Powitajki przy kawie 63

05 grudnia 2020 07:32 / 6 osobom podoba się ten post

Już sobota
Coraz bliżej do świąt.
Wszystkim życzę miłego i dobrego dnia 
05 grudnia 2020 07:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim Idę zrobić  kawkę wypije ją w łóżku, bo dzisiaj  wolny dzień..A by do przodu  !!!!!
05 grudnia 2020 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
Sobotnie dzień dobry Wczoraj do późna z córką ustalałyśmy porządek działań na przyszłość, zmyślna kobieta i chce dla rodziców jak najlepiej. Było bardzo miło i konstruktywnie, oddałam schowane pieniądze, podziękowała i dostałam '' znaleźne'' Wcale nie była zdziwiona, bo jak dziadek był w szpitalu też przeszukali wszystko i znaleźli kasę w różnych dziwnych miejscach Teraz ma 2 dni na znalezienie zaginionych dokumentów, bo zbliża się koniec roku i są potrzebne do rozliczenia. Do poniedziałku mam czas wolny, jedzenie będzie zamawiane i nie muszę gotować, dostałam kasę na bilety i mogę pozwiedzać Münster. Pogoda jest mało spacerowa, ale jak mawiają norwescy mędrcy ludowi: Nie ma złej pogody, są tylko źle dobrane ubrania, więc w myśl tej zasady zaopatrzę się jak trzeba i w drogę  Wam życzę udanej końcówki tygodnia i niech się jutro Mikołaj postara i o nikim nie zapomni
05 grudnia 2020 09:54 / 5 osobom podoba się ten post
Milego lecz nie zamulastego Wochenende  życzę  wszystkim 
05 grudnia 2020 10:46 / 4 osobom podoba się ten post
Za godzinę uciekam na zakupy, więc bitte mir sagen, co chceta ludziki, żeby w worze się coś niecoś znalazło??

05 grudnia 2020 10:59 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Za godzinę uciekam na zakupy, więc bitte mir sagen, co chceta ludziki, żeby w worze się coś niecoś znalazło??

Whisky tylko dobra plus dokup pepsi to wypijemy wszyscy przed moim wyjazdem. 
05 grudnia 2020 13:21 / 5 osobom podoba się ten post
Clio

Milego lecz nie zamulastego Wochenende :lovu2: życzę  wszystkim 

Oj,dzisiaj nie miałam czasu na zamulanie ,zasuwanie od rana. 
Wylazłam z krzaczorów i witam się z Wami  serdecznie
Pogoda piękna, słońce świeci, zaraz idę się przewietrzyć. Przyjemnej soboty życzę 
06 grudnia 2020 06:00 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek, do mnie znowu skubany nie dotarł, muszę czekać kolejny rok?Mam nadzieję, że niedziela upłynie spokojnie,bo wczoraj senior troszkę ciśnienie mi podniósł.Wszystkim życzę wyśnionych prezentów,a jak nie,to piszcie od nowa list.Zdrowia dla całego Opiekunowa ☘️?✨?
06 grudnia 2020 06:12 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam niedzielnie i mikołajkowoja też nic nie znalazłam, ale dzień się dopiero powoli zaczyna,wszystko jest możliwe 
06 grudnia 2020 06:15 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Ostatnia niedziela w końcu nastała  Spokojnego dnia ludziska i smacznego kawki.  a prezent kupie sobie sama tak jak Maluda napisała. Umiesz liczyc, licz na siebie i zawsze tak robię. 
06 grudnia 2020 07:31 / 8 osobom podoba się ten post

Dzień doberek w jakże przyjazny wszystkim szczególny dzień. Trochę się nadźwigałem, ale czegóż nie robi się dla idei
Szkoda, że żadna z Was mi nie pomogła wybrać na spacerze  w Einbeck  dla Was konkretnych prezentów , ale chociaż miśkami się podzielcie

Miłego dnia dziewczyny z Opiekunkowa
06 grudnia 2020 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo ! Zajrzałam pod poduszkę...i nic nie ma  Miłego dnia kochani 
06 grudnia 2020 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, brrr.. zimno i mokro i Mikołaja nie widać, może się później zreflektuje jeszcze cały dzień przed nami U mnie towarzystwo jeszcze śpi i nie prędko wstanie, córeczka dziadków do 23-ciej przetrzymała. Zdążę zjeść i zapomnieć, a potem wybywam do Münster pozwiedzać, chętnie bym posiedziała w domu, ale za tłoczno. Jeszcze poniedziałek przetrzymam i wszystko wróci do normy. Dobrego dnia Wam i sobie życzę
06 grudnia 2020 08:47 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam i ja mikołajkowo 
Ani pod poduszką, ani w bucie nic nie znalazłam i ba prezent nie liczę. Co prawda pedepcia codziennie mówi, że musi się wybrać na zakupy, bo nie ma dla mnie prezentu na BN,ale też chyba nici z tego, bo ledwie wokół dużego stołu spaceruje 
Wczoraj w łóżku była dopiero o 22:15,tyle wytrzymała przed telewizorem . Ogladałyśmy Ein Herz fűr Kinder . Nawet powzruszałyśmy się. 
A dzisiaj bez budzenia, już o 8 na nogach. Stwierdziła  że jednak jest niewyspana i jeszcze na chwilę się położy. To i ja mam chwilę dla siebie. 
Evvex, słyszałam że Műnster to jedno z piękniejszych miast w Niemczech. Brat babci zapraszał mnie do siebie kiedy był tutaj w czasie ostatniego mojego pobytu, ale corona wszystko pogmatwała. Może parę fotek wstawisz?
Wszystkim miłego dnia, a prezent, podobnie jak inni, sama sobie kupię. Poki co, to poprzytulam się do pluszaka od Luke. Spokojnej niedzieli 
06 grudnia 2020 10:42 / 7 osobom podoba się ten post
Cześć  wszystkim,  witajcie. Piszę do Was  z podróży,  jadę aż pod Wrocław   na pogrzeb  mojej babci, zmarła w środę,  87 lat. Trochę dużo tych śmierci  u mnie ostatnio,  w styczniu  będę   jechała  do pracy,  nie mam jeszcze  upatrzonego miejsca,  tzn. zastanawiam sie nad małżeństwem choć  ktoś bliski mi odradza  taki zestaw. Życzę miłego dzionka.