Powitajki przy kawie 64

27 lutego 2021 10:05 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Witam miło :chaplin:
Jadę, w busiku komplet, ale wszyscy mają negatywne wyniki Jestem już prawie trzy godziny w DE. Chłodno, lecz nie pada, ruch nie za duży, szybko dotrę do celu. Otwieram, sztelę, więc ciekaw też jestem, jak to będzie.
Do następnego poklikania, miłego dnia:hejka1::kwiatek dla ciebie2:

Fajnieeeee wkoncu  wpadnie kogut do kurnika i kury potrąca im kurom nawtyka ! 
bo taki master z tego kogucika !   
27 lutego 2021 10:09 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Sprawdź czy ci się tylko wydaje. Umiejętności wykonania rysunku technicznego nie zapomina się tak szybko. Może mały rzucik jakiegoś przedmiotu na płaszczyznę co? Nie musi być od linijki, aby zasada była zachowana i proporcje. Plis...:modlitwa:
I fotke wrzuc.

Tina  chetnie ale przy babce odpada.
Mam brak skupienia przy niej.
Oczy,uszy rozbiegane i rytm serca rozregulowany i cisnienie podniesione
Parametry zyciowe rozregulowane
Jestem pobudzona jak szczur w kanale
Normalnie funkcjonuje na trybie" dolce vita", " no stress" 
27 lutego 2021 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Tina  chetnie ale przy babce odpada.
Mam brak skupienia przy niej.
Oczy,uszy rozbiegane i rytm serca rozregulowany :hihi:i cisnienie podniesione
Parametry zyciowe rozregulowane:gwizdanie:
Jestem pobudzona jak szczur w kanale:lol2:
Normalnie funkcjonuje na trybie" dolce vita", " no stress" :hihi:

Acha-pierdu , pierdu 
Kłamiesz jak zwykle 
27 lutego 2021 10:23 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Jadę, w busiku komplet, ale wszyscy mają negatywne wyniki Jestem już prawie trzy godziny w DE. Chłodno, lecz nie pada, ruch nie za duży, szybko dotrę do celu. Otwieram, sztelę, więc ciekaw też jestem, jak to będzie.

Jedzie bus, duzy bus 
Bedzie ludzi i Luka wiozl
Wszyscy jada juz do pracy
To rodacy!,to rodacy! .
Bedzie szynka,bedzie serek
A dla zony tez sweterek.
I dla syna cos szykuje
To sa chyba marakuje
Corka chciala mikser mały 
Bedzie w kuchni doskonaly
A dla  Luka srubokrecik,
zeby dziurki w scianie  kręcił  

P.s. ilosc zon oraz dzieci i ich plci zostala wybrana przypadkowo
27 lutego 2021 11:52
tina 100%

Mięsnie mam całkiem spoko jak na kogoś kto sportu wyczynowo nie uprawia, raczej dla relaksu-bo lubi i tyle .Aleee...Bez odpowiedniego przygotowania, raczej bym się zastanowiła czy zdecydować się na takie treningi.Juz raz bylam unieruchomiona więcej nie chcę :lol1: ale tez nie można z powodu strachu nie iść dalej . Zresztą to póki co to będzie pierwszy -zobaczę co będzie  Przejeżdzam jadąc na zakupy koło tych kortów i tak mnie zawsze w tamtą stronę ciągnęło, a teraz przeważyło to, że fitnesy i takie inne otwarte do pierwszego kwietnia, a to już działa. 
Znasz kogoś kto gra, bądź sama miałaś z tym styczność? 

Znam ktosiów grających, mam ich za ścianą. 
27 lutego 2021 11:54 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Umyłabym Ci te okna raz-dwa, ale prasowanie Twoje...:-)

Chyba dobra zamiana   Biorę.

A i dzieś dobry wszystkim. Zimniej się zrobiło ale coraz bliżej do końca zimy. Miłego dnia wam życzę.
27 lutego 2021 14:43 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

O, to już jesteś po tej naszej obecnej stronie! Czy mi się wydaje, czy dosyć często otwierasz miejsca? Może firma specjalnie takiego fajnego, asertywnego gościa tak wysyła?
27 lutego 2021 14:59 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

O, to już jesteś po tej naszej obecnej stronie! Czy mi się wydaje, czy dosyć często otwierasz miejsca? Może firma specjalnie takiego fajnego, asertywnego gościa tak wysyła?:-)

Tam gdzie inni sobie nie radzą, to Luke jedzie i wszystko  gra 
Grunt przygotowuje dla innych 
Przyjeżdżają, a babcie czy dziadki chodzą jak szwajcarskie zegarki
27 lutego 2021 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

O, to już jesteś po tej naszej obecnej stronie! Czy mi się wydaje, czy dosyć często otwierasz miejsca? Może firma specjalnie takiego fajnego, asertywnego gościa tak wysyła?:-)

Werska  mnie jak ostatnio w czerwcu 2019 na otwarcie zaprosili to im po 3 tyg zamknelam  pierwsza i ostatnia 
27 lutego 2021 17:07 / 7 osobom podoba się ten post
Werska

Mam chwilę wolnego... Tak się widocznie złożyło. Dziwnie i ciekawie zarazem, dziadek jutro wychodzi ze szpitala po operacji, ja mieszkam w domu z basenem, córka z mężem na górze z dzieckiem. Gotuje się tylko dla nas, zakupy dziś zrobiliśmy, itd. Córka, laska jakoś 35 letnia, mąż też tak i synek 3 lata,, zaprosili mnie na kolację, ha ha,  w domu. Fajnie, spaghetti itd. Wszystko kupili, i łóżko, i elektryczny Rohlstull, a telewizor po niedzieli mi kupią do pokoju. Mają kasę...To i fajnie zapłacili agencji, co się przełożyło na stawkę dla opiekuna. 
Takie są moje pierwsze wrażenia. Powinno być interesująco.
Bywajcie i nie rozrabiajcie
27 lutego 2021 19:33 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Opiekunkowo
28 lutego 2021 06:07 / 8 osobom podoba się ten post
??? Dobry w ostatni dzień lutego ??? szybko mijającego dnia pracującym życze ?
28 lutego 2021 07:34 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Luty zmienia się z marcem, no i dobrze! W marcu jadę do domu...
28 lutego 2021 07:49 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłej,bezstresowej niedzieli!!!Już jutro zaczynamy marzec,wiosenny miesiąc.Jak się nic nie wydarzy to też planuję ostatniego dnia marca wracać do domu!!!
28 lutego 2021 07:54 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, spokojnej, leniwej lub aktywnej, wg upodobań, niedzieli 
Pogodnego, słonecznego dnia