Jak minął dzień 9

31 maja 2020 08:40 / 8 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziś u mnie jeszcze znośna temperatura ale patrząc na pogodę to najbliższe 2 tygodnie upał nadają. Ja się cieszę bo mój pokój z balkonem akurat po południu po obiedzie jest nasłoneczniony więc będę nóżki w górę kładła i opalanko na całego. :moje_wakacje: fajnie jest mieć opalone nogę i założyć krótkie spodenki. :-)Lubię tak. Tutaj też są fajne ścieżki rowerowe a że dziś był sąsiad i w końcu przyniósł klucze i ustawił mi dobrze siodełko wiec po niedzieli będę sobie pomykala na :jazda na rowerze: i też mnie słoneczko złapie. 

Ja to zimorodek jestem wolę chłód . Tutaj na szczęście okna słońce mają rano , rolety zasłonięte , wieczorem  mogę na ogrodzie się w cieniu relaksować . Albo nad rzeczkę czy do lasu . 
31 maja 2020 09:06 / 7 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja to zimorodek jestem:piekna_zima: wolę chłód . Tutaj na szczęście okna słońce mają rano , rolety zasłonięte , wieczorem  mogę na ogrodzie się w cieniu relaksować . Albo nad rzeczkę czy do lasu . 

Moje okno też jest z dobrej strony przez caly dzień zero słońca, nie lubie upałów bo mózg mi się topi  tak do 25 stopni dla mnie jest dobre, na słońcu leżę góra 10 minut i już muszę schodzić bo mi za gorąco ale za to lubie się taplać w wodzie i tam moge cały dzień siedzieć  zodiakalna rybka jestem więc woda to naturalne środowisko dla mnie ?
31 maja 2020 09:28 / 8 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Moje okno też jest z dobrej strony przez caly dzień zero słońca, nie lubie upałów bo mózg mi się topi :randka: tak do 25 stopni dla mnie jest dobre, na słońcu leżę góra 10 minut i już muszę schodzić bo mi za gorąco ale za to lubie się taplać w wodzie i tam moge cały dzień siedzieć :-) zodiakalna rybka jestem więc woda to naturalne środowisko dla mnie ?

Malgi ja też jestem rybka zodiakalna,  ale jak widzisz lubię ciepło wodę też lubię choć pływam słabo pieskiem i na plecach ale nie za długo bo się męczę  i na słońcu też nie lubię się prażyć jak jest 30 stopni,na kocu wytrzymam też ok 10 min i do cienia. Powiem ci jednak że ryby to dobre kobiety aż za dobre i spokojne 
31 maja 2020 09:38 / 7 osobom podoba się ten post
Krótka relacja z wczoraj 
Tu byliśmy,to jedliśmy a z gabloty winko dostałyśmy w prezencie od dziadkaDzień bardzo udany a dziś sama jestem z dziadkiem jak prawdziwa opiekunka i sama se po swojemu w zmywarce naczynia poukładałam k.m no
31 maja 2020 09:46 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Malgi ja też jestem rybka zodiakalna, :piatka: ale jak widzisz lubię ciepło wodę też lubię choć pływam słabo :-)pieskiem i na plecach ale nie za długo bo się męczę  i na słońcu też nie lubię się prażyć jak jest 30 stopni,na kocu wytrzymam też ok 10 min i do cienia. Powiem ci jednak że ryby to dobre kobiety aż za dobre i spokojne :aniolki:

Czyli jesteś gedämpfter Fisch nie  gebratener Fisch
31 maja 2020 09:49 / 4 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Moje okno też jest z dobrej strony przez caly dzień zero słońca, nie lubie upałów bo mózg mi się topi :randka: tak do 25 stopni dla mnie jest dobre, na słońcu leżę góra 10 minut i już muszę schodzić bo mi za gorąco ale za to lubie się taplać w wodzie i tam moge cały dzień siedzieć :-) zodiakalna rybka jestem więc woda to naturalne środowisko dla mnie ?

Nago
31 maja 2020 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Ja to zimorodek jestem:piekna_zima: wolę chłód . Tutaj na szczęście okna słońce mają rano , rolety zasłonięte , wieczorem  mogę na ogrodzie się w cieniu relaksować . Albo nad rzeczkę czy do lasu . 

Nieskazitelnie biała cera pięknie albo muśnięta słońcem .... romantycznie
Ja odwrotnie, ale twarz chronię muszę zawsze wyglądać na 50 + 
31 maja 2020 09:57 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Czyli jesteś gedämpfter Fisch nie  gebratener Fisch:-)

Nie wiem jaka ale rybka i to zmarźluch kochającą ciepło choć nie lubiąca ryb które mąż złowi bo jak znajdę ość to się dławię i dalej nie jem,no takie delikatne podniebienie  lubię tylko filety ia i tak się z nimi dziamdziam żeby nie było ości,dlatego w gościach nie jadam ryb, nie daję się nad morze gdzie jadają różne ryby ja biorę dchabowego
31 maja 2020 10:00 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nieskazitelnie biała cera :-)pięknie albo muśnięta słońcem .... romantycznie
Ja odwrotnie, ale twarz chronię muszę zawsze wyglądać na 50 + :yahoo:

Podobnie jak ja też na 50 +   
Konwalia08

Nieskazitelnie biała cera :-)pięknie albo muśnięta słońcem .... romantycznie
Ja odwrotnie, ale twarz chronię muszę zawsze wyglądać na 50 + :yahoo:

Sniada cera cały rok , piegi na nosie , w młodości rudzielec , aczkolwiek nie naturalny . Mimo iż unikam słońca  to i tak się opale . Ale tak zdrowo .
nincia

Malgi ja też jestem rybka zodiakalna, :piatka: ale jak widzisz lubię ciepło wodę też lubię choć pływam słabo :-)pieskiem i na plecach ale nie za długo bo się męczę  i na słońcu też nie lubię się prażyć jak jest 30 stopni,na kocu wytrzymam też ok 10 min i do cienia. Powiem ci jednak że ryby to dobre kobiety aż za dobre i spokojne :aniolki:

No nie wiem, co do tej spokojności rybek Przyjaciółka owszem, dobra kobieta jest. Ale tak szalonej osoby nie znam. To mnie, pannę uczyła spontaniczności (pod koniec podstawówki się zaprzyjaźniłyśmy, to trochę czasu minęło). Mam do niej, a właściiwie do nas jako zespołu ogromne zaufanie- jak jesteśmy razem, to wszystko nam się udaje. Historia sprzed 30 lat- byłyśmy na drugim końcu Polski, dojazd najpierw pociągiem, potem autobus do tej miejscowości, potem pieszo jakieś 40 minut. No i autobus powrotny mamy za 40 minut, a ona jeszcze się pakuje. Wkurzona byłam strasznie. Nie miał nas kto podwieźć, wyszlyśmy jakieś 20 minut przed godziną odjazdu. Autobus się spóźnił, i zdążyłyśmy... Mam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, ze jak jesteśmy razem, to zawsze będzie dobrze!
31 maja 2020 10:10 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Sniada cera cały rok , piegi na nosie , w młodości rudzielec , aczkolwiek nie naturalny . Mimo iż unikam słońca  to i tak się opale . Ale tak zdrowo .

A piegi na nosku to uroku dodają ktoś je już na pewno policzył kiedyś 
31 maja 2020 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A piegi na nosku to uroku dodają :-)ktoś je już na pewno policzył kiedyś :uśmiech ona2:

Wartość zmienna rosnąca , stale liczy
31 maja 2020 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

No nie wiem, co do tej spokojności rybek:-) Przyjaciółka owszem, dobra kobieta jest. Ale tak szalonej osoby nie znam. To mnie, pannę uczyła spontaniczności (pod koniec podstawówki się zaprzyjaźniłyśmy, to trochę czasu minęło). Mam do niej, a właściiwie do nas jako zespołu ogromne zaufanie- jak jesteśmy razem, to wszystko nam się udaje. Historia sprzed 30 lat- byłyśmy na drugim końcu Polski, dojazd najpierw pociągiem, potem autobus do tej miejscowości, potem pieszo jakieś 40 minut. No i autobus powrotny mamy za 40 minut, a ona jeszcze się pakuje. Wkurzona byłam strasznie. Nie miał nas kto podwieźć, wyszlyśmy jakieś 20 minut przed godziną odjazdu. Autobus się spóźnił, i zdążyłyśmy... Mam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, ze jak jesteśmy razem, to zawsze będzie dobrze!

Werska ja piszę o sobie jako rybie a i w horoskopie są opisywane dobrze ale wiadomo różnie to bywa, wierzyć w horoskopy czy nie,nie wiem,zaraz przeczytam o pannach
31 maja 2020 12:05 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Za dobre serce mamy i dlatego musimy mieć twarde tyłeczki do kopniaków od życia  ale szaleństwa w mojej głowie też nie brakuje