Powitajki przy kawie 61

13 czerwca 2020 18:39 / 10 osobom podoba się ten post
Witam popołudniu z domowych pieleszyPodróż minęła spokojnie....po kontrolach graniczny wszelakich śladów brakMiłego weekendu wszystkim
13 czerwca 2020 18:44 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67, to jedź szczęśliwie
13 czerwca 2020 18:49 / 8 osobom podoba się ten post
Dziękuję kochani. Jak dojadę to się zamelduję i zdam relacje gdzie to ja tym razem trafiłam 
13 czerwca 2020 18:52 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie i życzę udanego sobotniego wypoczynku przy pięknej pogodzie :slodki krolik:
I na mnie nadszedł czas pakowania tobolkow i wyjazdu :radosc1:
Wszystkim podróżującym dzisiaj i w kolejnych dniach życzę szerokiej drogi i bezpiecznego dotarcia do celu :buziaki2:

Niooo gitara kika rusza w drogę... Dobrej drogi i fajnego miejsca  zabierz krem z filtrem, kapelusz, klapki, a jak się da to i leżak składany  zbliża się laaatoo
P. Am no i polska sie dzis otworzyla 
13 czerwca 2020 19:36 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Oj ja często lubię takie pitolenie 3po3 bo poprawia mi taka głupawka humorek :tanczy: Aluzji i żaluzji to raczej nieee ale 3po3 to owszem. Nie traktuj tego poważnie, bo nie o to chodzi. Wszystko wokół jest tak "nadęte" ( no nie o forum mówię ) że lepiej się pośmiać :lol2: bo gdzie nie zajrzysz to ręce opadają. 

Nie , no jaj nie rup  Nie da się tego poważnie "braść" , a sprzedać to marnEszanseE 
Poza tym jeden lubi poczucie humoru na 3 kółkach, a inny napęd 4 x 4 

14 czerwca 2020 04:59 / 9 osobom podoba się ten post
Pierwsza dziś się witamWyspana,choć dyżur  nocny jeszcze  trwa....powietrze  czyste po burzy, ptaki  koncentrują.. Dziś  w mieście  FlohmarktPo poludniu  podtrzymanie hebanowej opalenizny No to takie plany są..miłej  niedzieli  kochani
14 czerwca 2020 06:06 / 9 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie - dziś ostatni dzień pracy.
Zaraz zapakuję autkodo końca i
Miłego dnia wszystkim
14 czerwca 2020 06:46 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Niech tylko przestanie padać, to też będę miała taką opaleniznę jak Damessa ! 
Malgi- szerokości. Dojedź szczęśliwie i ciesz się domkiem .
14 czerwca 2020 06:59 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w przedostatnią niedzielę na tym adresie. jaka sytuacja za oknem?  niewiem bo jeszcze nie odsłonami rolet.  Mam tylko nadzieję, że będzie słoneczny dzień bo dalej chce utrwalać swoją opaleniznę. Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia a dla podróżujących szerokiej drogi z i do domów. Teraz zapraszam na kawkę. 
14 czerwca 2020 07:10 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziś już sobie śpiewam od rana,,,ta ostatnia niedziela. .....,,,,super niedzieli życzę 
14 czerwca 2020 07:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku. Słońce przez chmury z lekka przebłyskuje. Dzień zaczął się od rozmów o opaleniźnie. Ja swoją już zaczęłam z lekka, i wystarczy. Reszta przyjdzie sama. Tyle, żeby nie spalić się w razie czego- już jest.
Co to jest. Kawę ostatnio młody przywiózł nie taką, jak lubię. Ale ta o poranku smakuje i tak- pierwsza jest po prostu boska!
14 czerwca 2020 07:55 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  u mnie troche chmurek ale ciepło, spałam przy uchylonym oknie  opalenizne posiadam luksemburską, pokorzystałam ze słoneczka i ogrodu  spokojnego dzionka kochani  
14 czerwca 2020 08:15 / 8 osobom podoba się ten post
Witam i serdecznie pozdrawiam

Malgi, szczęśliwej podróży 
14 czerwca 2020 08:57 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo szerokości Malgi i Kama
14 czerwca 2020 09:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Ależ u mnie w nocy lało !! Matko kochana, takiej burzy to dawno nie widziałam a że my na pagórku to było co obserwować. Nie wiem jak ale na ulicy wywaliło klapę od kanału i zrobił się gejzer ale szybko to usunęli. Dobrze że centralnie pod lampą, auta to omijały. Błyskawice i pioruny warte zarwanej nocy. Dzisiaj ledwo zyję bo nie dało się spać. Wczoraj było 30 st. a dzisiaj jest 20. 
Odnośnie opalenizny to też posiadaam, byle jaką ale mam  Wczoraj to nawet godzinę na słońcu wytrzymałam  
Miłego dnia wam życzę.