Powitajki przy kawie 61

30 maja 2020 13:31 / 9 osobom podoba się ten post
Heetsów miętowych nie ma w lotto u Azjatów na deptaku . ?? Czyżby już? Wycofują. 
Niskie ciśnienie, Marianne śpi.  Marten rowerem na działkę wybył.  Obiadu nie ma i nie będzie.  
Marten wrócił jednak, 1.30.   No czułam się jak madka, bez alkomatu.    Impreza bez % bo boi się że się przewroci na rowerze i zaśnie w rowie.  
Pro natura, pro wege , pro rower  ..     no taki to dobry chlopaczyna.  

Jak Dentysta . 

Pon jakieś święto.  Chleb kupiony . Więcej nic . 

Idę na deptak grzać ławkę . Dzisiaj w zasadzie nic nie będę robić.  Poza odliczaniem. 
Żyćko. 

Sijulejter!      
30 maja 2020 16:43 / 10 osobom podoba się ten post
Witam popołudniowo.....dzien przeleciał leniwie....moze jakiś spacer przed kolacjąMiłego wieczoru wszystkim
30 maja 2020 18:02 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

To chyba takie przeciwieństwo specli :-)

??? dzięki 
30 maja 2020 20:59 / 5 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Witam popołudniowo.....dzien przeleciał leniwie....moze jakiś spacer przed kolacją:radosc:Miłego wieczoru wszystkim

Ja przed kolacją "zaliczyłam" trzy sklepy: Lidla, Edekę i Rossmana
31 maja 2020 05:11 / 13 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie, na szczęście z mężowskich ryb nici, bo pada. Ja już po kawce, ale może jeszcze się kimnę. Miłej niedzieli Opiekunowo 
31 maja 2020 07:06 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku! Pogoda ładna, słońce, ciepło- to, co lubię.

31 maja 2020 07:08 / 13 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich w ostatnią niedzielę maja.  Za oknem piękne słoneczko więc dziś napewno zaliczę . Jeszcze mam chwilę dla siebie bo seniorzy jeszcze śpią. Dla Was ludziska spokojnej niedzieli .  A teraz kubki w dłoń i zapraszam na kawkę:
31 maja 2020 07:09 / 11 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie.
Miłego dnia
31 maja 2020 07:11 / 11 osobom podoba się ten post
Heloł ewrybadyRadujcie się cołki dzyń
31 maja 2020 07:20 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Słońca brak  Wolne 24g.wykorzystam  na maxa  Życzę  wszystkim fajnej niedzieliA jutro Dzień dziecka......
31 maja 2020 07:41 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnej,bezstresowej niedzieli życzę wszystkim 
31 maja 2020 07:50 / 11 osobom podoba się ten post

Witajcie 

31 maja 2020 07:58 / 8 osobom podoba się ten post

Dzień dobry kochani  i nareszcie kończy się dłuuuugiii maaaajjjjj 
31 maja 2020 08:38 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo miłej niedzieli ja dzisiaj w planach koncert w pobliskim kościele . O ile dostanę jeszcze wejściówkę . Ko oncert na organy , bębnem i trompete . 
31 maja 2020 09:05 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam niedzielnie, na szczęście z mężowskich ryb nici, bo pada. Ja już po kawce, ale może jeszcze się kimnę. Miłej niedzieli Opiekunowo :kwiaty_serca:

Witam a mój mąż to planuje w poniedziałek czyli jutro  na ryby jechać, mówi że zrobi sobie prezent na urodziny  bo ma 1 czerwca   ale pogoda na Śląsku nie wesoła zimno i deszczowo to nie wiem czy mu to wyjdzie. Niedawno złapał dwa duże karpie