Powitajki przy kawie 61

26 maja 2020 15:28 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

A Tinósię to gdzieś wcięło ?? Ktoś coś ??

Myniu  Pogoda piękna, koleżanka blisko. Mamy wypasione rowerki, to brykamy sobie to tu, to tam...z dołu do góry i z góry na dół...
26 maja 2020 17:51 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Myniu :-) Pogoda piękna, koleżanka blisko. Mamy wypasione rowerki, to brykamy sobie to tu, to tam...z dołu do góry i z góry na dół...:-)

A to ok, włóczcie się  Powodzenia i bez obitych kolan  i krocza - jak to co niektórzy mają  
26 maja 2020 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

A to ok, włóczcie się :-) Powodzenia i bez obitych kolan :jazda na rowerze1: i krocza - jak to co niektórzy mają :hihi: 

26 maja 2020 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
Oskar

Raz na dole, raz u góry
spiewam jak najlepsze chóry
czopki biore
gacie wciagam
na rowerze sobie brykam
czasem noga nie przechodzi
ale to nie o to chodzi

Zakupiłam taką bardzo poręczną pilę mam koleżankę w Dreźnie moge się u niej zatrzymać Oj stworzzyszTy dla mnie wiersz oj stworzysz szybciutko 
26 maja 2020 21:41 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

:lol1: :smiech3: W sumie to dobrze że Konwalia na dwa imiona :hihi: Dzień dobry wszystkim. 

I mało kto zna moje prawdziwe
26 maja 2020 21:46 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I mało kto zna moje prawdziwe:hihi:

Też Ci pomacham Ty włóczykiju
26 maja 2020 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Też Ci pomacham:hejka1: Ty włóczykiju:smiech3:

Luke powsinoga ze mnie ,będę mieć sińca jak sto byków w kostkę się dziś o pedał trzasnęlam .Ale reszta poszła jak po maśle Coś felerny ten wehikuł .nie lubi mnie pastwi się, ale ja się nie poddam bo dlaczego,  tak szybko nie ustępuje jak mi zależy .
26 maja 2020 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
Oskar

Aaaaa to tak sie bawisz:-)

Znasz taką zabawę?
26 maja 2020 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
Oskar

Aaaaa to tak sie bawisz:-)

Znasz taką zabawę? Ja nieto taka zabawa w chowanego chyba na szczęście znam inne zabawy mniej wyrafinowane 
26 maja 2020 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
Oskar

Zosia na lody to w środy. Pomylilo Ci sie:-)

A dlaczego tylko w środy??? nie kumam.
26 maja 2020 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

A dlaczego tylko w środy???:zaklopotanie: nie kumam.:rozmysla:

26 maja 2020 22:28 / 5 osobom podoba się ten post
Iwonia

Konwalia, jest przesąd, że skarpetek, butów i kapci się mężczyżnie nie daje, bo odejdzie. Szkoda by było forum zubożyć o tego rodzynka. Lepiej krawat, bo to ponoć przywiązuje.:-)

No , to ja jestem w lepszej sytuacji. Jak to mówią przez żołądek do serca mężczyzny Oskar, chyba naprawdę postaram się jakieś ciasto upichcić, chociaż w mojej kuchni mam tylko nimi piekarnik.
27 maja 2020 05:43 / 8 osobom podoba się ten post
Witam środowo.
Środa minie - tydzień zginie. 
Miłego dnia wszystkim
27 maja 2020 06:58 / 9 osobom podoba się ten post
Witam ciepło,slonecznieŻyczę Wam spokojnego,radosnego dnia .Bardzo mi tu kawa smakuje rano ,jak ładnie to jemy na tarasie już w trójkę, dziadek z nami co cieszy .Wygrzewamy plecki w słonku a i widok pięknego ogrodu i ryb pływających w wodzie napawa optymizmem .Po kwiatku dla każdej ,kazdego
27 maja 2020 06:59 / 9 osobom podoba się ten post
Witaj Opiekunkowo
Spokojnego i miłego dnia życzę Wam.
Za oknami przepiękna pogoda