Powitajki przy kawie 61

10 czerwca 2020 10:28 / 5 osobom podoba się ten post
Malgoszg

U mnie jeszcze 23 czerwca Święto Narodowe :-)

Też możemy świętować
10 czerwca 2020 10:51 / 6 osobom podoba się ten post
Malgoszg

U mnie jeszcze 23 czerwca Święto Narodowe :-)

W kalendarzu stoi na czerwono 26 czerwca , jako Święto Państwowe. Pochody mają być i dywany z kwiatów . Gość specjalny dj hazel. Zalecane by świętować jednak cały miesiąc.Co też czynię. 

I Love Poland k mać 
10 czerwca 2020 11:49 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wam w ten chłodny i mokrawy dzionek  Mnie akurat taka pogoda nie przeszkadza, oby tylko miesiąc nie trwała. Pooglądałam się wczoraj w lustrze i zauważyłam że mi siekacze wyrosły, ogonka jeszcze nie mam  Dziadek pielęgnuje sałatki, rzodkieweczki, cebulki. Prawie gada z nimi i zachęca je aby szybko rosły. Sam wszystko robi. No w tym wieku to suuper. Skąd on tyle siły ma, to ja nie wiem. Aaaa no tak, z rzodkieweczek  Ale tak poważnie to wrócę do PL dowitaminizowana    prawdziwymi witaminami a nie pryskanymi. Jeszcze nie wtranżalam kiełbachy pod kołdrą więc nie jest żle. 

Trzymajjcie się. Życzę wam miłego dnia a pogoda się poprawi 
11 czerwca 2020 06:12 / 6 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo. Dziś ugotuję bigos, niech PDP poczują polski smak kapusty kiszonej.
Miłego dnia
11 czerwca 2020 06:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Malgi robi bigos a ja fasolke po bretońsku  dobrego dnia kochani 
11 czerwca 2020 06:54 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo.  Ja raczej gotować nie będę bo córka pdp ma przyjechać i to ona wtedy przejmuje stery w kuchni . I dobrze to są jej rodzice laski nie robi. Wam życzę spokojnego dnia. 
11 czerwca 2020 07:19 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam się z Wami i zmykam ,miłego dnia życząc. 
Dzień świąteczny, a ja wcześniej niż budzik się obudziłam. Jeszcze trochę pakowania i wyjazd na działkę. Dzisiaj imprezujemy i nocujemy na niej. 
Ciepło jest, ale w nocy padało. Mam nadzieję, że nie będzie padać cały czas. 
W dobrym towarzystwie to i każda pogoda jest dobra, ale wiadomo, lepiej jak stopy nie marzną na mokrej trawie. 
Przyjemności Wam życzę 
11 czerwca 2020 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Dzień jak codzień. W pracy, choć połowicznie
11 czerwca 2020 07:58 / 5 osobom podoba się ten post
Werska

Dzień dobry. Dzień jak codzień. W pracy, choć połowicznie:-)

Połowicznie na 100%,już tylko połowa miesiąca Ci zostało 
11 czerwca 2020 07:59 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie
Życzę wszystkim udanego i miłego, gdzieniegdzie świątecznego dzionka
11 czerwca 2020 07:59 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry czwartkowodzienitp...itd.Pdp jeszcze w łóżku,za oknem szaro i ponuro,ale mam dziś leniaMiłego dnia wszystkim
11 czerwca 2020 08:02 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Połowicznie na 100%,już tylko połowa miesiąca Ci zostało :-)

A Ty pamiętaj o zachowaniu na działce Abstand-u ??
11 czerwca 2020 08:16 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie, w kolejny dzień czerwca 
Życzę wam miłego świętowania 
Pogoda nadal nie rozpieszcza, przynajmniej u mnie w Polsce,wiec 
postanowiłam czasowo zmienić miejsce pobytu na Niemcy 
Wreszcie do pracy się zdecydowałam jechać. Kombinowałam z samolotem ale niestety jeszcze nie było lotów, dopiero na 21 czerwca, a ja wyjeżdżam w niedzielę 
Chciałabym Podziękować wszystkim za mobilizację do wyjazdu, a szczególnie Ninci i Clio, że, zasazdzily"mi przysłowiowego kopniaka i i wjechaly na ambicje, że leń jestem i obibok 

11 czerwca 2020 08:37 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie, w kolejny dzień czerwca :radosc1:
Życzę wam miłego świętowania :piknik1:
Pogoda nadal nie rozpieszcza, przynajmniej u mnie w Polsce,wiec 
postanowiłam czasowo zmienić miejsce pobytu na Niemcy :radosc1:
Wreszcie do pracy się zdecydowałam jechać. Kombinowałam z samolotem ale niestety jeszcze nie było lotów, dopiero na 21 czerwca, a ja wyjeżdżam w niedzielę :radosc:
Chciałabym Podziękować wszystkim za mobilizację do wyjazdu, a szczególnie Ninci i Clio, że, zasazdzily"mi przysłowiowego kopniaka i i wjechaly na ambicje, że leń jestem i obibok :oczko1:

Kika miło mi że zrobiłam dobry uczynek  oraz że zostało to docenione miłego dnia 
11 czerwca 2020 08:40 / 5 osobom podoba się ten post
Teraz witam się ze wszystkimi  miłego dnia w ten świąteczny dzień,choć wiem że nie dla wszystkich jest on świąteczny,ale niech minie spokojnie i zdrowo