Powitajki przy kawie 61

09 czerwca 2020 07:01 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  28 stopni na weekend zapowiadają póki co mamy dyszke na termometrze  miłego dzionka kochani 

09 czerwca 2020 07:05 / 9 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich.  Nijak spałam w nocy bo bolała mnie głowa i nadal ćmi. Wszystkim spokojnego dnia kochani i kawkę dla Was zostawiam. 
09 czerwca 2020 07:06 / 10 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 
Życzę wszystkim udanego wtorku
09 czerwca 2020 07:09 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, spokojnego dnia wszystkim życzę kawy nie parze, skoro koleżanka zaprasza,chętnie się poczęstuje 
09 czerwca 2020 07:27 / 9 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich serdecznie i życzę spokojnego dnia, który będzie można zaliczyć do udanych 
Wczoraj nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Wszyscy to nie lubi nikt 

09 czerwca 2020 07:44 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wtorkowo. Niebo zaciągnięte chmurami. Dobrze, ze nie mam tu dużo pracy, to mogę za maturzystów trzymać kciuki Temat akurat teraz mnie absorbuje,
09 czerwca 2020 08:17 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  u mnie też chmurki na niebie i tylko 13 stopni ale na łykend też ma być  ciepło a ja podobno będę wyjeżdżać może sobota,niedziela jeszcze dokładnie nie wiem.Niektórzy z was już pojadą do domciu ? a ja do pracy,ale takie życie  Miłego i spokojnego dnia życzę,oraz pogody jaką kto sobie życzy  
09 czerwca 2020 08:53 / 8 osobom podoba się ten post
witam we wtorek....wypita chwila przerwy bo jest rehabilitantka...dzień jak codzień....może trzeba pomyśleć o pakowaniu,ale werwy jakoś jak.Miłego dnia wszystkim
09 czerwca 2020 09:03 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Kawa z  koleżanką  wypita... prasówka  też  zrobionaPDP smacznie śpi...
To będzie  dobry  dzień 
09 czerwca 2020 09:21 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
09 czerwca 2020 09:54 / 6 osobom podoba się ten post
Agnesssa

witam we wtorek....:kawa1:wypita chwila przerwy bo jest rehabilitantka...dzień jak codzień....może trzeba pomyśleć o pakowaniu,ale werwy jakoś jak.Miłego dnia wszystkim

Rozumiem kiedy brak werwy bo trzeba się pakować i jechać do DE ale do domciu wracać? Jakbym mogła to ja bym dziś się pakowała i wyjazd. No niestety jeszcze nie mogę. Jeszcze kilka dni . 
09 czerwca 2020 12:06 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Rozumiem kiedy brak werwy bo trzeba się pakować i jechać do DE ale do domciu wracać? Jakbym mogła to ja bym dziś się pakowała i wyjazd. No niestety jeszcze nie mogę. Jeszcze kilka dni . :-)

Wiem,że dziwnie to brzmido piatku jeszcze czas...już ta panika minę jak na początku pracy że sie kilka razy przepakowałam i jeszcze coś zostało poza walizkądziś len a jutro godzinka i będzie po
09 czerwca 2020 13:34 / 4 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Wiem,że dziwnie to brzmi:-)do piatku jeszcze czas...już ta panika minę jak na początku pracy że sie kilka razy przepakowałam i jeszcze coś zostało poza walizką:-)dziś len a jutro godzinka i będzie po

Zresztą teraz same letnie ciuszki więc dużo tego nie ma. Ja przyjechałam 15 maja nabrał ciuchów połowy nie wypakowalam nawet z walizki. Więc moje pakowanie też potrwa tylko z godzinkę. 
09 czerwca 2020 15:06 / 5 osobom podoba się ten post
To ja będę miał najlepiej... Zostawię ciuchy zimowe, więc walizka lżejsza będzie, a że sobą tylko dwa ciuszki dla siebie tu zakupione zabiorę
09 czerwca 2020 15:22 / 4 osobom podoba się ten post
Ja też  najlepiej ciuchy zostawię , jadę pewnie jednak busem , mniej ludzi niż pociągiem . Ale wracam już pociągiem . To warto o lżejsza walizkę zadbać .