Dzień dobry Opiekunkowo:-) wiosna radosna nadciąga wielkimi krokami:najlepszego2:

Dzień dobry Opiekunkowo:-) wiosna radosna nadciąga wielkimi krokami:najlepszego2:
Tja, wielkimi krokami ale chyba w przyciasnych butach, bo ciągle gdzieś przysiada i obolałe stopy masuje :-)
:Dzień dobry....:kwiatek dla ciebie2:nowy tydzień i miesiąc czas zacząć.powietrze rześkie...można sie było dobudzić w drodze do pracy.Pdp jeszcze śpi....:kawa1: wypita.Dziś mglisto ,ale może spacer popołudniu.Miłego dnia
Dzień dobry. Mój ostatni pdp upadł i połamał sobie coś tam w biodrze. Pewnie się załamie, bo szpital i potem rehabilitacja to nie na jego nerwy są :zaskoczenie: No i niewiadomo co rodzina postanowi. Tak więc siedzę spokojnie w domciu a jak przyjdzie czas, to ruszę do DE. Teraz nie muszę się stresować "zmianą". No trudno, szkoda dziadka ale nic się na to nie poradzi. Będę trzymała za niego kciuki, żeby się pozbierał. Dla niego bezczynność jest zabójcza.
Miłego dnia wam życzę.
Doobryyy wieczooorrrr:lol2:
Od wczoraj od ok 13 nie mialam internetuu:rozmysla: Nagle urwalooi.
Syn dzis przyjechal po 16 i zrobil reset internetu ,ktory jest w piwnicy i juz jest:buu: :oczko:
Teraz wiem gdzie resetowac:inspektor:
Milegoooo Wieczoru :przytula: czy tam 1 marca:hihi:
No,to już wiadomo gdzie byłaś jak Cię nie było :oczko1:
A już myślałam, że cały dzień z babcią w garnkach mieszasz i czekasz, kiedy w końcu ta zupa ścierkowa się ugotuje :hihi:
Wczoraj syn przyszedl popoludniu i juz babka szykowala jablka na zupe a raczej kompot:hihi: ale syn przerwal jej pomysl i zapomniala o tym.
O internecie mu nie mowilam bo bylam przekonana ze to cos w sieci przerwalo bo tak nagle i samo.:bezradny:
No ale juz wiem co robic w razie w.
Musze dzis obejrzec fajny film na yt jak juz babke poloze :super:
Milego wieczorka wam :upup:
Co masz ciekawego do obejrzenia?
O jakie piękne zdjęcie- snieżek masz u siebie?
Wschód słońca na ŚNIEŻCE.....fotka przysłana przez znajomych....jak wrócę mamy plan na taki wypad
Dziewiata ofiara- :buu: akcja w Petersburgu.,przygodowy,thiller jakby - to na dzis.
Wczoraj chcialam obejrzec ale mi w 1/3 przerwalo wiec chce dokonczyc:-) ale wpierw obejjrze dzisiejsze wiadomosci:upup: co w kraju