Potwierdzam

Potwierdzam
Wiedziałam, że to zrobi. :yo:
Potwierdzasz, że Kama nie jest mobilna? :-)
:radosc1:tak jakbym o sobie czytała :niesmialy::czerwieni sie:
Ja na koniec świata chyba jadę do jakiejś maciupinkiej wioseczki ale po kodzie już widzę, że nie ten rejon. Na tym kodzie byłam ostatnio i mam tam wrócić ale dopiero w lipcu :-)
Nie mam wiedzy na temat jej mobilnosci. :strach na wroble:
:radosc1:tak jakbym o sobie czytała :niesmialy::czerwieni sie:
Ja na koniec świata chyba jadę do jakiejś maciupinkiej wioseczki ale po kodzie już widzę, że nie ten rejon. Na tym kodzie byłam ostatnio i mam tam wrócić ale dopiero w lipcu :-)
Masz wystarczającą już wiedzę. I teraz nie wiem , obawiać się.... :skacze:
Matko:zaskoczenie1:Wy takie mruki bucowate jesteście i dzikie jeszcze ?No nie mogę :hihi:Kim był Wasz pradziadek?:smiech3:
Może my z Kama z tego samego dziada, pradziada się wywodzimy :smiech3:
Dzikie też jesteśmy a i owszem, prawie tak dzięki jak dzikie wino i ciężko nas okiełznać :aniolki:
Ty juz na nowym zleceniu? :-)
Nie .Od 18.05:-)To ja przy Was spokojny strumyczek :-)Każdy kto mnie zna tak powie :-)
W jakim temacie?nie znam Cie zupelnie, widzielismy sie dwa razy na chwile a w internetowe role nie wierze. Zawsze ten sam. O.
Jak ja go nie rozumiem...
Internetowe role??? co to jest i co ja mam z tym do rzeczy :rozmysla:
Tak czy siak, niby ten sam, ale skomplikowany albo złożony z wielu.
Jeden romantic, drugi psycho. Tego akurat kocham .
Może my z Kama z tego samego dziada, pradziada się wywodzimy :smiech3:
Dzikie też jesteśmy a i owszem, prawie tak dzięki jak dzikie wino i ciężko nas okiełznać :aniolki:
Ty juz na nowym zleceniu? :-)
Boże kochany , a czy my jakieś arcydziwne? :)) nie powiedziałabym. Ważne, że szczęśliwe w swoim świecie oraz nieszkodliwe . Ja osobiście mam jedną wadę na dzisiejszy świat, nie potrafię być nieszczera oraz zbyt ufam ludziom , dlatego się izoluje i nie mam znajomych. Jak już to tylko zaufanych i z podwórka. Więcej nie. Zrobiłam zapory i za miedzę nie wychodzę. :zywoplot:
Łączmy siły Kika :oczko2: