kawa,poranne ablucje i od nowa polska ludowa,ożesz...No,nic,poprawiam korone i życząc Wszystkim miłego dnia popatrze jeszcze w neta