Powitajki przy kawie 61

27 maja 2020 07:01 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego dnia życzę 
27 maja 2020 07:04 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Witaj Opiekunkowo:chaplin::skacze::kawa1:
Spokojnego i miłego dnia życzę Wam.
Za oknami przepiękna pogoda:kwiatek dla ciebie::kwiatek dla ciebie2:

Jak łokieć Luke?
27 maja 2020 07:16 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jak łokieć Luke?

Już funkcjonuje dobrze, tylko opuchlizna powoli schodzi... Jest ok Dzięki 
27 maja 2020 07:36 / 10 osobom podoba się ten post
Witam ! Za oknem ptasi koncert i słoneczko  Będzie  cudny dzień  kochaniIdę  do kuchni..koleżanka  wabi zapachem kawy Zapraszam
27 maja 2020 07:41 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  słonecznego dnia kochani 
27 maja 2020 07:47 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miłego dnia i bezstresowego.U mnie dziś słonko już świeci a ja już herbatkę wypiłam ,na balkonie byłam i zaraz się ubieram i robię śniadanko . Potem na małe zakupy i może krótki spacerek.Po obiedzie spotkanie z koleżanką  i dzionek zleci.
27 maja 2020 08:08 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Senior wstał dziś wyjątkowo wcześnie- oby nie przesunęło się to na stałe...
27 maja 2020 08:25 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkimsłoneczko przygrzewa....wypita.....popołudniu może wizyta w sklepie,coś na kolację trzeba może zakupićbo światło niedługo zostanie...Miłego dnia
27 maja 2020 08:29 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej środy:
27 maja 2020 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry wszystkim:-)słoneczko przygrzewa....:kawa1:wypita.....popołudniu może wizyta w sklepie,coś na kolację trzeba może zakupić:slucha muzyki:bo światło niedługo zostanie...Miłego dnia

Jaka dobra kawusia
27 maja 2020 09:15 / 5 osobom podoba się ten post
Idę przygotować wannę do kąpieli dla dziadka, a jutro odbiorę wynik testu na Covid19
27 maja 2020 09:26 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Idę przygotować wannę do kąpieli dla dziadka, a jutro odbiorę wynik testu na Covid19:-)

Tutaj robiłeś test?
27 maja 2020 09:26 / 6 osobom podoba się ten post
Witam ponownie już po śniadaniu  dobre było tost z szynką papryką,ogórkiem i serkiem żółtym na gorąco  Mam pytanko czy w Niemczech obowiązuje nadal chodzenie w maseczkach bo w Polsce mają to znieść wreszcie  Już myślę o wyjeździe ,choć to dopiero za ok 3 tygodnie . Szybko zleci.
27 maja 2020 10:07 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Tutaj robiłeś test?

Tak, przy okazji wczorajszej wizyty. Dwa razy mnie kuła, na ogólne i na wirusa. Widocznie u nich taka norma. Żadnych wymazów
27 maja 2020 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Witam ponownie już po śniadaniu :-) dobre było tost z szynką papryką,ogórkiem i serkiem żółtym na gorąco :mniam: Mam pytanko czy w Niemczech obowiązuje nadal chodzenie w maseczkach bo w Polsce mają to znieść wreszcie :radosc: Już myślę o wyjeździe ,choć to dopiero za ok 3 tygodnie:-) :slodki krolik:. Szybko zleci.:papa:

Do tego czasu się jeszcze i tu pozmienia.
Tutaj tylko na powietrzu nie trzeba zakładać. Ale wiele osób i tak zakłada