Powitajki przy kawie 61

12 czerwca 2020 13:03 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Migros i Coop tak nie mają wyjątkowo jak Selgros . Zwykłe markety dla pospolitych klientow, nie jakichś krezusów tylko z własnym interesem :-)

Błąd się skradł takie być powinno , kupowałam w Coopie i Migrosie   
12 czerwca 2020 13:28 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mój pieseł i koteł na czułości i wyznania będą musieli do mojego przyjazdu poczekać. Tu nie mam niestety takiego inwentarza. Są tylko ślimaki i mrówki w ogródku- pewnie jakichś parę innych szkodników by się też znalazło, ale te nie chcą w oczy patrzeć, bo są zajęte robieniem korytarzy, znoszeniem jajeczek, albo podgryzaniem sałaty :lol2:
A tak w ogóle to czekam na pakiet wyborczy z konsulatu z Berna.
Do wygranej "Czaskoskiego" :-) się nie przyłożę.

Też mu nie dam, cokolwiek to znaczy  ale o głos raczej chodzi.
12 czerwca 2020 13:31 / 7 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzień dobry w piątek:buziaki2::kawa1:wypita śniadanie zaliczone.....czas do pracy,a wieczorem kierunek dom:radosc1:Miłego dnia wszystkim

Szczęśliwie dojedź do domu i... fajnego urlopu
12 czerwca 2020 17:12 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzień dobry w piątek:buziaki2::kawa1:wypita śniadanie zaliczone.....czas do pracy,a wieczorem kierunek dom:radosc1:Miłego dnia wszystkim

Bezpiecznej podróży Agnessa  
12 czerwca 2020 17:24 / 7 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Bezpiecznej podróży Agnessa :flaga Polski: :ferrari:

Dziękuję wszystkim....jeszcze kilka godzin i Sindbadem wyruszam w drogę.Granice otwartw więc będzie b3z kontroli
12 czerwca 2020 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dziękuję wszystkim....jeszcze kilka godzin i Sindbadem wyruszam w drogę.Granice otwartw więc będzie b3z kontroli:radosc1:

12 czerwca 2020 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Też mu nie dam, cokolwiek to znaczy :lol2: ale o głos raczej chodzi.

O Ty Mycho jedna  Ty też jakieś aluzje i żaluzje , czy inne zwroty z kąta i spod lady? No daj spokój. Są od tego wyspecjalizowane , elitarne jednostki- w takim pitoleniu 3 po 3. Coś w tym powiedzeniu jest , bo stare jak świat, to pewnie określa takich własnie speców . I tylko od tego-niczego innego.Ale sukces jest sukcesem- jakikolwiek, to się nie czepiam 
12 czerwca 2020 23:43 / 8 osobom podoba się ten post

No to powitanie#pożegnanie .  
Tu i teraz bo już czasu nie będzie.  Już prawie spakowana, drobiazgi do upchnięcia jeszcze . 
Podziękowania za umilony czas wszystkim, szpecjal dla Werska za rachunkowość na cyferblacie.   I do popisania następnym razom.    może jeszcze kiedy wpadnę z domowej wiecznej kwarantanny 

Wasza gotowarka, smażycielka i pieczarka.      Kochajcie się! 
Pozdro !

13 czerwca 2020 05:28 / 9 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio.
Wczoraj jednak udało mi się spakować jedną torbę, dziś dopakuję resztę manatków. Zostawię tylko ciuchy na drogę, kosmetyki i leki do dopakowania w niedzielę.
Miłej soboty i mało roboty.
13 czerwca 2020 06:42 / 8 osobom podoba się ten post
Witam i życzę miłego dnia
13 czerwca 2020 06:52 / 9 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio.  Dla mnie przedostatnia na tej szteli.  Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia.  bo u mnie deszcz pada  więc chyba po wczorajszym upale nie będzie śladu. 
13 czerwca 2020 07:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia wszystkim życzę jeszcze mi tu 3 dni zostały i do domku 
13 czerwca 2020 07:30 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  u mnie wczoraj była burza, w nocy padało teraz dzień spod mgły się budzi...dobrego dzionka kochani  
13 czerwca 2020 07:45 / 4 osobom podoba się ten post
Kamaa84

No to powitanie#pożegnanie . :chaplin: :hejka1:
Tu i teraz bo już czasu nie będzie.  Już prawie spakowana, drobiazgi do upchnięcia jeszcze . 
Podziękowania za umilony czas wszystkim, szpecjal dla Werska za rachunkowość na cyferblacie.   I do popisania następnym razom. :buziaki2:   może jeszcze kiedy wpadnę z domowej wiecznej kwarantanny :-)

Wasza gotowarka, smażycielka i pieczarka.  :super1:    Kochajcie się! 
Pozdro !

To szerokości , smazycielko, pieczarnko i dobry duszku, przewodniku Marianki .
Odpoczywaj, bycz się w domciu, czy na co Ci tam jeszcze ochota przyjdzie.
Polka brzmi dumnie i taką powinni mieć świadomość wszyscy w EU i poza nią .
Trzym się Kama i pisaj czasem.
A ja mam dziś wolny dzień, chmurzy się z deka i mam dziś dylemat- auro czy rewer , rewer czy auto 
Wszystkim spokojnego dnia .

13 czerwca 2020 07:48 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przy porannej kawie.
Kama- dobrej drogi, miłego towarzystwa i fajnego odpoczynku!